Täisautomaatne kohvimasin Jura Ena 8 Full Nordic, Automaatne piimavahustaja

Täpsustused:
Kohvimasina tüüp: Täisautomaatne kohvimasin
Piimavahustaja: Automaatne piimavahustaja
Rõhk: 15 bar
Kohvijoogi tüüp: Espresso, Cappuccino, Latte Machiatto, Cafe Latte, Kuum vesi, Piimakohv, Americano
Kauba ID: 8296151

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Jura Ena 8 Full Nordic

ENA 8 – suure jõudlusega väike masin Otsite kohvimasinat, mis võimaldab nautida iga päev täiusliku maitsega kohvi, kuid ei võta palju ruumi? Kompaktne ENA 8 koos sisseehitatud lahendustega nagu Professional Aroma veski ja kreemja piima vahustamise tehnoloogia aitavad teil iga kord valmistada uskumatult maitsvat kohvi. Lisaks on sellel nüüd kahe tassi funktsioon, nii et korraga saab valmistada kaks portsjonit kohvi. Selgete joonte ja stiilsete aktsentidega kohvimasin on väikestes vormides elegantne kunstiteos. Kõrgklassi tehnoloogiaga Professional Aroma veski jahvatab kohvi ühtlaselt ja paljastab 12,2% selle aroomist, samas kui uuenduslik pehme vahu tehnoloogia loob imeliselt kerge piimavahu, et saaksid valmistada trendikaid piimajooke. Kahe tassi funktsiooniga saab ENA 8 nüüd valmistada korraga kahte musta kohvijooki. Geniaalne piimasüsteemi puhastusfunktsioon tagab TÜV-sertifitseeritud piimasüsteemi hügieeni, mis tagab püsivalt suurepärased tulemused. Lihtsalt nautige Lihtsalt kasutatav puuteekraanifunktsioon ja intuitiivne juhtimine - 15 tüüpi jooke käeulatuses. Piimasüsteemi puhastusfunktsiooni saab käivitada ühe nupuvajutusega, tagades kogu aeg TÜV-sertifikaadiga hügieeni. Kohvimasinat saab mugavalt juhtida ka nutitelefoniga, kuna ENA 8 ühildub tänu WiFi tehnoloogiale ka J.O.E.®-ga. Ekspressiivne disain, väike formaat Vaid 27,1 x 32,3 x 44,5 cm suurune meie kohvimasin sobib kõikjale – ja jõudluses järeleandmisi tegemata. Kuigi ENA 8 on kompaktse formaadiga, kehastab see JURA kohvi ainulaadset kvaliteeti ja disaini. Minimalistlik disain puhaste joonte, kvaliteetsete materjalide ja elegantsete aktsentidega nagu kroomitud tassialus ja kristallselge teemandiga veepaak sobib suurepäraselt neile, kellel on hea maitse ja kes hindavad head kohvi.

Jura

JURA on 1931. aastal asutatud kohvimasinaid tootev bränd, mis seisab kõrgeima kvaliteedi, ainulaadse disaini, jätkusuutlikkuse ja ammendamatute uuenduslike ideede eest. Tegemist on üle 90 aasta pikkuse, pika ajalooga maailmakuulsa ja ülikõrgelt hinnatud Šveitsi ettevõttega.
JURA eesmärk on arendada tooteid, mis tõstaksid lati kõrgele kohvi kvaliteedi, erinevate joogivalikute, kasutusmugavuse ja originaalse disaini osas. Tooted, mis oleksid aktuaalsed mitte ainult täna ja homme, vaid oleksid jätkusuutlikud ja jääksid samaks mõneks või isegi kümneks aastaks. Just sel põhjusel ei loo JURA kapselkohvimasinaid, mille populaarsus on pigem lühiajaline, vaid alati naturaalse, jahvatatud kohvi masinaid.
Ranged vastupidavustestid on JURA tootearenduse lahutamatu osa. Kohvimasinate kasutusaastaid simuleeritakse JURA laborites kõige raskemates tingimustes. Kvaliteedi tagamise eesmärgil valmistatakse igal aastal umbes JURA müügiesindustes ja kontorites 4 miljonit tassi kohvi mis vajab 30 tonni kohviube, ent keskkonnahoidu silmas pidades taaskäideldakse kohvipaks loodusliku väetisena. 
 

Jura Ena 8 Full Nordic Jura

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Jura Ena 8 Full Nordic

Kauba ID: 8296151
Kategooria: Kohvimasinad ja espressomasinad
Tootja kood: 15491
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,3 x 0,38 m, 11 kg
Kaubamärk: Jura
Võimsus: 1450 W
Kõrgus: 32.3 cm
Laius: 27.1 cm
Sügavus: 44.5 cm
Kaal umbes: 9.4 kg
Veemahuti: 1.1 l
Piima paak: Jah
Kohviubade mahuti: 125 g
Sisseehitatud kohviveski: Täpsustamata
Programmid: Automaatne loputamine, Automaatne puhastus, Piimakoguse programmeerimine
Kaks tassi ühe valmistuskorraga: Jah
Kommunikatsioon: Pole täpsustatud
Ekraan: Jah
Värv: Valge
Korpus: Roostevaba teras
Kohvitüüp: Kohvioad
Nutiseade: Ei
Kohvimasina tüüp: Täisautomaatne kohvimasin
Vaade: Jura, täisautomaatne kohvimasin kohvimasinad ja espressomasinad
Piimavahustaja: Automaatne piimavahustaja
Rõhk: 15 bar
Kohvijoogi tüüp: Espresso, Cappuccino, Latte Machiatto, Cafe Latte, Kuum vesi, Piimakohv, Americano
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Jura tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Jura Ena 8 Full Nordic
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki