Maestro pann, 14 cm

Täpsustused:
Tüüp: Pannid
Läbimõõt: 14 cm
Materjal: Alumiinium
Kuumusallikas: Kõigis
Kauba ID: 10214402

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Maestro pann, 14 cm

Maestro praepann oma kompaktse suurusega sobib ideaalselt inimestele, kes naudivad väiksemate portsjonite valmistamist või kõrvalroogade valmistamist. See vastupidavast alumiiniumist valmistatud pann tagab ühtlase kuumuse jaotumise ja ühildub kõigi soojusallikatega, muutes selle mitmekülgseks kasutamiseks igas köögis. Selle kasutajasõbralik disain on ideaalne nii algajatele kokkadele kui ka kogenud kokkadele, kes otsivad usaldusväärset toiduvalmistamise vahendit.

  • Kompaktne suurus: See 14 sentimeetri läbimõõduga pann sobib ideaalselt üksikute roogade või väikeste portsjonite valmistamiseks, mistõttu sobib see ideaalselt piiratud hoiuruumiga köökidesse.
  • Vastupidav alumiiniumkonstruktsioon: Kvaliteetsest alumiiniumist valmistatud pannil on suurepärane soojusjuhtivus, mis tagab, et teie toidud valmivad iga kord ühtlaselt.
  • Mitmekülgne soojusallikate ühilduvus: Kas kasutate gaasi-, elektri- või induktsioonpliiti, see praepann sobib kõikidele tüüpidele, pakkudes paindlikkust iga toiduvalmistamise seadistuse jaoks.
  • Maestro brändi kvaliteet: Maestro kaubamärk, mis on tuntud oma usaldusväärsete köögitarvete poolest, pakub selle asjatundlikult valmistatud praepanniga nii vastupidavust kui ka jõudlust.

Üldine tooteinfo: Maestro pann, 14 cm

Kauba ID: 10214402
Kategooria: Pannid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,14 x 0,03 m, 0,658 kg
Kaubamärk: Maestro
Tüüp: Pannid
Vaade: Maestro, pannid
Läbimõõt: 14 cm
Materjal: Alumiinium
Kuumusallikas: Kõigis
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Maestro tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Maestro pann, 14 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki