Elektripliit Electrolux LKK560222X

Täpsustused:
Elektripliidi tüüp: Elekter/gaas
Energiaklass: A
Tootekirjeldus
Kauba ID: 10205392
42400

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
1602 / kuus
Sinu linn

Kuller

14. oktoobrist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

14. oktoobrist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Electrolux LKK560222X

Electroluxi elektri- ja gaasipliit LKK560222X on ideaalne valik neile, kes soovivad oma köögis mitmekülgsust ja tõhusust. See elegantse hõbedase viimistluse ja energiatõhususe hinnanguga pliit on mõeldud kaasaegsetele majapidamistele, kes otsivad stiilset ja samas funktsionaalset toiduvalmistamislahendust. Elektri- ja gaasipliidi kombinatsioon tagab paindlikkuse, mistõttu on see ideaalne majapidamistele, kes hindavad nii traditsioonilisi kui ka kaasaegseid toiduvalmistamismeetodeid. Pliidi kompaktsed mõõtmed tagavad, et see mahub kenasti väiksematesse köökidesse, ilma et selle jõudlus kannataks.

  • Mitmekülgne toiduvalmistamise kogemus: Electrolux LKK560222X ühendab elektri- ja gaasipliidi eelised ning pakub nelja põletit, et rahuldada mitmesuguseid kulinaaria vajadusi.
  • Energiatõhusus: tänu A-energiaklassile pakub ahju ökonoomseid ja keskkonnasõbralikke toiduvalmistamise tsükleid.
  • Suur ahjumaht: ahju mahutavus on suur 58 liitrit, mis sobib mitme roa valmistamiseks korraga või suuremate toitude valmistamiseks.
  • Mugav elektrooniline juhtimine: Ahju on varustatud lihtsasti kasutatava elektroonilise juhtimissüsteemiga, mis võimaldab toiduvalmistamise seadeid täpselt reguleerida.
  • Isepuhastamisfunktsioon: Sellel ahjul on isepuhastamisfunktsioon, mistõttu kulub selle hooldamiseks vähem aega ja vaeva ning see hoiab teie ahju plekita puhtana.
  • Kompaktne disain ja läbimõeldud mõõtmed: 50 cm kõrge, 50 cm lai ja 60 cm sügav, see pliit on disainitud nii, et see sobib ideaalselt piiratud köögiruumi, pakkudes samal ajal jõulisi toiduvalmistamisvõimalusi.
  • Vastupidav topeltklaasist ahju uks: Ahjul on topeltklaasist uks, mis tagab parema soojapidavuse ja turvalise toiduvalmistamise.

Electrolux

Electrolux on rahvusvaheline Rootsi ettevõte, mis tegeleb koduelektroonika tootmisega. Electrolux pole juba aastaid kaotanud oma teist kohta turuliidrite seas, tõestades sellega oma stabiilsust ja toodete kvaliteeti.
Electrolux toodab ja müüb laias valikus seadmeid, alates väikestest köögiriistadest kuni suurte integreeritud  köögitehnikani, kuid on tuntud eelkõige kui usaldusväärsete, kauakestvate ja veatute pesumasinate tootjana. Sajand tegutsenud  ja pesumasinatele spetsialiseerunud Electroluxi motoks on alati olnud tarbijate elu lihtsustamine, mistõttu on Electroluxi masinad olnud palju kergemad ja lihtsasti puhastatavad. Esimene Electroluxi pesumasin võeti kasutusele 1951. aastal eesmärgiga muuta pesemisprotsess lihtsamaks, vähem aeganõudvaks ja tagada pesu parem hooldus. Electroluxi pesumasinat nimetatakse 20. sajandi parimaks kodutehnika leiutiseks, mis võimaldab tarbijail rohkem aega veeta perega ja jätta olmemured Electroluxi hooleks.
 

Electrolux LKK560222X Electrolux

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Electrolux LKK560222X

Kauba ID: 10205392
Kategooria: Elektripliidid
Tootja kood: LKK560222X
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,7 x 0,7 x 0,9 m, 50 kg
Kaubamärk: Electrolux
Tootja kood: LKK560222X
Ahju energiakulu tsükli kohta: 0.84
Energiaklass: A
Iga süvendi energiatõhususe indeks: -
Keedualade arv: 4
Värv: Hõbedane
Kõrgus: 50 cm
Laius: 50 cm
Sügavus: 60 cm
Ahju maht: 58 l
Juhtimine: Elektrooniline
Ahju ukse klaas: 2
Isepuhastusfunktsioon: Jah
Elektripliidi tüüp: Elekter/gaas
Vaade: Electrolux, elekter/gaas elektripliidid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Electrolux tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Electrolux LKK560222X
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki