Lauamäng Rebel Dinocalypse

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 8 a.
Tüüp: Strateegilised lauamängud
Kauba ID: 9670942
3449
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

10. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

10. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

10. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

10. oktoobrist

259

Kuller

10. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

10. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

10. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

10. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

10. oktoobrist

259

Kuller

10. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Lauamäng Rebel Dinocalypse

Mõnikord tunneme end kõik nagu dinosaurused, kes varjuvad meteoorisaju eest. Kuid me saame siiski tegutseda katastroofide vältimiseks! Võib-olla kukud sa kuuma laava sisse, sind ründavad mõõkhambulised oravad või tõused dinokohtingust püsti? Pidage meeles, et võite taluda palju kohutavaid sündmusi!

Dinocalypse on strateegiline kaardimäng Wacky Unicornsi loojalt! Sel ajal kui sul on lõbus, oled sa dinosaurus ja elu pakub sulle pidevalt raskeid hetki. Teete kõik endast oleneva, et meteoriitide eest kõrvale hiilides vältida loodus-, röövel- ja emotsionaalseid katastroofe ning nagu päriselus, kukute tõenäoliselt läbi. Kuid ärge heitke meelt, sest võidab esimene dinosaurus, kes jõuab 50 punktini (või viimane dinosaurus mängus). Hurraa!

Millest see räägib?
Igas voorus mängivad mängijad nende käes olevaid punktikaarte, lootes vältida katastroofe.

1. Ringi alustamiseks paljastage katastroofipaki ülemine kaart ja lugege see ette. Igaüks teist peab valima oma käest punktikaardi ja asetama selle lauale esiküljega allapoole. Te avastate need ainult koos, samal hetkel.
2. Punkte antakse pärast kõigi kaartide paljastamist. Kõrgeima punktisumma saanud mängija kogub võrdse arvu punkte ja liigutab oma dinosauruse etturiga sobiva arvu tühikuid mööda oma dinosauruste laual põgenemisteed. Väikseima punktisumma saanud mängija tõmbab katastroofikaardi pildiga ülespoole ja asetab selle oma katastroofipiirkonda.
3. Kui saad 3 sama tüüpi katastroofikaarti või 3 erinevat tüüpi kaarti, oled mängust väljas. Aga et asja vähem kurvastada, liigutate vooru lõpus iga teie käes oleva katastroofikaardi eest oma dionasuri etturi põgenemisteel 1 tühiku võrra edasi. Mis ei tapa, teeb tugevamaks!
4. Võidab dinosaurus, kes saavutab põgenemisrajal esimesena 50 punkti või jääb ainsana eluvõitluse areenile!

Miks sulle see mäng meeldima hakkab?
- Kes meist ei peaks igapäevaelus silmitsi seisma väikeste ja suurte katastroofidega? Ootamatult ründav agressiivne leht, kurb tõde teie enda lootusetusest, muidu jääte lõksu - muuhulgas ootavad sellised lõksud meid ka Dinocalypses!
- See on huvitav õnnemäng, milles proovime ennustada, mida meie vastased teha võivad.
- Väljavaade välja kukkuda tugevdab lisaks õhkkonda ja avaldab osalejatele survet!
- Mängu ja illustratsioonide autor on Ramy Badie, kes on tuntud oma töö poolest Awesome Unicorns. Ole valmis suureks annuseks mõru huumorit!

Sisu:
97 kaarti, 4 dinosauruse etturit, 4 dinosauruste lauda, ​​juhised.

Vanus: 8+
Mängijate arv: 2-4
Mängu aeg: ca 30-60 minutit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Strateegia lauamängud

Lauamängud hõlmavad väga erinevaid žanre, kuid üks populaarsemaid ja püsivamaid on strateegiamängud. Need mängud võimaldavad mängijatel juhtida tsivilisatsiooni, armeed või isegi meeskonda ning panevad nad mõtlema ettepoole ja vastaseid üle kavaldama. Strateegiamängud on sageli sõjalise iseloomuga, kuid see ei ole alati nii ja see žanr on aja jooksul oluliselt mitmekesistunud. Paljud neist mängudest on saanud nii fännidelt kui ka kriitikutelt tunnustust ja kiitust ning mõned mängud on konkurentidest selgelt paremad kui parimad strateegilised lauamängud. Strateegia lauamängudes mängivad iseseisvad otsustamisoskused sageli olulist rolli tulemuse määramisel. Peaaegu kõik strateegiamängud nõuavad sisemist "otsustusvõimet" või strateegilist mõtlemist ja tavaliselt kõrgetasemelist olukorrateadlikkust.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Lauamäng Rebel Dinocalypse

Kauba ID: 9670942
Kategooria: Lauamängud ja mõistatused perele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,04 x 0,15 x 0,22 m, 0,5 kg
Patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Ei
Mängu keel: Universaalne
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: Rebel
Soovitatav vanus alates: 8 a.
Tüüp: Strateegilised lauamängud
Vaade: Rebel, strateegilised lauamängud lauamängud ja mõistatused perele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Rebel tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Lauamäng Rebel Dinocalypse
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki