Inhalaator Momini NebuBunny kompressorinhalaator

Täpsustused:
Toide: võrk
Automaatne väljalülitus: Jah
Kauba ID: 10220112
6199
Lisa korvi
820 / kuus
Sinu linn

Postkontor

14. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

14. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

14. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

14. oktoobrist

259

Kuller

14. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

14. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

14. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

14. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

14. oktoobrist

259

Kuller

14. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Momini NebuBunny kompressorinhalaator

Momini NebuBunny on meditsiiniline inhalaator, mis sisaldab kõike, mida vajate tõhusaks inhalatsiooniteraapiaks kodus. Komplektis on maskid lastele ja täiskasvanutele, inhalatsioonilutt kõige pisematele, täpne huulik ja pikk õhutoru. Lisaks on komplektis mugav jänesekujuline seljakott, millega on mugav seadet kaasas kanda või reisidele kaasa võtta. Täielik tarvikute valik tagab, et teil on kõik käepärast, et pakkuda oma lapsele parimat võimalikku hooldust.

Inhalaatoril on suur ravimireservuaar, mis ületab enamikku turul olevaid konkureerivaid seadmeid. Selle tulemusena on võimalikud pikaajalised inhalatsiooniseansid, ilma et oleks vaja ravimit sageli uuesti täita. See on eriti oluline pikaajalise ravi korral, mil ravimi järjepidevus on ravi efektiivsuse seisukohalt väga oluline. Samuti on anumat lihtne täita ja puhastada.

NebuBunny keskmine aerodünaamiline osakeste mass (MMAD) on 2,52±0,89 μm, mis tagab ravimi efektiivse kohaletoimetamise alumistesse hingamisteedesse. See on väga oluline ravi efektiivsuse seisukohalt, eriti väikelaste puhul, kes vajavad täpset annust. Ravimi väikesed osakesed leevendavad tõhusalt sümptomeid ja aitavad teil kiiremini taastuda.

Momini NebuBunny tagab kõrge efektiivsuse, manustades ravimit kiirusega üle 0,2 ml/min. Kiire pihustuskiirus lühendab ravi kestust, mis on kasulik nii lastele kui ka vanematele. Lühem sissehingamisaeg tähendab lastele vähem stressi ning rohkem aega mängimiseks ja puhkamiseks. NebuBunny teraapia tagab kiire ja tõhusa teraapia, mis on laste igapäevases hoolduses ülimalt oluline.

Inhalaatoril on spetsiaalne lutt, mis on loodud kõige väiksemaid kasutajaid silmas pidades. Lutt muudab hingamise lihtsamaks ka magamise ajal, muutes teraapia beebidele kättesaadavamaks ja mugavamaks. See võimaldab vanematel manustada oma lastele ravimeid ilma täiendava stressi ja ebamugavustundeta. Luti regulaarne kasutamine tagab tõhusa teraapia, toetab pisemate tervist ja heaolu.

Seadmel on ka täppishuulik, mis tagab ravimi täpse süstimise ilma kadudeta. Huulik sobib ideaalselt vanematele lastele ja täiskasvanutele ning tagab täpse doseerimise, mis on efektiivseks teraapiaks hädavajalik. Tänu täpsele huulikule on inhalatsioonid tõhusad ja ravim viiakse otse hingamisteedesse. See lahendus teeb NebuBunnyst mitmekülgse seadme, mis sobib kogu perele.

Momini NebuBunny on inhalaator, mis kasvab koos teie lapsega. Komplektis on kaks maski – üks lastele ja teine ​​täiskasvanutele, seega saab seadet kasutada terve pere. See on praktiline lahendus, mis võimaldab õdedel-vendadel, vanematel ja vanavanematel pihustit kasutada, tagades kõik hügieenilised tingimused. See muudab NebuBunny asendamatuks tööriistaks igas esmaabikomplektis.

NebuBunny tagab kõrge efektiivsuse ja madala mürataseme (65dB), mis on väga oluline, eriti kõige väiksemate jaoks. Seadme vaikse töö tõttu on inhalatsiooniseansid lastele vähem stressi tekitavad ja vanematele mugavamad. Sel põhjusel saab pihustit kasutada ka siis, kui laps magab, ilma tema puhkust segamata. NebuBunny on ideaalne lahendus peredele, kes hindavad rahu ja teraapia efektiivsust.

Üldine tooteinfo: Momini NebuBunny kompressorinhalaator

Kauba ID: 10220112
Kategooria: Inhalaatorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,35 x 0,25 x 0,15 m, 1 kg
Kaubamärk: Momini
Tüüp: Inhalaator
Võimsus: 0.2 ml/min
Komplektis: Inhalaator., Lastele mõeldud mask, Ninaots, Õhutoru, Pihustusotsik, Ravimikarp, Seljakott, suupill, Täiskasvanutele mõeldud mask, Varufiltrid
Toide: võrk
Automaatne väljalülitus: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Momini tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Momini NebuBunny kompressorinhalaator
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki