Voodipesu komplekt Nordic, 200x220, 3-osaline

Täpsustused:
Materjal: Flanell
Asjade arv komplektis: 3 tk
Kauba ID: 10193662

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Voodipesu komplekt Nordic, 200x220, 3-osaline

Nordic voodipesu komplekt on ideaalne valik neile, kes hindavad oma magamistoas soojust ja stiili. Selle komplekti hubasest flanellist valmistatud geomeetrilised mustrid lisavad mugavust ja rafineeritust. See sobib ideaalselt neile, kes otsivad harmoonilist segu traditsioonidest ja trendist, tänu elava punase ja halli värvilahendusele. See kolmest osast koosnev komplekt on disainitud nii, et see sobiks ideaalselt kaasaegsesse koju, pakkudes nii esteetilist atraktiivsust kui ka funktsionaalset väärtust.

  • Luksuslik flanellimaterjal: see voodipesukomplekt on valmistatud kvaliteetsest flanellist, mis on pehme ja soe, tagades mugava une.
  • Stiilne geomeetriline muster: Disainis on julged geomeetrilised mustrid, mis lisavad teie magamistoa sisustusele kaasaegse nüansi.
  • Suured mõõtmed mugavuse tagamiseks: Pajalapitekk on saadaval 200x220 suuruses, et sobida suurematele vooditele, samas kui 50x70 suurused katted pakuvad palju ruumi padjadele.
  • Heledad värvid: komplekt on rikkaliku punase ja halli värvipaletiga, mis muudab selle mitmekülgseks ja suurendab teie magamistoa esteetilisust.
  • Kolmest osast koosnev komplekt: komplekt sisaldab ühte peite- ja kahte padjapüüri, mis annab teie voodile õmblusteta ja tervikliku välimuse.

Üldine tooteinfo: Voodipesu komplekt Nordic, 200x220, 3-osaline

Kauba ID: 10193662
Kategooria: Voodipesu
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,4 x 0,1 m, 1 kg
Tekikoti mõõdud: 200x220 cm
Padjapüüri mõõdud: 50x70 cm
Muster: Geomeetria
Värv: Hall, Punane
Materjal: Flanell
Asjade arv komplektis: 3 tk

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Voodipesu komplekt Nordic, 200x220, 3-osaline
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki