Bosch Petfood Adult Lamb & Rice High Premium koertele lambaliha ja riisiga, 1kg+1kg

Täpsustused:
Paki kaal: 2 kg
Kauba ID: 9889377
859
430 /kg
Lisa korvi
Sinu linn

Smartpost pakiautomaat

Reedel, 20. septembrist

259

Postkontor

23. septembrist

199

Omniva pakiautomaat

23. septembrist

219

DPD pakiautomaat

23. septembrist

249

Kuller

23. septembrist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

Reedel, 20. septembrist

259

Postkontor

23. septembrist

199

Omniva pakiautomaat

23. septembrist

219

DPD pakiautomaat

23. septembrist

249

Kuller

23. septembrist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Bosch Petfood Adult Lamb & Rice High Premium koertele lambaliha ja riisiga, 1kg+1kg

Kasutamine: Sööta võib anda kuivalt või veega niisutatult. Ärge unustage lisada värsket vett. Kui te pole siiani oma lemmikloomale „boschi“ toitu andnud ja soovite seda tegema hakata, siis palume teil vältida kiiret toidu vahetamist. Tehke seda aeglaselt, 3-5 päeva jooksul. Energiasisaldus: 3.695 kcal / 1kg.

Koostis:Koostis: linnulihajahu (min. 15%), oder, mais, nisujahu, nisu, loomne rasv, spelta (min. 5%), purustatud nisukliid, lihajahu, liha hüdrolüsaat, kalajahu, kuivatatud peedi viljaliha (ilma) suhkur), kuivpärm, herned, kalaõli, naatriumkloriid, rannakarbi lihajahu (min 0,1%), kaaliumkloriid, siguripulber. Koostis: toorproteiin 21,5%, toorrasv 10,5%, toorkiud (toor) 2,5%, tuhk 5,7%, kaltsium 1,05%, fosfor 0,9%. Füsioloogilised toidulisandid: A-vitamiin 12000 RÜ, D3-vitamiin 1,200 RÜ, E-vitamiin 70mg, vask (vask (II) sulfaadina, pentahüdraadina) 10mg, tsink (tsinkoksiidina) 70mg, tsink (aminohappena tsinkkelaat, hüdraat) 45mg , jood (kaltsiumjodaadina, ilma veeta) 2mg, seleen (naatriumseleniidina) 0,2mg. Täiskasvanud koertele vanuses 1 kuni 7 aastat. Seenioritele alates 7. eluaastast. Igat tõugu koertele.

See toit on loodud ja tasakaalustatud kõikidele täiskasvanud koertele. See on mõõduka kalorsusega ja kergesti seeditav. Valmistatud mõõdukalt aktiivsete koerte toitainevajaduste rahuldamiseks. 

Koostis: linnulihajahu (17%), riis (16%), oder, hirss (Milo), mais, loomarasv, lambalihajahu (min. 4%), kuivatatud peedi viljaliha (ilma suhkruta), liha hüdrolüsaat, kollane hirss, kala jahu, herned, kalaõli, kuivpärm (0,1% mannaan-oligosahhariidid, min 0,06% beeta-glükaanid), naatriumkloriid, kaaliumkloriid, rannakarbi lihajahu (min 0,1%), siguripulber.

Koostis: toorproteiin 21,5%, toorrasv 10,5%, toorkiud (toor) 2,5%, tuhk 5,7%, kaltsium 1,1%, fosfor 0,9%.

Füsioloogilised toidulisandid: vitamiin A 12 000 I.E., vitamiin D31200 I.E., vitamiin E 70 mg, vask (vask (II) sulfaadina, pentahüdraat) 10 mg, tsink (tsinkoksiidina) 70 mg, tsink (aschelate) aminohape, tsinkhüdraat 45 mg, jood (kaltsiumjodaadina, ilma veeta) 2 mg, seleen (naatriumseleniidina) 0,2 mg. 

Toitu on soovitatav hoida kuivas, pimedas, jahedas kohas. Toidu kõlblikkusaeg, partii number ja soovitatavad päevased söötmisnormid on märgitud pakendile. bosch Adult Lamb & Rice – – toitu võib anda kuivana või veega niisutatud. Ärge unustage lisada värsket vett. Kui te pole seni oma lemmikloomale „bosch“ toitu andnud ja soovite hakata bosch Adult Lamb & Rice andma, vältige palun toidu kiiret vahetamist. Tehke seda aeglaselt, 3-5 päeva jooksul. „bosch“ HPC seeria toidu söötmisel vältige täiendavat söötmist, isegi vähimatki. Eriti kahjulik võib olla koera söötmine inimestele mõeldud toitudega (nt supid, praetud liha, pudrud jne).

Energiasisaldus: 3.655 kcal / 1kg. Selle toidu kalori- ja valgusisaldus koos rannakarbi ekstraktiga on tasakaalustatud, et vältida rasvumisega seotud luu- ja liigesekahjustusi. Koostisvalem on loodud rasvumise ennetamiseks, kuid olema täielikult varustatud energiaainetega.

IMMUNE COMPLEX: Meie „Immune complex“ süsteem sisaldab teatud tüüpi pärmi, mida nimetatakse „saccharomyces cervisiae“, tuntud ka kui "õllepärm". Seda tüüpi pärm sisaldab eriti mannaani ja glükaani. Seega mõjutab meie „Immune complex“ süsteem soodsalt soolefloorat.

NISUVABA: Nisuvaba koostis muudab selle suurepäraseks valikuks nisu talumatutele koertele. Kasutame oma retseptides kergesti seeditavate süsivesikute kombinatsioone.

KUIVATATUD LAMBALIHAGA (kvaliteetne valk): Lambaliha on hästi seeditav ja toitev valguallikas toidutundlikele koertele. Linnu- ja lambalihavalkude kombinatsioon muudab meie sööda kergesti seeditavaks.

bosch Adult Lamb & Rice sobib rohkem koertele, kes on toidu suhtes tundlikumad, kuid mitte väga tundlikud.

  • Nisuvaba;
  • See sisaldab mannaane ja glükaane, mis stabiliseerivad soolefloorat;
  • Rannakarbi ekstraktid liigestele ja kõhredele;
  • Õrn kõhule ja kergesti seeditav.

Väga tundliku seedesüsteemiga koertel soovitame sööta bosch SENSITIVE või kohandatudbosch ühe valguallika (HPC+ + liin) teraviljavaba või kasutada bosch Ultra High Premium kvaliteediga (Life Protection Concept (lühendatultLPC))liinisööta (nt. bosch ADULT LIFE & CARE, bosch ADULT MINI LIFE & CARE…).

Tootja: bosch-Tiernahrung GmbH. Saksamaa.

Bosch Petfood

Bosch Petfood kaubamärgil on 60-aastane kogemus. Pere-ettevõte asub Saksamaal ja esindab kvaliteetse lemmikloomatoidu tootmise traditsiooni. Kaunis Baden-Württembergi piirkonnas, kaunite loodusmaastike seas toodetakse kõrgeima kvaliteediga lemmikloomatoitu. Ettevõtte kõige olulisem eesmärk on teie lemmiklooma tervis, heaolu ja täisväärtuslik elu. Bosch Petfood keskendub kõrgeima kvaliteediga toorainetele, eelistades võimaluse korral oma tooraine jaoks piirkondlikke allikaid. Rohkem kui 700 töötajat toimetavad iga päev uusimate tootmis- ja pakendamisrajatistega, et täiustada teaduspõhiseid toidusegusid. Hoolikalt valitud kvaliteetne tooraine vaadatakse üle, et tagada lemmikule parim võimalik seedimine ja vastuvõetavus. Pidev kvaliteedikontroll hoiab toodete standardi alati kõrgena. IFS Food sertifikaat näitab, et Bosch Petfood toit on toodetud kõrgeimate toidustandardite järgi.

Bosch Petfood Adult Lamb & Rice High Premium koertele lambaliha ja riisiga, 1kg+1kg Bosch Petfood

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Bosch Petfood Adult Lamb & Rice High Premium koertele lambaliha ja riisiga, 1kg+1kg

Kauba ID: 9889377
Kategooria: Koerte kuivtoit ja krõbinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,17 x 0,135 x 0,14 m, 2,05 kg
Looma vanus: 1 kuni 7 aastat, Alates 7 aastat
Suurus: Kuivtoit kõikidele koeratõugudele
Vaade: Bosch Petfood, kuivtoit kõikidele koeratõugudele koerte kuivtoit ja krõbinad
Erivajadus: Muu
Kaubamärk: Bosch Petfood
Paki kaal: 2 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bosch Petfood tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Bosch Petfood Adult Lamb & Rice High Premium koertele lambaliha ja riisiga, 1kg+1kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki