Puur närilisele Interzoo Frodo, 78x48x80 cm

Täpsustused:
Tüüp: Näriliste puurid
Kauba ID: 2468138
7419
Lisa korvi
775 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

6. maist

000

Kuller

7. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

7. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Puur närilisele Interzoo Frodo, 78x48x80 cm

Puur on mõeldud väikestele närilistele. See on piisavalt avar, et mahutada kogu pere. Puuril on kolm redelitega ühendatud korrust.

Puuri ülaosa on täielikult avatav, mis muudab puuri puhastamise ja hooldamise lihtsaks.

  • Sobib väikestele närilistele;
  • Valmistatud värvitud metallist, plastikust;
  • Lihtne lahti võtta ja puhastada;
  • Kahe uksega;
  • Kolme kausiga;
  • Mõõdud: 78x48x80 cm.


Soovitud valikut pole võimalik saada, toode valitakse juhuslikult.

Näriliste puurid

Me oleme harjunud kasside ja koerte koduse pidamise eripäradega, kuid väikeste näriliste kohta tekib ikka veel sageli küsimusi. Üks levinumaid on, milline puur oleks kõige sobivam? Asjatundmatu jaoks näevad närilised kõik ühesugused välja, kuid see ei ole tegelikult nii. Nad erinevad suuruse, eluviiside ja energiataseme poolest. Puuri valimisel peaksite tähelepanu pöörama teie poolt peetava närilise suurusele, olgu see siis küülik või hamster, kes vaevalt peopessa mahub. Selline näriline nagu rott vajab sageli rohkem ruumi kui välja paistab. Need loomad on väga intelligentsed ja neile meeldib puuris salajasi kohti moodustada. Kui te muretsete, et puur ei pruugi teie koju esteetiliselt sobida, siis ärge muretsege, sest teie lemmikloomale on olemas stiilseid, erilise välimusega puurid, mis sobivad teie koju ideaalselt.

Üldine tooteinfo: Puur närilisele Interzoo Frodo, 78x48x80 cm

Kauba ID: 2468138
Kategooria: Puurid ja tarvikud väikeloomadele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,78 x 0,48 x 0,8 m, 9,2 kg
Tüüp: Näriliste puurid
Vaade: Interzoo, näriliste puurid puurid ja tarvikud väikeloomadele
Kaubamärk: Interzoo
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Interzoo tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
9227
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (3)

Puur närilisele Interzoo Frodo, 78x48x80 cm
4.3

(3 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(0)
3 tähte
(1)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

67%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Rolands T.
06.06.2023

Korralik kvaliteet, kiire tarne!

Kate T.
25.05.2023

Puur on suurepärane, väga lihtne kokku panna, hästi pakitud. Tarne viibib 2 nädalat

ErvinKristofer D.
22.10.2020

Puur ise on suurepärane, hind on igati rahul, aga treppide kinnitused põrandatega on lihtsalt kohutavad, trepp lihtsalt ei haaku normaalselt põrandaga (alus, kandik, nimeta kuidas tahad). Rott kukkus just puuri otsast redelilt alla. Üldiselt saate kogu selle struktuuri parandada ainult amatöörtööd tehes. Tarne maksmise hetkest oli märgitud 2 päevaga "Kiire kojuvedu Tallinna piires". Kaup saabus eile, maksmisest on möödas 4 päeva, aga ei hirmuta, võib esineda viivitusi ja probleeme. Kohaletoimetamise päeval tuli kullerilt rajakood ja iga 30 minuti järel muutusid tähtajad, mille jooksul kohaletoimetamist võis oodata, ja ma ei teadnud üldse, mis kell kaup saabub, see mulle väga ei sobinud. Mind ei rahuldanud ka see, et paar päeva enne kauba kättesaamist oli igal pool erinev info kauba kättesaamise kuupäeva kohta, saidil oli üks kuupäev, konsultant helistas teisele telefoni teel, tuli teade kiri, et kaup on juba kullerile üle antud, ja saidil, et tellimus on just töödeldud. Üldiselt on kauba jälgimisega minu tagasihoidliku arvates probleeme. Kokkuvõte: mulle meeldis puur, trepid ja need põrandad on kasutud, kui te kõike ise ei muuda, vastasel juhul kukub teie loom selle disainiga lihtsalt suurelt kõrguselt alla. Jälgimine ei meeldinud. Kohaletoimetamine ja pakkimine on suurepärane.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki