NENO BUENO - Kahefaasiline elektriline rinnapump

Täpsustused:
Rinnapumba tüüp: Elektriline
Kauba ID: 6722412
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
8100

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
846 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

6. maist

000

Omniva pakiautomaat

7. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

7. maist

199

DPD pakiautomaat

7. maist

249

Smartpost pakiautomaat

7. maist

259

Kuller

7. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

7. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

7. maist

199

DPD pakiautomaat

7. maist

249

Smartpost pakiautomaat

7. maist

259

Kuller

7. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: NENO BUENO - Kahefaasiline elektriline rinnapump

  NENO BUENO - Kahefaasiline elektriline rinnapump

  Kallis ema!

Moodsa naisena tasakaalustad oma püüdlusi lapsevanemaks olemisega. Seepärast oleme loonud Neno Bueno, pidades silmas kõiki teie ja teie lapse vajadusi.

See juhtmevaba kaheosaline lektriline rinnapump on loodud sobima teie igapäevaellu, ükskõik millega te ka ei tegele.

Kahe- või ühekordne

Neno Bueno annab teile võimaluse kasutada topelt rinnapumba funktsiooni, kuid seda saab kasutada ka ühe pumbana, et pumbata vastavalt teie vajadustele isikupärasema kogemuse ja mugavuse tagamiseks.

     


 

 Aksessuaarid ja tarvikud

Kõik Neno tarvikud ja varuosad on loodud nii, et need ühilduksid 100% meie rinnapumpade valikuga. Neno Bueno komplekt koosneb kahest eraldi 180 ml pudelist, mida saab asendada 150, 240 või isegi 300 ml pudelitega. Samuti saate osta varuosi, nagu rinnakaitsed, asendustorud, membraanid ja ventiilid.

Premium pudelid

Meie uusim elektriline rinnapump sisaldab kahte 180 ml pudelit meie uusimast premium-sarjast ja iga komponent on 100% BPA-vaba. Pudelid on valmistatud PPSU-st, mis muudab need temperatuurimuutustele ja põrutustele vastupidavamaks.

 

Ühilduvus

Bueno rinnapump ühildub 100% kõigi Neno brändi toodetega, tänu millele saate hõlpsasti vahetada ja sobitada kõiki varuosi ja tarvikuid, nagu Neno pudelid ja toidukotid.

Turvalistes kätes

Neno kaubamärki soovitavad tavaliselt emad, ämmaemandad ja imetamiskonsultandid. Meie tooted on mõeldud noortele vanematele, et muuta teie igapäevaelu lihtsamaks ja võimaldada teil nautida iga hetke koos lapsega.

 Neno klubi

Meil on õnnestunud luua oma toodete jaoks lojaalne kogukond, kes oskavad soovitada meie tooteid ka teistele lapsevanematele. Nende vajadusi kuulates loome armastusest sündinud tehnoloogiat. Sünnituskoolid ja imetamiskliinikud soovitavad Neno tooteid kui parimat hinna ja kvaliteedi suhte esindajat.

Pehme silikoon

Neno Bueno rinnapumba paneelid on ergonoomilise kujuga ning õrnad tundliku rindade naha vastu. Neil on ka peen läbipaistev muster, mis annab kauni naiseliku välimuse ja tunde. Lehter on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis on emme ja tema beebi tervisele 100% ohutud.

2 in 1

Kompaktne ja kerge elektriline rinnapump võimaldab ühe laadimisega kuni neli 30-minutilist pumpamisseanssi. Kergesti loetav ekraan seadme ülaosas võimaldab hõlpsasti reguleerida 9 pumpamise taset või 5 stimulatsiooni taset. Tänu kaasaegsele tehnoloogiale jätab Neno Bueno rinnapump meelde viimase seadistuse ning järgmine kord, kui selle sisse lülitate, naaseb teie eelistatud pumpamisvõimsusele ja -rütmile. Saate hõlpsasti seadmes seadistusi seadistada ja kahekordse rinnapumba hõlpsalt üheks pumbaks muuta.

Aeg individuaalseks mugavuseks Neno Bueno abil.

Võtke see kaasa õkskõik kuhu

Tänu sisseehitatud akule on Neno Bueno 100% kaasaskantav. Elektrilise rinnapumba täielikuks laadimiseks kulub kuni kaks tundi ja sellest piisab neljaks 30-minutiliseks pumpamiseks, mistõttu on see ideaalne sise- ja välistingimustes kasutamiseks. Neno Bueno laeb USB-C laadimiskaabli kaudu, mille saab ühendada mis tahes välise toiteallikaga, sealhulgas akupankadega.

 Töötage kahes kahefaasilises režiimis 

Stimulatsioonirežiim

Stimuleerimisrežiimis teeb rinnapump intensiivseid ja madalaid liigutusi. Režiim stimuleerib piimanäärmeid, et parandada piima väljavoolu rindadest.

Sügava imemise režiim

Selles faasis kasutatakse pikki ja sügavaid pumpamisliigutusi, et tagada tõhus piima pumpamine.

Ideaalne teie vajadustele

Neno Bueno annab teile võimaluse kohandada seadeid vastavalt teie vajadustele. Stimuleerimisrežiimil on 5 imemisvõimsuse taset ja sügava imemise režiimil 9, tänu millele saate reguleerida seadeid vastavalt oma vajadustele ja eelistustele. Elektriline rinnapump jätab suurepäraselt meelde kõik teie isiklikud seadistused.

 Pehme kandekott

Neno Buenoga on kaasas stiilne sametist kandekott pudelite, rinnapumba või tarvikute mugavaks kandmiseks.

Nutikas tehnoloogia

Neno Bueno ei lase piimal pumpamise ajal tagasi voolata. Nii pääseb piim läbi lehtri ja klapi otse pudelisse, tänu millele on piim värske ja hügieeniline.

Elektriline rinnapump – modernsete emade aksessuaar. Kui te unistate maksimaalsest mugavusest rinnaga toitmisel, muutub elektriline rinnapump igapäevaseks päästmise allikaks ja igapäevaseks kaaslaseks. Tundke end mugavalt koos elektrilise rinnapumbaga - iga kord, kui lähete lühikeseks ajaks kodus ära ja jätate oma lapse isaga koju - elektriline rinnapump aitab kiirendada protsessei ja tagada tõhusad tulemused.

Elektrilised rinnapumbad töötavad väga täpselt ja aitavad piima pumbata ilma pingutusteta ning neid saab reguleerida, seades tugevuse ja rütmi pumpamiseks. Kui teie nibud on õrnad, sobib silikoonist masseeriv padi rinnale nii, et õhku ei jäeta vahele, nii et elektriline rinnapump toimib nibu piirkonnas valu või rinnanäärme põletiku korral - mastiidi korral.

Enamasti kasutatakse nii aku kui ka elektritoitel elektrilisi rinnapumpasid, nii et saate valida endale kõige sobivaima variandi. Koos elektrilise rinnapumbaga on laias valikus vaakumi reguleerimise vahemik - piim vabastatakse õrnalt ja tõhusalt, kiiresti ja ilma rohke valuta. Samuti tasub lisada, et elektrilised rinnapumbad on kergesti pestavad, seega ei vaja rituaali ettevalmistamine ja lõpetamine pikki tseremooniaid.

Kuna mõnikord muudab valu või stress piima pumpamise ebamugavaks või raskemaks, ilmneb, et elektrilised rinnapumbad aitavad stimuleerida rindu ja stimuleerida piimanäärmete toimimist. Valige elektriline rinnapump ja nautige rinnaga toitmise mugavust.

NENO BUENO - Kahefaasiline elektriline rinnapump

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: NENO BUENO - Kahefaasiline elektriline rinnapump

Kauba ID: 6722412
Kategooria: Rinnapumbad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,39 x 0,31 x 0,11 m, 0,3 kg
Tüüp: Rinnapumbad
Kaubamärk: Neno
Rinnapumba tüüp: Elektriline
Vaade: Neno, elektriline rinnapumbad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Neno tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

NENO BUENO - Kahefaasiline elektriline rinnapump
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki