Mängumatt pallidega KikkaBoo Jungle

Täpsustused:
Kauba ID: 10144332
3749
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

18. oktoobrist

199

Kuller

18. oktoobrist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

18. oktoobrist

199

Kuller

18. oktoobrist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Mängumatt pallidega KikkaBoo Jungle

KikkaBoo Jungle mängumatt koos pallidega on elav ja kaasahaarav koht beebidele juba väga väikesest peale. See pilkupüüdvate värvide ja mustritega mängumatt on turvaline ja mugav mänguruum. See sobib ideaalselt vanematele, kes otsivad lõbusat, uurivat ruumi, mis julgustab beebi liikumist ja uudishimu. Kikkaboo, mis on tuntud oma kvaliteetsete ja innovaatiliste beebitoodete poolest, on selle mängumati eesmärk on olla meeldivaks täienduseks iga beebi igapäevaelus.

  • Vastsündinutele: see mängumatt sobib alates sünnist, kuna see pakub turvalist ja stimuleerivat keskkonda beebi esimestel päevadel.
  • Helge džungli teema: matil on värviline džungli kujundus, mängulised loomad ja pallid, mis meelitavad ja köidavad beebi tähelepanu.
  • Ohutu ja vastupidav: Hoolikalt ja kvaliteetsetest materjalidest valmistatud matt pakub teie lapsele turvalist mänguruumi. Tänu vastupidavale konstruktsioonile kestab matt kõik imikuea staadiumid.
  • Ei vaja patareisid: See mängumatt ei vaja patareisid, nii et seda saab kasutada igal ajal ja ilma igasuguste vooluallikate või elektrooniliste komponentideta.
  • Valmistatud Poolas: Tähelepanu detailidele ja kvaliteedile tagab, et teie laps mängib tootega, mis on loodud tema heaolu silmas pidades.

Üldine tooteinfo: Mängumatt pallidega KikkaBoo Jungle

Kauba ID: 10144332
Kategooria: Arendavad tegelusmatid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,7 x 0,5 x 0,2 m, 2 kg
Tüüp: Tegelustekid
Tootjamaa: Poola
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Ei
Kaubamärk: Kikkaboo
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Kikkaboo tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Mängumatt pallidega KikkaBoo Jungle
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki