Eestlaetav pesumasin Bosch WNA13401PL

Täpsustused:
Maksimaalne pesukogus: 10 kg
Tsentrifuugimiskiirus: 1400 p/min
Tüüp: Eestlaetav pesumasin
Energiaklass: Tootekirjeldus
Kauba ID: 7032607
68200
Lisa korvi
2577 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

16. maist

000

Kuller

17. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

17. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Bosch WNA13401PL

  • Energia/veekulu pesemisel ja kuivatamisel:  313 kWh/70 liitrit
  • Energia/vee tarbimine pesemiseks:  63 KW/ 41 liitrit
  • Pesemise ja kuivatamise koormus:  1 - 5 kg / Pesu kogus 1 - 8 kg
  • Pesemise ja kuivatamise kestus/Pesemine:  7:30 h:min. / 3:32 h:min.
  • Keerates:  600 - 1400 p/min
  • Müra emissioon pöörlemistsükli ajal:  70 dB (A) re 1 pW
  • Trumli maht:  63 l
  • Laius:  59,8 cm
Värskendus auruga
Tänu spetsiaalsele programmile, mille käigus lastakse trumlisse auru, värskendatakse riideid õrnalt. Trumlis loodud niiske ja kuum keskkond võimaldab kangakiududel lahti tulla, vähendades kortse. Lisaks võimaldab sooja õhu vool värskendada riideid, eemaldades neist soovimatud lõhnad.
SpeedPerfect: vähendage pesemisaega kuni 65% võrra
SpeedPerfect on spetsiaalne funktsioon, mis on loodud nendeks päevadeks, mil iga hetk loeb. SpeedPerfect abil saate vähendada pesemisaega kuni 65%* võrra. Seda valikut saab kasutada paljude programmidega olenemata koorma suurusest ja tekstiili tüübist. Näiteks kui valite valikuga SpeedPerfect programmi Mix, saate kõigest 41 minutiga pesta kuni 4 kg erinevaid tekstiile. *Erinevus 40°C sünteetikaprogrammi kestuse ja sama programmi kestuse vahel. SpeedPerfect valik.
Käivitus/paus + valik pesu lisamiseks või eemaldamiseks
Unustasid oma beebi sukad, t-särgi? Ära muretse. Millal oli viimane kord, kui panid pesumasina käima, see alustas pesutsüklit ja siis mõistsid, et sa unustasid oma lapse t-särgi või sokid? Start/Pause funktsioon koos võimalusega panna pesu meie pesumasinatesse võimaldab unustatud riideid sisse panna või välja võtta isegi pesutsükli ajal*. Lihtsalt peatage käimasolev tsükkel ja avage uks, et lisada unustatud ese trumlisse ja jätkata pesemist.*Ärge laadige uuesti, kui temperatuur on üle 50°C või kui veetase on liiga kõrge.
EcoSilenceDrive™ mootor: Äärmiselt vastupidav, äärmiselt energiasäästlik ja uskumatult vaikne harjadeta mootor.
Liigne müra võib raskendada kodus puhata. Eriti kui me tahame lõõgastuda õhtusöögi ajal koos perega. Bosch EcoSilence Drive on nii vaikne, et võite unustada, et pesumasin on sisse lülitatud. See on varustatud harjadeta energiasäästliku mootoriga, millel on optimaalselt summutatud hõõrdemüra, tagades vaikse töö ja äärmiselt pika kasutusea.
ActiveWater Plus
Erakordne kokkuhoid tänu iga pesukorra veekoguse täpsele reguleerimisele, automaatsele pesukoguse suuruse tuvastamisele ja veevoolu andurile.
Spordirakendus: ideaalne spordirõivaste pesemiseks ja kuivatamiseks
Ideaalne sporditekstiilide (nt mikrokiud, vill ja sünteetika) tõhusaks pesemiseks ja kuivatamiseks. Seda tüüpi kangas ei ole tavaliselt väga määrdunud, nii et programmi kestuse lühendamiseks piisab lühikesest pesemis- ja loputustsüklist. Spordirõivad on sageli valmistatud sünteetilistest kiududest, mis kergesti kortsuvad, nii et nende temperatuuri alandab veelgi enne tsentrifuugimist tarnitav täiendav kogus vett.
AutoDry — täiusliku kuivatamise tulemuste automaatne juhtimine.
AutoDry tehnoloogiaga Boschi trummelkuivatid ja pesumasin-kuivatid kuivatavad iga pesu äärmiselt õrnalt ja täpselt, täpselt teie seatud kuivusastmeni. Andurid mõõdavad pidevalt temperatuuri ja jääkniiskust ning kaitsevad seega pesu ülemäärase temperatuuri ja kuivamise eest. Sõltumata sellest, kas soovite, et teie riided oleksid kappi panemiseks piisavalt kuivad või väljavõtmisel triikimiseks valmis, tagab AutoDry tehnoloogia optimaalsed tulemused.
Väikese koguse efektiivne pesemine ja kuivatamine vaid 60 minutiga.
Nüüd saate oma riideid põhjalikult pesta ja kuivatada vaid tunniga. See programm sobib kergelt määrdunud riiete ja kuumustundlike tekstiilide, nagu puuvill ja lina, pesemiseks ja kuivatamiseks. Maksimaalne koormus 1 kg

Bosch

"Bränd pole pelgalt aksessuaar, bränd on peamine." - Robert Bosch.
Bosch - loodud kogu eluks.
"Bosch" grupp on juhtiv ülemaailmne tehnoloogia ja teenuste pakkuja. Selles töötab ülemaailmselt 395 000 töötajat (2020. aasta andmed).
Bosch'i tegevus on jaotatud mitmeks ärisektoriks, põhisektor pakub nutikodude jaoks uuenduslikke lahendusi ning pürgib jätkusuutliku, turvalise ja põneva tuleviku poole, tuginedes teadmistele anduritehnoloogia, tarkvara ja teenuste valdkonnas. Boschi kontserni strateegiline eesmärk on elustiili lihtsustamine, kasutades tehisintellekti (AI) sisaldavaid või eraldi välja töötatud tooteid ja lahendusi. Bosch parandab kogu maailmas elukvaliteeti oma innovaatiliste toodete ja teenustega. Lühidalt - Bosch arendab "loodud kogu eluks" tehnoloogiat.
Boschi kasumit kasutatakse heategevusorganisatsioonide kaudu jätkusuutliku ja pikaajalise tuleviku tootmiseks ühiskonnale, keskkonnale ja tulevastele põlvedele. "
 

Bosch WNA13401PL Bosch

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Bosch WNA13401PL

Kauba ID: 7032607
Kategooria: Pesumasinad
Tootja kood: WNA13401PL
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,705 x 0,665 x 0,79 m, 71 kg
Kaubamärk: Bosch
Tootja kood: WNA13401PL
Energiaklass: E
Energiakulu aastas: 313 kWh
Energiakulu tsüklis: 0.67 kWh
Elektritarbimine välja lülitatud: -
Vee tarbimine aastas: -
Tsentrifuugiklass: B
Standardprogrammi aeg: - min
Sisse lülitatud režiimi kestus: - min
Müratase (pesemisel / kuivatamisel): 70 dB
Paigaldusmeetod: Eraldiseisvad
Kõrgus: 84.5 cm
Laius: 59.8 cm
Sügavus: 59 cm
Pesutulemusklass: A
Veekulu: 70 l
Värv: Valge
LCD displei: Jah
Viitstart: Jah
Automaatne kaalumine: Jah
Juhtimine: Elektrooniline
Nutiseade: Ei
Maksimaalne pesukogus: 10 kg
Tsentrifuugimiskiirus: 1400 p/min
Tüüp: Eestlaetav pesumasin
Vaade: Bosch, eestlaetav pesumasin pesumasinad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bosch tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Bosch WNA13401PL
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki