71081 PLAYMOBIL® Dragons, The Nine Realms Thunder ja Tom

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 4 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Loomad
Kauba ID: 7206955
5170

SJH hind

5499

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
684 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 25. aprillist

000

Postkontor

Reedel, 26. aprillist

199

Kuller

Reedel, 26. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Reedel, 26. aprillist

199

Kuller

Reedel, 26. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: 71081 PLAYMOBIL® Dragons, The Nine Realms Thunder ja Tom

1300 aastat pärast saates How to Train Your Dragon sündmusi on draakonid tänapäeva maailmas midagi muud kui legend. Kui geoloogiline anomaalia avab Maa pinnal tohutu lõhe, kogunevad teadlased üle maailma uude uurimiskeskusesse, et salapärast nähtust uurida.
Peagi avastavad nende vanemate poolt rajatisse toodud rühm sobimatuid tõe draakonite ja nende pesa kohta – saladust, mida nad peavad avastatu kaitsmiseks hoidma. Tom on särav noor seikleja. Teda kasvatas teadlasest ema, kes äratas temas huvi. Tomil on impulsiivne soov asju uurida ja proovida, kuid mõnikord unustab ta mõelda tagajärgedele. Tom's Dragon Thunder on päeva- ja öödraakon, kes kaotas kuru avanedes kodutee. Day-Night Dragons on filmidest How to Train Your Dragon tuntud Toothless ja Dayshadow järeltulijad.


PLAYMOBIL Thunder & Tom mängukomplektiga tuleb draakonitega mängimise lõbu koju. Thunder võib liigutada kõiki nelja jalga, samuti pead ja tiibu. Tänu integreeritud sadulale saab Tom Thunderiga sõita. Thunder on varustatud valgusmooduliga tema selja harjal ja suudab lasta suust plasmanooli. Selleks pistetakse nool draakoni suhu ja suletakse. Kui pea või kõrvad alla suruda, lastakse nool uuesti suust välja.


Mängukomplekt koosneb mängust "Draakonid: Üheksa sfääri“ tegelased Tom Kullersen ja tema draakon Thunder koos valgusmooduli ja pildistamisfunktsiooni, kolme noole, viikingikiivri, drooni, taskulambi ja muude vahvate tarvikutega.
Pildistamise ja valguse funktsiooniga Tom & Thunder (vajab 1 x 1,5 V AAA patareid).

Thunderi mõõtmed: 41 x 58 x 9 cm (PxLxK).

1974. aastal Hans Becki poolt asutatud PLAYMOBIL® on revolutsiooniline mänguasjade looja. PLAYMOBIL® mänguasjad on klassikalised lelud teie kodu lastetubades. Piraatlaevade või meeletu diskoteegi juurest, lõpetades lastehaigla või dinosauruste luudega, töötab PLAYMOBIL® selle nimel, et iga laps leiaks endale selle, mis talle meeldib ja millega ta tahab mängida. Alates ettevõtte loomisest kuni tänase päevani on umbes 3 miljardit erinevat PLAYMOBIL®-i tegelast rõõmustanud lapsi koguni 100 riigis üle maailma. Pole saladus, et see bränd on tõeliselt ainulaadne. Lõppude lõpuks on nii suure hulga erinevate komplektide loomine tõesti keeruline, kuid ka loominguline tee. Brändi heaks töötavad inimesed ütlevad, et kõik neist on pühendunud laste kujutlusvõime ja peenmotoorika arendamisele. Kõik PLAYMOBIL® mänguasjade pisidetailid - osavalt ja sihipäraselt loodud - lapsed saavad mõistatusi lahendada, konstrueerida, mängida ja nautida igat mänguasjakollektsiooni. Ostke oma lastele PLAYMOBIL® mänguasju ja jälgige, kuidas teie laps kiiresti areneb.

71081 PLAYMOBIL® Dragons, The Nine Realms Thunder ja Tom

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Aku paneel peab olema kaitstud kattega. Patareid võib vahetada ainult täiskasvanu. Sisestage patarei vastavalt määratud polaarsusele (+/-). Mittelaetavaid patareisid ei tohi laadida. Laetavaid patareisid (kui need on eemaldatud) tohib laadida ainult täiskasvanute järelevalve all. Enne laadimist tuleb mänguasjast eemaldada uuesti laetavad patareid. Ärge kasutage korraga erinevat tüüpi patareisid ega uusi patareisid koos kasutatud patareidega. Soovitatav on kasutada ainult sama tüüpi või samaväärseid patareisid. Kasutatud patareid tuleb mänguasjast eemaldada. Toiteklemmid ei tohi põhjustada lühist. Ärge visake kasutatud patareisid tavalisse prügikasti, vaid selleks ettenätud kohta. Järgige protseduuri.

Tuldpurskavad draakonid on reisijad, kes on valmis sisenema laste mängutubadesse üle kogu maailma. Playmobil Dragons mängukeskkond jätkab mineviku ületamatute viikingite lugu. Väga hoolikalt kujundatud tegelased, suur lisatarvikute funktsionaalsus ja suur tähelepanu detailidele lisavad ja lasevad lendavatel draakonidel liikuda õhus!

Viikingid elavad sõbralikult koos draakonitega Berksi saarel. Siin on eriti lahutamatu tegelase Hiccup meeskond - noor leiutaja ja tema draakon, Hambutu. Sellele meeskonnale ei ole midagi lõbusamat kui metsik võistlus, kus osaleb ka Hiccup parim sõber Astrid ja tema draakon.

Kuid halastamatu iseloomuga Dragol on halvad plaanid. Varsti täheldavad viikingid saarel ees seisvat laeva, mis ei näe mitte ainult ohtlikuna, vaid ka varustatud kõige keerukamate relvade ja varustusega. Vaenlane püüab saarelt püüda kinni draakonid ja vangistada pardal olevasse puuri. Draakonid saavad jälgida oma keskkonda, kui nad õhku tõusevad, ja maapinnal on võimsad pöörlevad relvad veelgi ohtlikumad. Iga kaabakas üllatud, kui näeb Berko saare uusimat leiutist - suurt kivi katapulti! Hiccup ja Astrid kaitsevad koos oma draakonitega Berkshire'i kuningriiki. Oma helesinise selja ja välgutamise funktsiooniga on Hambutu suur ja väga võimas kandidaat. Kas teie parimad sõbrad võidavad teie kõige hullema vaenlase?

Uus Playmobili mängukeskkond võimaldab lastel sukelduda Berksi saare hiilgavasse maailma ja tundma õppida viikingeid, kellel on võimas ja võitmatu draakon. Draakonitega mängukomplektid pakuvad lõputuid võimalusi loovate rollimängude mängimiseks viikingite, draakonide ja nende vaenlastega.

71081 PLAYMOBIL® Dragons, The Nine Realms Thunder ja Tom

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: 71081 PLAYMOBIL® Dragons, The Nine Realms Thunder ja Tom

Kauba ID: 7206955
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,45 x 0,6 x 0,1 m, 1 kg
PLAYMOBIL® seeria: DRAGONS
Vajaminevad patareid: Jah
Vajaminevad patareid: 1.5 AAA
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: Playmobil
Soovitatav vanus alates: 4 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Loomad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Playmobil tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

71081 PLAYMOBIL® Dragons, The Nine Realms Thunder ja Tom
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki