Lauamäng Hot potato Alexander, 2741, PL

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 8 a.
Tüüp: Viktoriinid
Kauba ID: 9245641

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Lauamäng Hot potato Alexander, 2741, PL

Hot potato on juba muutunud kultusmänguks ja kohustuslikuks koduses mängude ja tegevuste raamatukogus. Seekord on Aleksander loonud selle ainulaadse mängu uue väljaande "Lapsed vs. täiskasvanud", mis sisaldab 440 uut küsimust kahes kaardikategoorias: üks spetsiaalselt lastele ja teine täiskasvanutele.

Selles mängus ei püüa me moodustada kahte meeskonda, me reageerime kõik koos. Millisteks küsimusteks peaksite valmistuma?

Mida näiteks tohivad teha lapsed, aga mitte täiskasvanud? Või mida lubavad vanavanemad oma lapselastel teha? Kui mänguasjad saaksid rääkida, mida nad meile ütleksid? Täiskasvanutele mõeldud hõbedased taustaküsimused leiutas Green One, 5-13-aastaste laste rühm. See tundub huvitav :) Võite esitada lastele ükskõik milliseid küsimusi ja täiskasvanu peaks suutma igale küsimusele vastata. Ülejäänud mäng järgib üldtuntud reegleid, me jagame üksteisega kuuma kartulit, kuni tipp lõpetab pöörlemise, mis tähendab, et voor on lõppenud.

Mõtle kiiresti, et kuuma kartulit pihku ei jätaks ja leiad küsimustele aina huvitavamaid vastuseid.

Sisu:

  • 110 kahepoolset kaarti (kokku 440 küsimust),

  • 4 mängunuppu,

  • tahvel,

  • kuum kartul

  • vurr,

  • juhend.

Üks tõhusamaid viise, kuidas parandada laste suhtlemisoskusi, on mängida koos oma lähedastega erinevaid mänge. Lauamängud, kaardimängud ja muud arendavad intellekti, oskust end tõhusalt väljendada ning oma kavatsusi ja soove teistele inimestele edastada. Mängud on suurepärane viis oma lähedastega lõbusalt aja veetmiseks. Jokomisiada kaupluses on lai valik laua-, arkaad- ja harivaid mänge.

Mängu keel: poola.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Lauamäng Hot potato Alexander, 2741, PL

Kauba ID: 9245641
Kategooria: Lauamängud ja mõistatused perele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,27 x 0,19 m, 1,5 kg
Patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Ei
Mängu keel: Poola keel
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: Alexander
Soovitatav vanus alates: 8 a.
Tüüp: Viktoriinid
Vaade: Alexander, viktoriinid lauamängud ja mõistatused perele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Alexander tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Lauamäng Hot potato Alexander, 2741, PL
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki