MASTERKIDZ Wall Panel Science Blackboard Creative STEM Chalkboard Outdoor Outdoor

Täpsustused:
Vanus alates: 3 a.
Kauba ID: 7663220

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: MASTERKIDZ Wall Panel Science Blackboard Creative STEM Chalkboard Outdoor Outdoor

VLJAS HARIDUSLIK MASTERKIDZ SEINALAHVOUTDOORvimaldab loominguliselt lbutseda ja teadusmaailmaga tutvuda.Laiadel paneelidel, mille mtmed on 80x80 CM, on avad, millessevrviliste tihvtide sisestamisega saate luua kauneid mustreid. Allatahvlile saab paigaldada ka erinevaid ppevahendeid,hammasrattad, pumbaga torussteemid ja muud huvitavad elemendid.STEMI MAsterKIDZ HARIDUSAMET VLJAS VLJASlaps alustab loomingulist, harivat lbu loomisegakaunid kujundused ja konstruktsioonid tnu lugematutele tpideleesemed, mida saab mngida mngides. Laps tuleb sisseoma kujutlusvime krgusi, luues meistriteoseid vi konstruktsioonehammasrataste mehhanism vi torude ssteem.ILMATOIMINGUTELE VASTAVUST MATERJALIDEST VALMISTETUD PAALDUSNAGU VRVIMUUTUSED JA MrAD.Tahvliga sobivad elemendid (ERALDI OSTETUD): * - Vrvilised pulgad * - vrvilised kristallid * - Vrvilised nrid tihvtidega hendamiseks * - vrvilised kruvid * - geomeetrilised kujundid * - Ketirattad ja ketid * - Magnetplaadid (kuivkustutus, kriit, puit) * - Komplekt koos pumbaga torustikussteemide ehitamiseksTnu ppenukoguleMASTERKIDZ pib teie laps reegleid tundmamehhanismide ja veessteemide t, kontrollige, kuidas see ttabveepump ning ppige tundma geomeetrilisi kujundeid ja kujundeid. Samutikruvid, mille jaoks saab osta spetsiaalseid triistusuureks abiks. Tnu neile pib laps neid igesti kasutamakruvikeeraja, kruvikeeraja ja mutrivtmed, olles samal ajal ohutudlbus.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: MASTERKIDZ Wall Panel Science Blackboard Creative STEM Chalkboard Outdoor Outdoor

Kauba ID: 7663220
Kategooria: Arendavad laste mänguasjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,08 x 0,08 x 0,01 m, 5 kg
Tüüp: Joonistus- ja magnettahvlid
Vaade: Masterkidz, joonistus- ja magnettahvlid arendavad laste mänguasjad
Vajaminevad patareid: Ei
Patareid: Täpsustamata
Nutikas funktsioon: Ei
Kaubamärk: Masterkidz
Vanus alates: 3 a.
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Masterkidz tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

MASTERKIDZ Wall Panel Science Blackboard Creative STEM Chalkboard Outdoor Outdoor
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki