Gaasipliit Amica 57GE3.33HZpTaDAQ (Xx), Color

Täpsustused:
Tüüp: Gaasipliit elektriahjuga
Kate: Jah
Energiaklass: A
Tootekirjeldus
Kauba ID: 6860227
42700
Lisa korvi
1614 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

9. maist

000

Kuller

10. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

10. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Amica 57GE3.33HZpTaDAQ (Xx)

Jahe esiosa (3 klaasi)
Kindlasti on teie või teie lähedased end vähemalt korra põletanud, puudutades kogemata kuuma ahjuklaasi. Koduse Amica köögiga selliseid olukordi ette ei tule. Ahjuuksed on varustatud 3 klaasiga, mis takistavad välispaneeli liigset kuumenemist. Tagage köögis ohutus kõigile leibkonnaliikmetele.

Eelsoojendus 4 minutiga.
Kas sul on kiire ja sul ei jätku kõigeks aega? See funktsioon võimaldab ahjul väga kiiresti valitud temperatuurini soojeneda. See lülitab sisse konvektsioonsoojendid ja alumise küttekeha või tugevdatud grilli ja ventilaatori, kasutades nii ahju täisvõimsust kambri kiireks soojendamiseks. Võid hetk enne küpsetama asumist ahju sisse lülitada ja olla kindel, et jõuad kõigega õigeks ajaks!

Stabiilsed malmist võred
Ebastabiilsel restil õõtsuv pott keeva veega võib olla väga ohtlik. Seetõttu kasutab Amica Stable malmreste, mis mitte ainult ei taga turvalisust, vaid suurendavad ka köögi esteetikat. Need on loodud nii, et saate kuumi potte liigutada ilma resti liigutamise riskita. Lisaks saate neid pesta nõudepesumasinas, mistõttu pole vaja tülikat küürimist. Nii näeb mugavus köögist välja.

Tõeline fännivalmistamine
Konvektsioonifunktsioon on kuuma õhu liikuma panemine, tänu millele on ahju igas osas ühtlane temperatuur. See saavutatakse ülemise ja alumise küttekeha või rõngassoojendi kasutamisega. Iga kuumaõhuga köök on varustatud ventilaatoriga, mis jaotab õhu ühtlaselt ümber ahjuõõne.

Isegi küpsetamine
Ei mingit ebaõnnestunud küpsetamist! Teie koogid ei ole enam kunagi seest alaküpsenud ega külgedelt kõrbenud. Amica ahjudes kasutatav lahendus tagab piisava õhuringluse kambri sees. Tänu sellele võite olla kindel, et teie koogid pruunistuvad ja küpsevad ühtlaselt.

Aurupuhastus
Aurupuhastusfunktsiooniga ei ole ahju pesemine enam nii tüütu. Aur pehmendab mustust ja puhastamine piirdub 1 klaasi vee kandikule valamise, ahju temperatuuri seadmisega 50 °C ja seadme jätmisega 30 minutiks. Auruga pehmenenud mustuse saab kogu ahjust kergesti eemaldada vee ja nõudepesuvahendiga käsna abil. Rasvased plekid ja muu mustus kaovad ilma kahjulikke kemikaale kasutamata.

Parameeter Väärtus
Ehitus gaas ja elekter
Jah. keedualadest 4
ahjuplaadid
  • 4,0 cm lisapõleti
  • 6,5 cm keskmine põleti: 2 tk.
  • Suur põleti 9,0 cm
Mahutavus 65 l
Kuum õhk jah
Elektrooniline programmeerija jah
ahju funktsioonid - Kiire eelsoojendus
- sulatamine
- soojendada
- soojendada
- grill + kuum õhk
Energiaklass JA
Värv inox
Kõrgus 85 cm
Laius 50 cm
Sügavus 60 cm
Teised omadused
  • Elektrigrill: 2000 W
  • Koguvõimsus: 3,1 kW
  • Ülemine küttekeha: 900 W
  • Alumine kütteseade: 1100 W
  • Toiteühendus: 230 V

Pliit - on asendamatu seade igas kodus. Need võivad olla gaasiga või elektrilised. Elektriahjuga gaasipliit ühendab kaks maailma ja muutub asendamatuks seadmeks funktsionaalses ja stiilses koduruumis. Kaasaegsed köögiseadmed ei rõõmusta mitte ainult kaasaegse disainiga, vaid ka paljude lisafunktsioonidega. Gaasipliitidega saab toiduvalmistamise protseduure läbi viia lihtsalt ja säästlikult, kuna kulub vaid selle toidu jaoks vajalik soojushulk, säästes nii energiat. Elektriahi – ideaalne lahendus, kui soovid ahjus toitu ühtlaselt küpsetada. Sa ei pea kunagi muretsema, et ahjukook on ühelt poolt küpsenud ja toores. Seda tüüpi ahjud võimaldavad täpset temperatuuri reguleerimist – see on küpsetiste puhul eriti oluline funktsioon. Praktilised eelised nagu kõrge energiatõhusus, taimer, ventilaator, külmutatud toodete sulatamine ja erinevad toiduvalmistamise funktsioonid muudavad elektriahju äärmiselt mugavaks ja hõlpsasti kasutatavaks. Elektriahjuga gaasipliit on igas köögis vajalik abimees, võimaldades valmistada maitsvaid ja kvaliteetseid toite.

Üldine tooteinfo: Amica 57GE3.33HZpTaDAQ (Xx)

Kauba ID: 6860227
Kategooria: Gaasipliidid
Tootja kood: 57GE3.33HZpTaDAQ(Xx)
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,7 x 0,6 x 0,95 m, 40 kg
Kaubamärk: Amica
Tootja kood: -
Ahju energiakulu tsükli kohta: -
Energiaklass: A
Iga süvendi energiatõhususe indeks: -
Keedualade arv: 4 tk
Värv: Must
Kõrgus: 85 cm
Laius: 50 cm
Sügavus: 60 cm
Ahju maht: 65 l
Taimer: Ei
Tüüp: Gaasipliit elektriahjuga
Vaade: Amica, gaasipliit elektriahjuga gaasipliidid
Kate: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Amica tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Amica 57GE3.33HZpTaDAQ (Xx)
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki