Sirgendaja Beper 40.452

Täpsustused:
Tüüp: Sirgendaja
Plaadi kate: Keraamiline
Kauba ID: 374217

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Beper 40.452

 Ideaalne suurepäraselt sirgete ja läikivate juuste saamiseks tänu auru toimele. See on varustatud võnkuvate keraamiliste plaatidega ja iseenesliku väljalülitumisega 60 minutiga. 2 valitavat temperatuuri 180 ° ja 230 °, pöörlev kaabel 360 ° ja topeltpinge. Komplektis paagi täitmiseks spetsiaalne jaotur. Võimsus: 42 W Pakendi suurus: 9x34x5,5mm Kaal: 0,50 kg

Juuksesirgendajad on üks populaarsemaid juuksehooldusseadmeid. Nende abiga saad ohjeldamatuid, korrastamata välimusega või lokkis juukseid kontrolli all hoida. Enne selle seadme valimist ja selleks, et otsustada, millist tüüpi sirgendaja teile kõige paremini sobib, on oluline teada materjale, millest need on valmistatud, ja nende tehnilisi omadusi. Juuksed ise on äärmiselt kuumatundlikud, mistõttu madala kvaliteediga sirgendajad mitte ainult ei nõrgesta juukseid, vaid muudavad need ka visuaalselt ebaatraktiivseks, mistõttu on selle vältimiseks vaja valida oma juustele sobiv turvaline seade. Sirgendajaid ise on palju erinevaid, kuid selle seadme valimisel on väga oluline pöörata tähelepanu plaatide materjalile. Keraamilised ja turmaalsed juuksesirgendajad aitavad saavutada sileda juukseefekti juukseid kahjustamata ning näevad välja ülimalt siledad ja läikivad. Turmaliiniga sirgendusseadmed aitavad säilitada juuste loomulikku niiskust, mistõttu on see eriti sobiv nõrkade juuste omanikele. Üks populaarsemaid tüüpe - keraamilised sirgendajad - libiseb kergesti juustesse, ei keera neid lokki, kaitseb põletuste eest ja on kauakestev, mistõttu on see professionaalide seas väga populaarne. Keratiiniga sirgendajad kuuluvad juukseid kaitsvate ja keskkonnamõjude eest kaitsvate seadmete hulka. Hoolitse enda eest ainult kvaliteetsete juuksetoodetega.

Üldine tooteinfo: Beper 40.452

Kauba ID: 374217
Kategooria: Lokitangid ja juuksesirgendajad
Tootja kood: 40.452
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,27 x 0,2 x 0,2 m, 0,6 kg
Kaubamärk: Beper
Reguleeritav temperatuur: Jah
Temperatuuri seaded: 180 - 230 °C
Kiirused: 2
Automaatne väljalülitus: Jah
Lisainfo: Temperatuuri vähendamine
Ioonhooldus: Täpsustamata
Otsikute arv: Pole täpsustatud
Värv: Must, Kuldne
Tüüp: Sirgendaja
Vaade: Beper, sirgendaja
Plaadi kate: Keraamiline
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Beper tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Beper 40.452
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki