Blender Smeg PBF01PKEU

Täpsustused:
Korpus: alumiiniumist
Kannu maht: 0.6 l
Võimsus: 300 W
Kauba ID: 9358706

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Smeg PBF01PKEU

Smeg PBF01PKEU on šikk ja võimas kokteilimikser, mis sobib ideaalselt neile, kes hindavad köögiseadmete puhul nii stiili kui ka jõudlust. Tänu oma vintage disainile ja tugevale konstruktsioonile sobib see ideaalselt kodusele miksoloogile, kes soovib hõlpsasti valmistada professionaalse kvaliteediga kokteile või maitsvaid smuutisid. Tänu oma lihtsusele ja tõhususele on see hädavajalik neile, kes korraldavad üritusi või naudivad igapäevaseid kulinaarseid seiklusi.

  • Vintage-esteetika: Smeg PBF01PKEU on klassikalise disainiga, millel on ilus roosa alumiiniumist korpus, mis lisab igale köögi töölauale retrohõngulise elegantsi.
  • Tõhus segamisvõimsus: Tänu kahele kiiruse seadistusele on see blender võimeline töötlema erinevaid koostisosi, tagades teie lemmikjookide jaoks ühtlase tulemuse.
  • Praktiline kannu maht: Blender on varustatud kannuga, mis on ideaalse suurusega isiklike portsjonite või väikeste kogunemiste jaoks, muutes selle mugavaks igapäevaseks kasutamiseks.
  • Vastupidavad materjalid: See seade on ehitatud tugeva alumiiniumist korpusega, mis on mõeldud pikaealisuse ja järjepideva jõudluse tagamiseks.
  • Jää purustamise funktsioonita: Kuigi sellel ei ole jääpurustamise funktsiooni, on see siiski osav paljude muude jookide ja segude loomisel, alates piimakokteilidest kuni püreesegudeni.

Üldine tooteinfo: Smeg PBF01PKEU

Kauba ID: 9358706
Kategooria: Blenderid
Tootja kood: PBF01PKEU
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,16 x 0,16 x 0,35 m, 2 kg
Kaubamärk: Smeg
Kiiruste arv: 2
Jää purustaja: Ei
Kannu materjal: Jah
Värv: Roosa
Korpus: alumiiniumist
Vaade: Smeg, alumiiniumist blenderid
Kannu maht: 0.6 l
Võimsus: 300 W
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Smeg tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Smeg PBF01PKEU
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki