Ahjuplaat Electrolux AirFry E9OOAF00

Täpsustused:
Tüüp: Küpsetusplaadid
Materjal: Roostevaba teras
Kauba ID: 5959492
4179
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

24. maist

000

Postkontor

27. maist

199

DPD pakiautomaat

27. maist

249

Smartpost pakiautomaat

27. maist

259

Kuller

27. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

27. maist

199

DPD pakiautomaat

27. maist

249

Smartpost pakiautomaat

27. maist

259

Kuller

27. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Ahjuplaat Electrolux AirFry E9OOAF00

Teravad tulemused ilma ümberpööramiseta

AirFry on spetsiaalselt loodud toidu soojendamiseks igast küljest, seega pole vaja toitu küpsetamise ajal ümber pöörata. Krõbedad toidud ilma ahju avamata. 

Rohkem toitu ühes valmistamises

Ükskõik, kas praete kartuleid või suvikõrvitsat, meie AirFry alus tagab, et valmistate korraga rohkem ette. Suure kandiku disain võimaldab õhul ringelda nii üla- kui ka alaosas, nii et kõik valmib korraga. 

Lihtne lahendus igale XXL ahjule

AirFry plaat sobib hästi iga XXL-suuruses ahjuga, nii et saate nautida ka oma krõbedaid lemmikroogasid. Lihtsalt pange plaat ahju ja oodake ülimaitsvaid tulemusi, kui lülitate pitsa või ventilatsiooni funktsiooni True Fan sisse. 

Millised on „Infinite Chef“ kööginõude peamised eelised?

Stiilne ja kauakestev köögitarvete kollektsioon koos peegeldava roostevabast terasest kattega ja eranditult kõrgeima kvaliteediga materjalidest valmistatud mitmekihilise konstruktsiooniga, mis on pälvinud maineka „Green Product award“ auhinna. Neid esmaklassilisi nõusid on hinnanud ja armastanud professionaalsed kokad, seega on iga toiduvalmistamisviisi jaoks loodud midagi ainulaadset. Potid ideaalsele pastale „spaghetti al dente, koonusekujuline haudepott krõbedate köögiviljade praadimiseks või ainulaadsed pannid mahlakate praadide jaoks - „Infinite Chef“ kollektsioonist leiate kõik, mida kaasaegses köögis vaja läheb. 

Tehnilised andmed:

  • Kõrgus, mm: 25
  • Laius, mm: 465
  • Sügavus, mm: 385 

Täpsem info tootja lehel

Tootja kohta:

Electrolux on spetsialiseerunud köögi- ja välistingimustes kasutatavate elektriseadmete ning mitmesuguste puhastusseadmete tootmisele. Ettevõte keskendub uuendustele, mis on väga keerukad ja mõeldud vastama kõikide klientide vajadustele, mistõttu on Electrolux kodutehnika maailmas juhtiv liider. 

Küpsetusplaadid

Ristkülikukujulised klaasist küpsetusnõud, puidust plaadiga grillpannid, emailitud malmvormid, savist küpsetusnõud - need on vaid mõned meie valikus olevatest köögiabilistest, mis aitavad teil valmistada kodus kõige imelisemat toitu. Siin saate valida eri suuruses klaasist, alumiiniumist, roostevabast terasest, keraamilistest, teflonist ja muudest kvaliteetsetest materjalidest küpsetusvahendite vahel. Olenevalt roa mudelist võib sellel olla kaas või spetsiaalne kandik, millele saab asetada oma äsja valminud, veel aurava roa. Lisaks sellele, et neid saab kasutada mitmesuguste hautiste, liha- või köögiviljaroogade, pitsade ja magustoitude valmistamiseks, saab küpsetusnõusid kasutada ka suurepäraselt toidu soojendamiseks. Need on saadaval erinevates värvides, kaasaegse või klassikalise disainiga ja ei täida mitte ainult oma põhifunktsioone, vaid näevad ka head välja ja neid saab kasutada isegi serveerimiseks.

Üldine tooteinfo: Ahjuplaat Electrolux AirFry E9OOAF00

Kauba ID: 5959492
Kategooria: Küpsetusnõud ja tarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,5 x 0,1 m, 2 kg
Kaubamärk: Electrolux
Pikkus: 38.5 cm
Laius: 46.5 cm
Kõrgus: 2.5 cm
Tüüp: Küpsetusplaadid
Vaade: Electrolux, küpsetusplaadid
Materjal: Roostevaba teras
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Electrolux tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Ahjuplaat Electrolux AirFry E9OOAF00
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki