Oneisall PFD001 Pro nutikas toidujaotur (valge)

Täpsustused:
Tüüp: Dosaatorid
Kauba ID: 9087146

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Oneisall PFD001 Pro nutikas toidujaotur (valge)

Oneisall PFD001 Pro nutikas lemmikloomasöötja (valge)

Smart Pet Feeder Oneisall PFD001 Pro (valge) on suurepärane lahendus kõigile lemmikloomaomanikele. See täiustatud automaatne lemmikloomasöötja pakub mugavust, täpsust ja täielikku kontrolli teie lemmiklooma toitumise üle. Paljude uuenduslike funktsioonide abil on teie lemmikloomal alati juurdepääs värskele toidule, isegi kui te pole kodus.

Automaatne täpsus

Oneisall PFD001 Pro on juhtmevaba automaatne lemmikloomasöötja, mis tähendab, et te ei pea muretsema söögikatkestuste pärast isegi elektrikatkestuse ajal. Teie lemmikloom saab täpselt seda, mida ta vajab, alati õigeaegselt.

Intuitiivne kasutamine

Kasutuslihtsus on selle toote üks peamisi omadusi. Intuitiivse nupu abil juhtimisega ei pea te vaeva nägema mitme nupuvajutusega. Toidukorra koostamine muutub imelihtsaks ja teie lemmikloom hindab regulaarset toitmist.

Programmeeritavad toidud

Oneisall söötja võimaldab planeerida kuni kuus toidukorda päevas ja seadistada kuni 36 toiduportsjonit. See paindlikkus kohandub teie lemmiklooma individuaalsete vajadustega, olenemata sellest, kas teil on kass, koer või mõni muu lemmikloom. Teil on täielik kontroll nende toitumise üle.

Teie lemmiklooma ohutus

Toode on BPA-vaba, mis tähendab, et te ei pea muretsema kahjulike ainete pärast, mis teie lemmiklooma tervist mõjutavad. Selle sööturiga võite olla kindel, et teie lemmikloom saab tervislikku ja ohutut toitu.

Toidu värskuse säilitamine

Oneisall PFD001 Pro on varustatud õhuavaga, mis aitab säilitada toidu värskust. See on oluline einete toiteväärtuse säilitamiseks ja teie lemmikloom saab nautida iga suupiste maitset. Sööturi mahutavus on ligikaudu 1,2 kg kuivtoitu, nii et te ei pea seda sageli täitma. Sellel on ka kompaktsed mõõtmed, mistõttu on seda lihtne kõikjal kodus paigutada. Toote kogukaal on ligikaudu 1,7 kg, mistõttu on see kaasaskantav ja hõlpsasti käsitsetav.

Brand

Oneisall

Model

PFD001 Pro

Color

White

Capacity

Approximately 1.2 kg of dry food

Weight

Approximately 1.7 kg

Dimensions

28.96 x 16.76 x 16.75 cm

Üldine tooteinfo: Oneisall PFD001 Pro nutikas toidujaotur (valge)

Kauba ID: 9087146
Kategooria: Söögi- ja jooginõud loomadele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,1 m, 0,1 kg
Maht: 1.2 l
Tüüp: Dosaatorid
Vaade: Oneisall, dosaatorid söögi- ja jooginõud loomadele
Kaubamärk: Oneisall
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Oneisall tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Oneisall PFD001 Pro nutikas toidujaotur (valge)
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki