Lean Toys nukkude riietusruumi mängukomplekt valguse ja peegliga, roosa

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Nukud, Nukumajad
Kauba ID: 6781572

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Lean Toys nukkude riietusruumi mängukomplekt valguse ja peegliga, roosa

Lean Toys nukkude riietusruumi mängukomplekt valguse ja peegliga, roosa
Nüüd saab pisipõnn oma ema jäljendada, nukuga mängides õpib ta põhilisi ilurituaale. See saab olema väga lõbus ja kogemusi andev ning paljud tarvikud võimaldavad teil luua palju mängustsenaariume. Teie tütar saab nuku balliõhtuks või väljaminekuks ette valmistada.
Meie kapi suureks eeliseks on see, et selles on valgustid, mis valgustavad meie ilunurka. Lisaks saate muuta väikeste helkurite langemisnurka. Suur hulk läikivaid aksessuaare ja hooldavaid kosmeetilisi imitatsioone võimaldavad teil mängunuku algusest lõpuni ette valmistada kõige väiksemate detailidega.
Kaunis roosa värv koos iga detaili täiusliku reprodutseerimisega tekitab tunde, nagu oleksite tõelises garderoobis, millest unistab iga väike tüdruk. Ehitus on väga läbimõeldud ja nutikas. Kompleksne ruum võib olla lapse toa pilkupüüdev kaunistus, lahtivolditud mänguasjaga on aga vahva ja tore mängida.
Värvikas komplekt sisaldab:
- maja/garderoob
- nukk kõrgusega 26 cm
- 2 paari tihvte
- kott
- tiaara
- kaelakee
- 3 nagi
- kõrvarõngad
- riidepuud
- tool
- Vahetuseks 3 komplekti riideid
- kleebised
- hoolduskomplekt: kreem, dušigeel, šampoon, seep, seebikonteiner
- föön
- Lõhn
- küünelakk
- peegel
- helkur valgusega
- raam
ja palju muid tarvikuid.
Pakendis on juhised, kuidas kleebised õigesse kohta kleepida. Aksessuaaride suurus on umbes 2 - 4 cm.
Nuku mõõdud: 26 cm x 10 cm x 4 cm
Tooli mõõtmed: 17 cm x 7 cm x 7 cm
Kapi mõõdud
- pärast lahti voltimist: 63 cm x 15 cm x 31 cm
- suletult: 26 cm x 13 cm x 31 cm
Pakendi suurus:
45 cm x 36 cm x 18 cm
Mänguasjad on mõeldud lastele alates 3. eluaastast. Toiteallikaks on 6 LR41 patareid, kaasas. Komplekt on CE sertifikaadiga ja vastab EN 71 standardile. See on pakitud ilusasse kappi, millel on käepide hõlpsaks transportimiseks, mistõttu on see ideaalne kingituseks.

Aku paneel peab olema kaitstud kattega. Patareid võib vahetada ainult täiskasvanu. Sisestage patarei vastavalt määratud polaarsusele (+/-). Mittelaetavaid patareisid ei tohi laadida. Laetavaid patareisid (kui need on eemaldatud) tohib laadida ainult täiskasvanute järelevalve all. Enne laadimist tuleb mänguasjast eemaldada uuesti laetavad patareid. Ärge kasutage korraga erinevat tüüpi patareisid ega uusi patareisid koos kasutatud patareidega. Soovitatav on kasutada ainult sama tüüpi või samaväärseid patareisid. Kasutatud patareid tuleb mänguasjast eemaldada. Toiteklemmid ei tohi põhjustada lühist. Ärge visake kasutatud patareisid tavalisse prügikasti, vaid selleks ettenätud kohta. Järgige protseduuri.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Nukud

Kas teie väike laps on jõudnud sellisesse vanusesse, kus ta tahab üha rohkem nukkudega mängida? Suurepärane, meil on suur valik nukke! Siit leiad nii temaatilisi nukke (kuulsuste nukud, multifilmitegelastel (nt FROZEN) põhinevad nukud) kui ka nukke, mis on sorteeritud vastavalt nende funktsioonile (beebinukud, mis vajavad hoolitsemist, või nukud, millele saab teha igasuguseid soenguid). Et valida oma lapsele kõige imelisemat mänguasja, pöörake tähelepanu tema huvidele. Võib-olla soengukujundusnukk või ehk soovite oma Barbie-kollektsiooni täiendada? Või äkki nutikas nukk koos efektidega? Teie laps ei pea pettuma, sest valikus on palju erinevaid nukke.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Lean Toys nukkude riietusruumi mängukomplekt valguse ja peegliga, roosa

Kauba ID: 6781572
Kategooria: Mänguasjad tüdrukutele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,3 x 0,11 m, 3 kg
Vajaminevad patareid: Jah
Vajaminevad patareid: LR41
Nutifunktsioon: Jah
Kaubamärk: Lean Toys
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Nukud, Nukumajad
Vaade: Lean Toys, nukud, Lean Toys, nukumajad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Lean Toys tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Lean Toys nukkude riietusruumi mängukomplekt valguse ja peegliga, roosa
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki