Näopuhastusseade Beauty Relax Teemantmikrodermabrasioon Peelmax Hot & Cold

Täpsustused:
Tüüp: Näopuhastusseade
Toide: Pole täpsustatud
Kauba ID: 6348852
7700
Lisa korvi
804 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

17. maist

000

Postkontor

20. maist

199

Kuller

20. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

20. maist

199

Kuller

20. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Beauty Relax Teemantmikrodermabrasioon Peelmax Hot & Cold

Peelmax Hot & Cold kosmeetikaseade ühendab endas mitmeid tehnoloogiaid tõhusaks nahahoolduseks. Pakub teemantnaha abrasiooni, nahapooride vaakumpuhastust, kõrgsageduslikku vibratsiooni, kuuma või külma. Beauty Relax Peelmax Hot & Cold aitab teil hoida nahka terve ja ilusana mugavalt kodus. Abrasiivse pinnaga aplikaator kombineerituna vaakumimemisega Teemantmikrodermabrasiooni instrumentaalne meetod töötab väga peene mehaanilise koorimise põhimõttel. Abrasiivse pinnaga pealekandmispea lihvib naha ülemist kihti, puhastab ja elustab seda. Paraneb naha verevarustus, stimuleeritakse kollageeni ja elastseid kiude. Tulemuseks on siledam ja värskem nahk peale esimest kasutuskorda. Nahapoorid on oluliselt peenemad. Sileda pinnaga aplikaatori kasutamine on efektiivne inetute mustade punktide eemaldamiseks. Vaakumi imemisvõimsust saab reguleerida 4 võimsusastmega. Kõrgsageduslikud vibratsioonid Lame aplikaator tekitab kõrgsageduslikke vibratsioone. Kinnitage kosmeetiline riie või salvrätik magnetrõngaga. Vibratsioon, kui aplikaator puutub kokku nahaga, aitab kogu ülejäänud mustuse kinni püüda. Kuumusega kokkupuude Peamine kuumuse mõju nahale on nahapooride avanemine. Seda sammu kasutatakse kosmeetikastuudios pärast nahameigi eemaldamist. Ükskõik milline muu protseduur järgneb. Nahapooride laienemine on naha sügavpuhastuse elementaarne alus. Lisaks on poorid võimelised imama kosmeetikatoodete toitaineid sügavamale nahka. Külma mõju Seevastu külmal on üldiselt nahale rahustav toime. Kodus kasutame külma rätikut, kui meil on kõrge temperatuur või nahk on punetav ja ärritunud. Muuhulgas ahendab külm nahapoore. Beauty Relax kosmeetikaseadet hindavad eriti kasutajad, kelle nahk on väga tundlik väliste stiimulite suhtes. Kui nahk muutub punaseks, nagu see juhtub pärast iluhooldust, rahustab külm nahka ja aitab kaasa nahavärvi normaliseerumisele. Külma mõju Naha kohene rahustamine ravi lõpus Põletikuvastane toime Turse mahasurumine Iseparanevate nahaprotsesside aktiveerimine Optimaalne nahahoolduse protseduur samm-sammult: 1) Naha põhipuhastus kõrgsagedusliku vibratsiooniga2) Nahapooride avamine kuumutatud lapiga. aplikaator3) Tõmmake mustad täpid plastikust ümmarguse aplikaatori abil välja

Üldine tooteinfo: Beauty Relax Teemantmikrodermabrasioon Peelmax Hot & Cold

Kauba ID: 6348852
Kategooria: Näohooldusseadmed
Tootja kood: kBER082
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,64 x 0,38 x 0,09 m, 0,5 kg
Kaubamärk: Täpsustamata
Komplektis: Täpsustamata
Vajalikud esemed: Täpsustamata
Elementide tüüp: Täpsustamata
Tüüp: Näopuhastusseade
Vaade: Täpsustamata, näopuhastusseade näohooldusseadmed
Toide: Pole täpsustatud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Täpsustamata tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Beauty Relax Teemantmikrodermabrasioon Peelmax Hot & Cold
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki