Täisautomaatne kohvimasin De'Longhi Eletta Explore ECAM450.65.G, Automaatne piimavahustaja

Täpsustused:
Kohvimasina tüüp: Täisautomaatne kohvimasin
Piimavahustaja: Automaatne piimavahustaja
Kohvijoogi tüüp: Must kohv, Cappuccino
Kauba ID: 7683600

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: De'Longhi Eletta Explore ECAM450.65.G

Uus De'Longhi Eletta Explore automaatne kohvimasin, mis on rafineeritud tumehalli tooni, pakub rohkem kui 50 kuuma, külma ja jääjooki.
Nautige automaatset kuuma piimavahtu tänu LatteCrema Hot Technologyle* ja värskendavaid leige- ja külmpruulitud kohvijooke LatteCrema Cool* ja Cold Extraction tehnoloogiatega kodus või liikvel olles mugava To-Go funktsiooni abil.

  • LatteCrema Hot and Cool tehnoloogiad automaatseks kuuma ja külma piimavahu jaoks *

  • "Cold Extraction" tehnoloogia värskendavate Cold Brew jookide valmistamiseks vähem kui 5 minutiga

  • 3,5-tolline värviliste puutetundlike ikoonidega TFT-ekraan

  • Bean Adapt tehnoloogia kohandab automaatselt masina seaded igale kohvitüübile, et tagada täiuslik kohvivalmistamine.

  • Wi-Fi ühendus ja mobiilirakendus

  • Automaatne To-Go süsteem kuni 16cm tassidele

„LatteCrema Hot & Cool Technologies“.

Olenemata sellest, kas eelistate kuuma või külma kohvi, De'Longhi LatteCrema tehnoloogia suudab ühe nupuvajutusega valmistada mis tahes temperatuuril kohvi, mida soovite. Automaatne, täpne aerodünaamiline süsteem, mis kasutab Venturi efekti piima ja auru ühendamiseks, luues kvaliteetse piimapõhise kohvi jaoks optimaalse, barista tasemel tekstuuriga vahu. Tänu automaatsetele aurupuhastustsüklitele ja eemaldatavatele nõudepesumasinas pestavatele komponentidele on lihtne hoida oma masinat ideaalses seisukorras.

LatteCrema Hot & Cool Technologies

Bean Adapt tehnoloogia

Tänu meie patenteeritud Bean Adapt tehnoloogiale, olenemata sellest, millise oasordi te valite, kohandab masin hõlpsasti seadeid, et tagada ideaalne valmistamise protsess, säilitades ja rõhutades kõiki kohvi aroome ning võimaldades teil nautida kõige aromaatsemat ja maitsvamat kohvi.

Bean Adapt Technology

Külmpruulitud kohvi valmistamine

Nüüd on Cold Brew kohvi valmistamine kodus võimalik vähem kui 5 minutiga. Eksklusiivne Cold Extraction tehnoloogia jahvatab teie lemmikoad, tihendades need automaatselt kokku ning seejärel täites annuse kohvi toatemperatuuril veega väga madalal rõhul, ekstraheerides kõik kohvimaitse nüansid täiuslikuks Cold Brew tassiks. Külma ekstraheerimise tehnoloogia toodab soovi korral automaatselt kergemad ja värskemad külmad joogid, mis on jääga veelgi paremad.

Cold Extraction Technology

PEAMISED FUNKTSIOONID

Intuitiivne värviline ekraan
Värvilise 3,5-tollise TFT-ekraani ja pehmete puutetundlike juhtelementidega on täiusliku kohvi valimine lihtsam ja intuitiivsem kui kunagi varem.

Coffee Link rakendus
Kõik, mida vajate, on teie käeulatuses. Coffee Linki rakendusega saate hõlpsasti luua oma kohvikogemust eemalt: juhtida ja hooldada oma masinat, avastada ja korrata üle 100 loomingulise retsepti ning pääseda juurde täiendavale kohvimaailma sisule.

Joogid kaasa
Uus To-Go-funktsioon on ideaalne võimalus oma lemmiktassi täitmiseks ning kolme põhilise kohvijoogi suuruse valikuga saate oma kohvijoogid kaasa võtta kõikjale, kuhu iganes teid päev viib. Komplektis on 470 ml reisikruus.

Lihtne puhastada
Eemaldatav tilkumisalus ja piimakarahvinid on nõudepesumasinas pestavad, mistõttu on neid lihtne puhastada, tagades alati kõrgeima hügieenitaseme.

De'Longhi

De’ Longhi tooted muudavad igapäevased tegevused ja hetked alati millekski eriliseks.
De ’Longhi on ülemaailmselt tunnustatud kaubamärk, mis pakub tarbijatele ainulaadset stiili ja jõudluse kombinatsiooni. Sündinud 1974. aastal. elektriradiaatoreid tootva ettevõttena, pakub De'Longhi täna laia valikut köögi- ja kodutehnikat.
De ’Longhi pakub mugavuse, majapidamise ja köögi jaoks uuenduslikke seadmeid. Viimases segmendis on  saanud keskmeks kohvimasinad ja võimaldanud De ’Longhil olla selle tootmises maailma liidrite hulgas.
De ’Longhi loob ainulaadse kohvijoomise kogemuse. Kohvimasinad vastavad kogu maailmas kohvisõprade mitmekesistele vajadustele tänu oma tehnoloogiale, disainile ja võimalusele pakutavaid jooke kohandada.
Alates ühe päritoluga kohviubadest kuni esmaklassilise jahvatatud kohvini - De ’Longhi võimaldab teil pakkuda kohvi nii nagu soovite, korrates barista kvaliteeti vaid ühe nupulevajutusega.

De'Longhi Eletta Explore ECAM450.65.G De'Longhi

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: De'Longhi Eletta Explore ECAM450.65.G

Kauba ID: 7683600
Kategooria: Kohvimasinad ja espressomasinad
Tootja kood: ECAM 450.65.G
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,39 x 0,4 x 0,45 m, 4 kg
Kaubamärk: DeLonghi
Võimsus: 1450 W
Kõrgus: 38.5 cm
Laius: 26 cm
Kaal umbes: 11.4 kg
Veemahuti: 1.8 l
Värv: Must
Korpus: Plastikust
Kohvitüüp: Kohvioad
Nutiseade: Jah
Kohvimasina tüüp: Täisautomaatne kohvimasin
Vaade: DeLonghi, täisautomaatne kohvimasin kohvimasinad ja espressomasinad
Piimavahustaja: Automaatne piimavahustaja
Kohvijoogi tüüp: Must kohv, Cappuccino
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik DeLonghi tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

De'Longhi Eletta Explore ECAM450.65.G
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki