Konstruktor Cobi ajalooline kollektsioon WW2 M4A3E8 Shermani tank

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 7 a.
Tüüp: Konstruktorid
Kauba ID: 8817136

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Konstruktor Cobi ajalooline kollektsioon WW2 M4A3E8 Shermani tank

Ameerika tank viimasel perioodil Teist maailmasõda. Konflikti lõpp Euroopas ei lõpetanud selle mudeli teenust. Järgnevatel aastatel varustas Sherman Korea sõja ajal (1950-53) USA relvajõude. See oli tavaliselt nimetatakse Easy-Eight või E8. See on kiirem, veidi parem soomustatud versioon M4 Sherman. See oli varustatud täiustatud 76mm püstoliga ja uue šassii HVSS vedrusüsteemiga.

COBI ehitustellistest valmistatud miniatuurne sõiduk on valmistatud mudeli skaalal 1:48. Uus oliivroheline värv väärib märkimist. Tanki on lihtne ehitada, see sobib ideaalselt seikluse alguseks Poola COBI ehitusplokkidega. Sellel on liikuv relv, pöörlev torn ja toimiv röövikuveojõu. Kõik graafilised detailid on kvaliteetsed prindid, mis ei kao isegi intensiivse kasutamise ajal. Eeliseks on disain, mis ainulaadselt peegeldab selle ajaloolise originaali esialgseid kujundeid. Sherman E8 tank mudel on suurepärane lisaks meie kogumise miniatuursed tankid tehtud 1:48 skaalal. Meie väikese seeriaga sobib teie kollektsioon kõikjal! Meie tankid on ideaalne küpsed entusiastid sõjatehnoloogia ja igas vanuses, kes armastavad ajalugu ja hoone!320 kõrgekvaliteedilist tükkiToodetud Euroopa Liidus üle 20-aastase traditsiooniga ettevõteTellised vastavad lastetoodete ohutusstandarditeleTäielikult kooskõlas teiste ehitusplokkide kaubamärkidegaTrükitud tellised ei deformeeru ega kao mängimise ajal või temperatuuri mõjul Selged ja intuitiivsed juhised jooniste jaikoonide põhjalScale

1:48 Osa number 2711 seeria Ajalooline kollektsioon Minimaalne vanus

7 aastat

Sugu Poisid

Elementide arv 320

Seadke suurus Keskmine

Muud omadused

Mõõtmed: 15 x 6,5 x 8 cm

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Konstruktor Cobi ajalooline kollektsioon WW2 M4A3E8 Shermani tank

Kauba ID: 8817136
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,27 x 0,2 x 0,05 m, 0,2 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Ei
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: Cobi
Soovitatav vanus alates: 7 a.
Tüüp: Konstruktorid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Cobi tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Konstruktor Cobi ajalooline kollektsioon WW2 M4A3E8 Shermani tank
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki