Eestlaetav pesumasin AEG LFR73844VE

Täpsustused:
Maksimaalne pesukogus: 8 kg
Tsentrifuugimiskiirus: 1151 p/min
Tüüp: Eestlaetav pesumasin
Energiaklass: Tootekirjeldus
Kauba ID: 7479285
60300
Lisa korvi
2279 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

6. maist

000

Kuller

7. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

7. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: AEG LFR73844VE

Eestlaetav aurufunktsiooniga pesumasin AEG LFR73844VE

PESEMISE ASEMEL AUR – VAID 25 MINUTIT. 96% VÄHEM VETT* Pesemise asemel aurufunktsioon on üks parimaid viise pesemist mittevajavate riiete värskendamiseks. „7000 ProSteam®“ pesumasin saab riiete värskendamiseks kasutada aurutsüklit. See funktsioon säästab riideid ja selle tsükli jaoks on vaja ainult 2 liitrit vett.

STEAM REFRESH“ VÄRSKENDAB* JA VÄHENDAB KORTSE „Steam Refresh“ neutraliseerib riiete lõhnad* ja vähendab kortse vaid 25 minutiga – isegi õrnadel kangastel. Värskuse suurendamiseks lisage meie aromaatset auruvärskendajat. See annab värskelt pestud rõiva värskuse.

"UNIVERSALDOSE" AKTIVEERIB PESUKAPSLID 60% KIIREMALT. ROHKEM VÕIMSUST KÜLMALE JA „UniversalDose“ on unikaalne sahtel kapslite pesemiseks. Rakendatud veejoad pehmendavad ja lahustavad täielikult sahtlis olevad pesukapslid – seega aktiveeruvad need 60% kiiremini kui trumlisse asetatuna. See parandab plekkide eemaldamist 1-tunnise pesuga külmas vees.* 

"MIXLOAD 69 MIN" REGULEERIB PESUTSÜKLEID JA SÄÄSTAB AEGA Programm "MixLoad 69 min" kohandab energiatarbimist vastavalt igapäevase segapesu kaalule. 30 °C temperatuuriga peseb see riided vaid 69 minutiga. „MixLoad 69 min“ tagab optimaalse jõudluse ja suurepärase puhtuse. 

PRECISEWASH“, KUNI 40% VÄHEM AEGA, VETT JA ENERGIAT* IGA PESUKORRA KOHTA, „PreciseWash“ reguleerib automaatselt energiatarbimist ja seadistusi, lähtudes pesu kaalust. Seega valitakse kohandatud pesutsükkel, mis vähendab energia-, aja- ja veekulu kuni 40% vähema pesuga.* 

SILEDA TRUMLI „CARE“ MUSTER ON TEIE KANGASTEGA ERITI ÕRN* „Care“ trumlis libiseb pesu õrnalt kõrgendatud lööki neelava mustri ja optimeeritud tõstelabaga. Pesemise ajal katab trumli augud õhuke veekiht. Selle tulemusena pestakse kangaid veelgi õrnemalt. 

Toote eelised ja omadused

Lapselukk

Mittevahutav loputussüsteem

Toote tehnilised omadused

Värv- valge. Paigaldamise tüüp - Eraldiseisev.  Pesemise maht, kg - 8.  Standardne puuvill, 60°C, täislaetult (Energia, kWh)- 0,424.Energiakulu 100 tsükli kohta, kWh -42. Ooterežiimi energia, W- 0,5. Väljalülitatud režiimi võimsus, W -0,5.

Tootja    AEG
Pesemistõhususe klass    B
Invertermootor    Jah
Valgustus    Puudub
Pesumasina tüüp    Eestlaetav
Tsentrifuugimise müratase    72 dB
Kaal, kg    76.5 kg
Energiaklass     A
Müra tsentrifuugimisel    72 dB
Kangavärskendaja (Aur)    Jah
Kuivatamise funktsioon    Puudub
Trumli maht, kg    8
Pesumasina tüüp    Eestlaetav
Tsentrifuugimise kiirus p/min.    1400
Pesuprogrammide arv +    12
Lapselukk +    Jah
Helisignaal +    Jah
Laiuse vahemik, cm    55 - 60 cm
Paigalduse tüüp    Eraldiseisev
Ekraan +    Jah
Sügavus    63,1 cm
Plekieemaldaja +    Jah
Laius    59,7 cm
Värv    Valge
Kõrgus    84,7 cm
Garantiiaeg    24 kuud.
Tootekategooria    Pesumasinad

AEG

Juba täna vajalikke homseid ideid ja uuendusi, mis annavad toiduvalmistamisele, majapidamisele või pesupesemisele maksimaalse tipptaseme, ületades seeläbi kõik teie ootused - seda pakub teile AEG.
130-aastase ajalooga, innovatiivne ettevõte AEG ühendab kõrgtehnoloogia ja disaini,  rakendades välja töötatud visiooni vormi ja funktsiooni täiuslikkuse suhtes.
Homme algab juba täna. Meie söömise viis muutub, meie riietumisviis muutub, meie eluviis muutub. AEG teab, kuidas tehnoloogia suudab meid ümbritsevat maailma parandada. Seetõttu tagab ettevõte lisaks oma seadmete maksimaalsele kasutusvõimekusele ka pilgu tulevikuellu.
Koostöös AEG'iga loodi 45- minutiline dokumentaalfilm "The Next Black", mis analüüsib tuleviku riidekäitlust ja jätkusuutlikkust. 
AEG eesmärk on vaadata tulevikku ja säästa meie habrast planeeti- ettevõtte eesmärk on vähendada süsiniku jalajälge 50% ja suurendada materjalide efektiivsust ja vastupidavust.
AEG- Tulevik kuulub meile. 

AEG LFR73844VE AEG

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Kui otsite seadet, märkate, et energiamärgised on muutunud. Uutel siltidel on ikoonid ja QR-kood, mis võimaldab kõik oma seadmed ümber klassifitseerida. Arvestades, mida teie pesumasina energiatõhususe märgised tähendavad, peate meeles pidama, et tähed A kuni G jäävad alles. Alates 2020. aastast hakatakse aga seadmeid uuesti märgistama ja praegune kategooria A +++ või kõrgem on tõenäoliselt B või isegi C. Tegelikult on kõik olemasolevad seadmed viidud madalamale positsioonile, et teha ruumi uutele seadmetele mis on veelgi tõhusamad kui seni. Energiatõhususe märgise tähendust vaadates tuleb märkida, et vanemad seadmed ei saa A-kategooriat. Kõrgem klass jäetakse teadlikult tühjaks, et julgustada tootjaid jõudlust veelgi parandama. Uue energiamärgise seadistamine: kuvatakse ka kWh ja sealt leiate kasulikku lisateavet nagu võimsus, veekulu ja müratase.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: AEG LFR73844VE

Kauba ID: 7479285
Kategooria: Pesumasinad
Tootja kood: LFR73844VE
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,731 x 0,697 x 0,947 m, 79,5 kg
Kaubamärk: AEG
Tootja kood: Nenurodyta
Energiaklass: A
Energiakulu aastas: 42 kWh
Energiakulu tsüklis: 0.42 kWh
Elektritarbimine välja lülitatud: 0.05
Vee tarbimine aastas: 41 l
Tsentrifuugiklass: B
Standardprogrammi aeg: 215 min
Sisse lülitatud režiimi kestus: 1 min
Müratase (pesemisel / kuivatamisel): 72 dB
Paigaldusmeetod: Eraldiseisvad
Kõrgus: 84.7 cm
Laius: 59.7 cm
Sügavus: 63.1 cm
Kaal: 76.5 kg
Pesutulemusklass: B
Veekulu: 42 l
Värv: Valge
Kiirpesu: 1
Lapselukk: Ei
Automaatne kaalumine: Pole täpsustatud
Juhtimine: Elektrooniline
Nutiseade: Ei
Maksimaalne pesukogus: 8 kg
Tsentrifuugimiskiirus: 1151 p/min
Tüüp: Eestlaetav pesumasin
Vaade: AEG, eestlaetav pesumasin pesumasinad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik AEG tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

AEG LFR73844VE
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki