Voodikaitse Lionelo Lora XL, 150 cm, Grey Stone

Täpsustused:
Tüüp: Voodikaitsed
Kauba ID: 9063021
4929
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

Esmaspäeval, 30. septembrist

199

Kuller

Esmaspäeval, 30. septembrist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Esmaspäeval, 30. septembrist

199

Kuller

Esmaspäeval, 30. septembrist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Voodikaitse Lionelo Lora XL, 150 cm, Grey Stone

Lioneli Lora XL on kokkupandav voodikaitse, mis tagab 18 kuu kuni 5 aasta vanuste laste turvalisuse, kui nad puhkavad vanematega ühes voodis. Seda on väga lihtne transportida – käib kergesti kokku, on kerge ja võtab kokkupanduna vähe ruumi. Lisaks teeb kaasas olev kott selle hoidmise lihtsaks.

Kokkupanek on intuitiivne ja ei vaja tööriistu, pole vaja voodiraami vahetada. Vanemad saavad tara lihtsalt alla lasta, kui seda pole vaja, ilma et peaks seda iga kord lahti võtma. Ümardatud servad ja lööki neelav vaht pakuvad lisakaitset, samas kui usaldusväärne StandSafe lukustussüsteem hoiab aia tõstmisel kindlalt paigal. Konstruktsiooni stabiilsust suurendavad kaks SecureBelt vööd - need kinnituvad voodiraami külge nii, et piirdeaed püsib paigal ka surve all.

Mis paistab silma:

  • Lihtne voltimissüsteem
  • Võimalus langetada ilma lahti võtmata
  • Sobib lastele vanuses 18 kuud kuni 5 aastat
  • 2 SecureBelt rihma
  • Kokkupanek ilma mööblielemente vahetamata

Omadused, mida vanemad armastavad

  • Kergesti alla lastav, et piiramatu juurdepääs oleks kogu voodile. Seda pole vaja iga kord lahti võtta.
  • Stabiilne rihmadega tugevdatud konstruktsioon garanteerib, et piirdeaed püsib kindlalt ilma ootamatu nihke või paindumiseta.
  • Kokkupanduna on see kompaktne ja kerge ning kaasas on mugav kandekott.

2 SecureBelt rihma
Turvaliselt voodiraami külge kinnitatud rihmad toimivad lisakaitsena, suurendades turvapiirde stabiilsust ja takistades tahtmatut liikumist.

Kerge disain koos mugava kaasasoleva kotiga
Kompaktne kokkuvolditud suurus, kerge disain ja kaasas olev kott muudavad Lora voodikaitse väga kaasaskantavaks ja mugavaks hoiustada.

Kokkupanek ilma mööbli modifikatsioone muutmata
Kiire ja lihtne kokku- ja lahti võtta ilma tööriistadeta, turvaväravat on mugav kasutada ka reisil olles. Vanema voodit ei rikuta kuidagi.

StandSafe lukustussüsteem
Usaldusväärne lukustusmehhanism takistab konstruktsiooni kokkuvarisemist. Pärast paigaldamist püsib kaitsepiire kindlalt paigal.

Ümardatud servad ja vahtpolster täiendava kaitse tagamiseks
Isegi kui laps lööb vastu piiret, ei saa ta vigastada. Servad on ümardatud ja polsterdatud kaitsva vahukihiga.

Langetamise võimalus
Kui seda pole vaja, saab Lora voodikaitset hõlpsasti 180° alla pöörata, mis annab täieliku juurdepääsu voodile. Pole vaja iga kord lahti võtta ja uuesti kokku panna.

Lionelo

Öelge Lionelo kaubamärgile "Tere!". See on bränd, kes on sündinud soovist aidata ja hoolitseda meie planeedi väikeste elanike eest. Lionelo loob tooteid vastsündinutele ja lastele ning nende tooteid müüakse kogu Euroopas.

Nagu asutajad ise räägivad, valitakse nende toodete kujundus ja materjalid ülima hoolikusega, seda teevad ainult parimad spetsialistid, kes tunnevad oma tööd. "Valime tooraineid vastutustundlikult ja teadlikult ning teeme kõik endast oleneva, et meid ümbritsevaid inimesi rõõmustada," teatas ettevõte. Kõik Lionelo poolt välja töötatud ja turule toodud tooted on toodetud kasutades kaasaegset tehnoloogiat - ning mis kõige tähtsam - järgitakse maksimaalseid ohutusstandardeid.

Lionelo pöörab erilist tähelepanu oma klientidele ja nende arvamustele. "Kõik, kes kasvatavad lapsi, on meie toodete peegliks ja meie eesmärk on olla võimeline looma tooteid, mis annavad kõikidele kasutajatele lisandväärtust, oleksid funktsionaalsed, kasulikud ning loomulikult ohutud ja mugavad," ütlevad asutajad. Lionelo tooted on loodud igapäevaseks kasutamiseks, et hoida lapsi ja nende vanemaid õnnelikena ning et nad sooviksid jääda Lionelo truudeks klientideks.

Voodikaitse Lionelo Lora XL, 150 cm, Grey Stone Lionelo

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Voodikaitse Lionelo Lora XL, 150 cm, Grey Stone

Kauba ID: 9063021
Kategooria: Ohutustarvikud lastele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,48 x 0,11 x 0,84 m, 3,57 kg
Kaubamärk: Lionelo
Tüüp: Voodikaitsed
Vaade: Lionelo, voodikaitsed ohutustarvikud lastele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Lionelo tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Voodikaitse Lionelo Lora XL, 150 cm, Grey Stone
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki