Elektriline hambahari Sonic Bitvae D2+D2, 2 tk

Täpsustused:
Vooluallikas: Laetav aku
Režiimid: 5
Nutiseade: Ei
Otsikute arv: 4 tk
Kauba ID: 9240066
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas! 0 p. 00:00:00
3049
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

27. maist

000

Postkontor

28. maist

199

Omniva pakiautomaat

28. maist

219

DPD pakiautomaat

28. maist

249

Smartpost pakiautomaat

28. maist

259

Kuller

28. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

28. maist

199

Omniva pakiautomaat

28. maist

219

DPD pakiautomaat

28. maist

249

Smartpost pakiautomaat

28. maist

259

Kuller

28. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Elektriline hambahari Sonic Bitvae D2+D2, 2 tk

Sonic hambaharjad otsikute komplekti ja 2 hambaharjahoidjaga Bitvae D2+D2 (valge ja must)

 

Teie naeratus võib olla veelgi tervem ja ilusam! Sonic hambahari eemaldab suust kuni 7 korda rohkem mustust kui traditsiooniline hambahari! Bitvae D2 pakub 5 puhastusrežiimi, kus nutikas taimer tuletab teile iga 30 sekundi järel meelde harjatud ala vahetamist. Seadme kaitseaste on IPX7 ja see kestab kuni kuu! Lisaks soovitab hambaharja kasutada Ameerika Hambaarstide Liit. Komplekt sisaldab kuni 8 vahetatavat otsikut – 2 aastane tarne!

 

Tõhus mustuse eemaldamine

 

D2 sonic hambaharjal on mootor, mis tekitab 40 000 vibratsiooni minutis. DuPont harjaste ots on loodud järgima teie hammaste kuju võimalikult täpselt, eemaldades bakteriaalse hambakatu ilma igemeid kahjustamata! Kui kasutate traditsioonilist hambaharja, võivad D2-ga hambad olla kuni 7 korda puhtamad kui varem! Nautige täiusliku värskuse tunnet!


Hambahari pakub kuni 5 puhastusrežiimi, seega leiad kindlasti endale sobivaima! Valge režiim eemaldab tõrksad kohvi-, veini- või sigaretiplekid, et muuta teie naeratus valgemaks. Poleerimisrežiim jätkab hammaste poleerimist. Puhastusrežiim sobib suurepäraselt igapäevaseks hoolduseks. Kas teie hambad on tundlikud või igemed on hellad? Kasutage režiime "Soft" ja "Gum Care", mis puhastavad õrnalt suu ja teostavad igemete õrna massaaži.

 

Nutikas taimer – 2 minutit kauni naeratuse jaoks

 

Bitvae D2 - praktiline seade, mis võimaldab teil hõlpsalt hoolitseda puhta ja terve naeratuse eest. Nutika taimeri funktsiooniga tuletab see teile iga 30 sekundi järel meelde harjatud ala vahetamist. Pärast 2 minutit lülitub hambahari automaatselt välja! Sellest ajast piisab täiusliku värskendava efekti saavutamiseks!

 

Pikk tööaeg

 

Toode kasutab taaslaetavat akut mahutavusega 350 mAh. See tagab hambaharja töövõime kuni 30 päeva, muutes selle ka ideaalseks kaaslaseks igal reisil! See ei tähenda, et te ei saaks kaasas kanda üliväikest ja käepärast laadijat ning lisaks käepärast alust oma D2 jaoks! Saate laadida oma hambaharja täis vaid 4 tunniga!

 

Asendamatud tarvikud

 

Komplektist leiate kasulikke tarvikuid, mis võimaldavad teil suuhügieeni eest täielikult hoolt kanda. 8 vahetatavat otsikut on saadaval 2 aastaks – pole vaja karta, et need ununevad vahetada – umbes 3 kuu pärast hakkavad harjased värvi kaotama, andes märku, et on aeg uue otsiku jaoks. Komplektis on ka USB-kaabel ning praktiline ruumisäästlik hoidik.

 

Praktiline ja tõhus

 

D2 on praktiline seade, mille võtate endaga kaasa kõikjale, kus seda vajate. Hambaharja kaitseklass on IPX7, nii et saate seda vabalt kasutada vannis või duši all. Nautige tõhusat jõudlust ja fantastilist vastupidavust!

 

 

 

Kaasa arvatud

 


Sonic hambahari x 2

 

Vahetatavate otsikute komplekt (8 tk.)

 

USB-kaabel x 2

 

Hoidja x 2

 

 

 

 


Tootja
Bitvae

 

Mudel
BV-D2

 

Värv
Valge + must

 

Režiimid
Valge, puhas, pehme, läikiv, igemehooldus

 

Harja materjal
DuPont harjased

 

Hambaharja otsa tüüp
W-kujulised harjased

 

Otsiku asendamise meeldetuletusfunktsioon
Ots tuhmub kulumisel

 

Vibratsiooni sagedus
40 000 VPM

 

Laadimise tüüp
USB

 

Aku maht
350 mAh

 

Sisendvool
DC 5V/0,5A

 

laadimisaeg
4 tundi

 

Ooterežiim
Kasutusaeg kuni 30 päeva

 

Nutikas taimer
2 minutit

 

Veekindel
Ipx7

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Elektrooniline hambahari tagab puhtamad ja tervemad hambad, igemed ja keele. Meid on juba väikesest peale õpetatud põhjalikult hambaid pesema. Hoolimata kõigist pingutustest ei pese me hambaid nii põhjalikult, kui tahaksime, sest manuaalsete hambaharjade harjased ei jõua kogu hammaste vahele tekkiva hambakatu ja hambakivini. Elektrilise hambaharja pöörlevas otsas on harjased, mis tänu liikumise ja võrdse surve kombinatsioonile võivad ulatuda kaugemale. Elektriline hambahari võimaldab hambaid kauem ja põhjalikumalt puhastada. Enamus elektroonilisi hambaharju on iga ruudu jaoks samad, mis tagab parema ja pikema hambapuhastuse ning suurepärase puhtustunde. Lapsed on sageli elektriliste hambaharjade suurimate kasutajate hulgas. Elektriline hambahari on suurepärane vahend võitluses igemepõletiku ja igemehaigustega suus. Kuidas? Elektriline hambahari võib ulatuda raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse, mida käsitsi hambaharjaga ei näe. Sa mitte ainult ei pese hambaid kauem ja paremini, vaid ka targemalt. Halb hingeõhk on sümptom, mida põhjustab hammaste vahele ja igemete äärde kogunev toit ja hambakatt. Elektriline hambahari ja tavaline hambaniit võivad aidata vabaneda halvast hingeõhust, kuna see leiab ja eemaldab toidu hammaste vahelt.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Elektriline hambahari Sonic Bitvae D2+D2, 2 tk

Kauba ID: 9240066
Kategooria: Elektrilised hambaharjad
Tootja kood: D2 White + D2 Black
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,04 x 0,12 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Sonic
Tüüp: Elektrilised hambaharjad
Vaade: Sonic, elektrilised hambaharjad
Värv: Must värv, Valge
Haride hoidja: Jah
Komplektis: Täpsustamata
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Ei
Vooluallikas: Laetav aku
Režiimid: 5
Nutiseade: Ei
Otsikute arv: 4 tk
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sonic tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Elektriline hambahari Sonic Bitvae D2+D2, 2 tk
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki