Sonic S3

Täpsustused:
Vooluallikas: Laetav aku
Režiimid: 1
Nutiseade: Jah
Otsikute arv: 5 tk
Kauba ID: 9319201
3659
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

6. juunist

000

Smartpost pakiautomaat

6. juunist

259

Postkontor

7. juunist

199

Omniva pakiautomaat

7. juunist

219

DPD pakiautomaat

7. juunist

249

Kuller

7. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

6. juunist

259

Postkontor

7. juunist

199

Omniva pakiautomaat

7. juunist

219

DPD pakiautomaat

7. juunist

249

Kuller

7. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Sonic S3

„Sonic“ hambahari koos rakenduse ja „Bitvae S3 Gold“ komplektiga
Elegantse hõbedase Bitvae S3 Sonic hambaharja valinud kasutajad saavad selle rakendusega integreerides võimaluse saavutada täpne suuhügieen. See seade ühendab uuendusliku tehnoloogia erakordse disainiga, pakkudes kasutajatele mitte ainult ilusat naeratust, vaid ka mugavust ja kasutusmugavust.
Kolm intensiivsuse taset ja viis töörežiimi
Meie Bitvae S3 sonic hambahari pakub kasutajatele kolme erinevat intensiivsusastet, võimaldades neil seda oma individuaalsetele vajadustele kohandada. Lisaks võimaldavad viis erinevat töörežiimi, sealhulgas „Clean“, „Sensitive“, „White“, „Tongue“ ja „Smart, valida igapäevaseks hambahoolduseks sobivaima programmi. Olenemata sellest, kas need vajavad õrna või intensiivset puhastamist, vastab Bitvae hambahari nende ootustele.
Kauakestev jõudlus ja rõhuandur
„Bitvae S3“ on ka seade, mis pikemate reiside ajal kasutajaid alt ei vea. Vaid 4 tundi laadimist tagab tööaja kuni 180 tööpäeva, mis tähendab, et nad saavad nautida täielikku tõhusust mitu kuud. Lisaks on tänu sisseehitatud rõhuandurile nende hambad ja igemed kaitstud harjamisel liigse surve eest, tagades nii veelgi parema hammaste hoolduse.
Nutikas rakendus ja reaalajas tagasiside
Bitvae S3 on midagi enamat kui lihtsalt hambahari, see on täielik hambaravi kogemus. Tänu „Bluetooth“ ühendusele saavad kasutajad kasutada tasuta rakendust, mis annab reaalajas tagasisidet. 3D-visualiseerimine võimaldab neil jälgida edenemist ja hoolitseda suuõõne iga nurga eest. Rakendus juhendab kasutajaid läbi 4 tsooni ja 12 lehekülje, pakkudes igakülgset hammaste hooldust.
Suurepärane komplekt kasutajatele
Komplektist leiavad kasutajad kõik kõikehõlmavaks suuhoolduseks vajaliku. Lisaks hambaharjale endale ja elegantsele reisiümbrisele saavad nad 3 tavalist harjapead ja ühe väga pehme spetsiaalse igemehoolduse jaoks. Lisaks hoiab telefoni või hambaharja hoidik seadet alati käeulatuses.
Hambahari
Kasutusjuhend
Usb kaabel
Telefoni/hambaharja hoidik
4 harjapead
4 harjapea korki
Tootja Bitvae Model S3 Color Gold Tööaeg 180 päeva Laadimisaeg 4 tundi

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Elektrooniline hambahari tagab puhtamad ja tervemad hambad, igemed ja keele. Meid on juba väikesest peale õpetatud põhjalikult hambaid pesema. Hoolimata kõigist pingutustest ei pese me hambaid nii põhjalikult, kui tahaksime, sest manuaalsete hambaharjade harjased ei jõua kogu hammaste vahele tekkiva hambakatu ja hambakivini. Elektrilise hambaharja pöörlevas otsas on harjased, mis tänu liikumise ja võrdse surve kombinatsioonile võivad ulatuda kaugemale. Elektriline hambahari võimaldab hambaid kauem ja põhjalikumalt puhastada. Enamus elektroonilisi hambaharju on iga ruudu jaoks samad, mis tagab parema ja pikema hambapuhastuse ning suurepärase puhtustunde. Lapsed on sageli elektriliste hambaharjade suurimate kasutajate hulgas. Elektriline hambahari on suurepärane vahend võitluses igemepõletiku ja igemehaigustega suus. Kuidas? Elektriline hambahari võib ulatuda raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse, mida käsitsi hambaharjaga ei näe. Sa mitte ainult ei pese hambaid kauem ja paremini, vaid ka targemalt. Halb hingeõhk on sümptom, mida põhjustab hammaste vahele ja igemete äärde kogunev toit ja hambakatt. Elektriline hambahari ja tavaline hambaniit võivad aidata vabaneda halvast hingeõhust, kuna see leiab ja eemaldab toidu hammaste vahelt.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Sonic S3

Kauba ID: 9319201
Kategooria: Elektrilised hambaharjad
Tootja kood: S3 Champagne Gold
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,04 x 0,12 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Sonic
Tüüp: Elektrilised hambaharjad
Vaade: Sonic, elektrilised hambaharjad
Värv: Erinevad värvid
Haride hoidja: Ei
Komplektis: Otsikud
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Täpsustamata
Vooluallikas: Laetav aku
Režiimid: 1
Nutiseade: Jah
Otsikute arv: 5 tk
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sonic tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Sonic S3
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki