Digikaamera FUJIFILM GFX100S Body

Täpsustused:
Videosalvestuse resolutsioon: 4k
Kauba ID: 484227
5 47789
Lisa korvi
20701 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

28. maist

000

Postkontor

29. maist

199

Omniva pakiautomaat

29. maist

219

DPD pakiautomaat

29. maist

249

Smartpost pakiautomaat

29. maist

259

Kuller

29. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

29. maist

199

Omniva pakiautomaat

29. maist

219

DPD pakiautomaat

29. maist

249

Smartpost pakiautomaat

29. maist

259

Kuller

29. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: FUJIFILM GFX100S Body

FUJIFILM GFX100S Body

Keskformaati uuesti määratledes ühendab FUJIFILM GFX 100S ülikõrge eraldusvõimega 102 MP sensor muljetavaldavalt kompaktse ja kaasaskantava peegliteta kaamera korpusega. Nii foto- kui ka videovajadustele apelleerides täiendatakse seda kaamerat veelgi vastupidavama konstruktsiooni, kehasisese pildistabiliseerimise ja sobiva automaatteravustamise abil, et muuta kaamera kättesaadavamaks ja rakendatavamaks erinevate pildistamisvajaduste rahuldamiseks.

GFX 100S platvormi keskmes on 102MP 44 x 33mm BSI CMOS sensor, mis pakub ülikõrget eraldusvõimet, mida ihaldavad endiselt fotograafid, samuti muljetavaldavaid 4K videosalvestusvõimalusi. Andur seob X-Processor 4-ga, et väljastada 16-bitiseid toorkujutisi, millel on lai dünaamiline ulatus, madal müratase ja tundlikkus ISO 12800 suhtes, ning anduri BSI disain aitab kaasa suurele selgusele ja täpsele värvirenderdamisele erinevates valgustustingimustes töötades. Video osas on DCI ja UHD 4K video salvestamine võimalik 4:2:0 10-bitise sisemiselt, 4:2:2 10-bitise HDMI kaudu või toores 12-bitine, kui salvestatakse väliselt, ja F-log gamma sätet saab kasutada ka täpsemaks värviklassimiseks järeltootmise ajal. Lisaks kõrge eraldusvõimega pildistamisele sisaldab ainulaadne sensori disain ka keerukat hübriid-AF-süsteemi, millel on 425 valitavat faasituvastuspunkti, mis katavad peaaegu kogu kaadri, ning abi täpsete näo- ja silmatuvastusrežiimidega.

Suurepärase sensori disaini tasakaalustamine on eriti kompaktne vormitegur, mis avab selle kõrgresolutsiooniga platvormi jaoks hulga uusi stsenaariume. Stiilne ja kerge GFX 100S kaasaskantavust toetab võimekas korpusesisene pildistabilisaator, mis kompenseerib kuni 6-kordse kaamera värisemise, parandades käest pildistamist. See stabiliseerimissüsteem võimaldab ka 400-megapiksliste failide loomist, kasutades Pixel Shift Multi-Shot režiimi, et saada liikumatute objektide äärmuslikke detaile. Stiilse vormifaktori taga on ka fikseeritud 3,69m-punktiline EVF ereda silmataseme vaatamiseks ja tagumine 3,2-tolline puuteekraaniga LCD, millel on kolmesuunaline kallutav disain.

102MP BSI CMOS sensor ja X-protsessor 4

Kasutades suurt ja erakordselt kõrget 102 MP eraldusvõimega 43,8 x 32,9 mm BSI CMOS-sensorit ja X-protsessorit 4, on GFX 100S võimeline edastama 16-bitiseid fotosid, millel on lai dünaamiline ulatus ja lai tundlikkus ISO 100–12800, mis saab laiendada ISO 50-102400. Iga piksli suur suurus võimaldab ka tõhusamat valguse kogumist, sujuvamaid toonide ja värvide üleminekuid, et saada iseloomulik kolmemõõtmeline "keskmise formaadiga välimus". Lisaks standardile 4:3, sealhulgas 1:1, 65:24, 5:4, 7:6, 3:2 ja 16:9, saab lisaks mitmele keskmiseformaadilisele välimusele kasutada ka erinevaid traditsioonilisi keskmise ja suure formaadi kuvasuhteid.

Pildiprotsessor ja sensor annavad süsteemile ka mitmekülgse serva ning võimaldavad pildistada pidevalt kuni 5 fps või DCI ja UHD 4K30 video salvestamiseks.

UHD and DCI 4K Video Recording

Kasutades suurt anduri suurust mitte ainult fotode jaoks, pakub GFX 100S ka ahvatlevat videovõimaluste hulka, sealhulgas sisemist UHD ja DCI 4K30p videosalvestust kuni 4: 2: 0 10-bitise ja 4K30p 4: 2: 2 10-bitise HDMI-väljundi kaudu, nii kiirusega kuni 400 Mb/s, kui ka samaaegset välist ja sisemist salvestust. Kui töötate Atomos Ninja V-ga, siis UHD 4K30p toores 12-bitine väljund on võimalik ka Apple ProRes RAW-vormingus.

Nelja protsessoriga X-protsessori 4 kiirus, mis on video üldisele jõudlusele palju kasulik, võimaldab kiiret lugemiskiirust 4K video salvestamisel, mis aitab vähendada katiku moonutusi liikuvate objektide filmimisel.

Lisaks toetatud 10-bitisele värvisügavusele sisaldab GFX 100 ka F-Logi gamma sätteid, mis tagavad tasase pildi kasutamiseks redigeerimise ajal täiustatud värvide liigitamise tarkvaras. See maksimeerib potentsiaalset dünaamilist ulatust rasketes stseenides ja pildi reguleerimist saab teha ka tooni, varjutooni, värvi ja teravuse esiletõstmiseks. HLG-salvestust toetatakse ka HDR-rakenduste puhul ning F-Logi, HLG-d ja filmisimulatsioone saab kasutada samaaegselt töötlemata välise väljundiga.

Lisaks on kaameral 3,5 mm mikrofonipesa ja 3,5 mm kõrvaklappide pesa, mis võimaldab täiustatud helilahendusi.

Sensor-Shift pildi stabiliseerimine

Sisseehitatud 5-teljeline sensor-shift pildistabilisaator aitab minimeerida kaamera värisemist, et see sobiks paremini käsitsi pildistamiseks. See süsteem töötab koos kõigi objektiividega, sealhulgas stabiliseerimata, kuid koos OIS-toega objektiividega kasutamisel pakub see kuni umbes 6-astmelist värisemise vähendust.

Korpuse disain

 Uuendatud kere kuju on märgatavalt kompaktsem ja kergem kui eelmised GFX 100 mudelid, mistõttu sobib see eriti hästi käest ja stuudio keskkonnas pildistamiseks.

 Magneesiumsulamist korpuse konstruktsioon on kerge ja vastupidav ning kaamerasüsteem on ilmastikukindel, et muuta see niiskus- ja tolmukindlaks, samuti külmumiskindel temperatuuril kuni 14 ° F.

 Fikseeritud 3,69m-punktline OLED elektrooniline vaateotsija on kõrge eraldusvõimega, 0,77x suurendusega silmatasemel vaatamiseks.

 3,2-tolline 2,36-punktiline puuteekraaniga LCD on saadaval ka piltide taasesituseks, menüüs navigeerimiseks ja reaalaja vaate pildistamiseks. Sellel LCD-l on ainulaadne kolmesuunaline kallutav disain, mis liigub nii üles- kui ka allapoole pildistamiseks kõrgete ja madalate nurkade alt, samuti sillad küljele, et saada kasu pildistamisest vertikaalsuunas, kui see on reaalajas.

 Üksik NP-W235 taaslaetav liitium-ioonaku annab umbes 460 kaadrit ühe laadimise kohta.

 Esile on toodud kaks UHS-II SD-mälukaardi pesa ning need võimaldavad jpeg- ja toorfailide eraldamiseks salvestada kujutisi järjest, varundatult/dubleeritult või sorteeritult.

 FUJIFILM G objektiivi kinnitusel on lühike fookuskaugus vaid 26,7 mm, et paremini hõlbustada läätsede kohandamist ja võimaldada vähendatud tagumisi teravustamiskaugusi, et paremini vältida vignettingut ja edendada servast servani teravust GF-seeria läätsedega.

 1,8-tollist LCD-alammonitori ülemisel plaadil saab kasutada pildistamisseadete ja säritusandmete kiireks vaatamiseks.

 Säritusrežiimi nupp ülemisel plaadil sisaldab ka kuut kohandatud asendit eelkonfigureeritud särisätete kiireks vahetamiseks.

 Integreeritud Bluetooth 4.2 madala energiatarbega ja Wi-Fi võimaldab teil pilte juhtmevabalt mobiilseadmega jagada või kasutada seadet kaamera kaugjuhtimiseks.

Hübriidne automaatne teravustamissüsteem

Anduri konstruktsioon sisaldab ka laiendatud faasituvastusega automaatteravustamissüsteemi, millel on 425 valitavat punkti, mis katavad peaaegu kogu anduri ala. See AF-süsteem tagab kiire ja täpse teravustamisjõudluse koos vähese valgustundlikkusega kuni -5,5 EV. Lisaks pildistamis- ja teravustamisvõimalustele on esile tõstetud ka värskendatud X-Protsessor 4, mis pakub kiiret fookusvastust subjekti jälgimiseks ning toetab ka Face- ja Eye-Detection AF-i, kui töötate AF-C režiimis ja video salvestamisel.

Muud kaamera funktsioonid

 Filmi simulatsiooni režiimid võimaldavad teil reprodutseerida mitmete FUJIFILM filmitüüpide välimust ja tunnet, sealhulgas äsja kasutusele võetud Nostalgic Neg. efekt koos Provia, Velvia, Astia, Classic Chrome, Classic Neg., Pro Neg. efektiga. Tere, Pro Neg. Standard, Eterna, Eterna Bleach Bypass, Acros, Monochrome ja Sepia. Lisaks saab piltide välimuse peenhäälestamiseks reguleerida Grain efekti ja klassikalist Chrome efekti.

 Pixel-Shift Multi-Shot režiim on võimeline tootma tohutuid 400MP pilte, kombineerides 16 toorpilti, kasutades FUJIFILM Pixel Shift Combiner tarkvara, mida saab seejärel DNG-failina väljastada edasiseks töötlemiseks, kasutades kõige populaarsemat redigeerimistarkvara.

 Intervalliga pildistamine on võimalik kuni 999 järjestikuse kaadri jaoks, särituste vahel on 1 kuni 24-tunnine viivitus, aga ka kuni 24-tunnine katiku viivitus.

 Mitmekordne särituse režiim võimaldab teil pildistada kahte järjestikust ülekattega kaadrit ja esimene kaader kuvatakse tagumisel LCD -ekraanil, et hõlbustada teise särituse joondamist.

 Sõltuvalt töövoo vajadustest on saadaval mitmesugused failivormingud, mis sisaldavad tihendatud ja tihendamata toorfailitüüpe; Super Fine, Fine ja Normal JPEG-sätted; ja TIFF-faile saab väljastada kaamerasisese toorfaili arenduse kaudu.

Fujifilm on üks tuntumaid fotograafiabrände. Selle turu teerajajana alustas Fujifilm filmi tootmist 1934. aastal. Tänapäeval seostatakse seda nime mitte ainult kvaliteetse fototehnikaga, vaid ka tervise, ilu ja graafilise kunsti tooteid.
Jaapanis asutatud ettevõte demonstreerib tõeliselt kõiki selle riigi parimaid väärtusi. Erakordselt kvaliteetsed ja tehnoloogiliselt laitmatud Fujifilmi kaamerad ja muud fototooted on olnud liidrid juba aastaid. Fujifilmi kaamera objektiividega jäädvustatud erakordselt terav pilt köidab nii professionaalseid kui ka amatöörfotograafe. Lai valik erineva fookuskaugusega Fujifilmi objektiive on saadaval erinevate stseenide jäädvustamiseks portreedest maastikuni.
Parima pildistamiskogemuse ja fotograafile vajaliku korvi pakkumiseks projekteerib ja toodab Fujifilm kõike, mida pildistamiseks vaja läheb: kaamerad, nende objektiivid ja filtrid, aga ka kaameraümbrised ja kotid. Erinevates suurustes ning otstarbeks akud ja kaamera laadijad. 

FUJIFILM GFX100S Body

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Süsteemikaamerad on uusim hübriidkaamerate rühm – sild peeglita ja tavaliste digiseadmete vahel. Esimese masstoodanguna toodetud süsteemkaamera DMC-1 töötas 2006. aastal välja Panasonic. Nende seadmete eeliseks on parem kvaliteet kui digikaameratel ja väiksem suurus kui peegelkaameratel. Peeglist vabanemine muudab süsteemikaamera palju väiksemaks ja kergemaks. Süsteemi ja peegelkaamera funktsioonide võrdlemisel keskenduvad peegelkaamerad läbi peegli, samas kui süsteemikaamera teravustab otse maatriksile, seega on süsteemikaameratel elektrooniline pildiotsija, mis kuvatakse tagumisel LCD-ekraanil. See pildiotsija võimaldab teil enne pildistamist reguleerida sätteid, nagu säritust, heledust ja kontrasti. Peegelkaameratelt on need üle võtnud objektiivide vahetamise, teravustamise ja pildistamiskiiruse. Objektiivide vahetamine võimaldab meil rakendada soovitud efekte ja lisada fotodele heledust. Peeglita seadmeid on lihtne kasutada – reisides kasutad üht objektiivi ja portreed pildistades teist. See seade vibreerib vähem selgema ja professionaalsema pildikvaliteedi saavutamiseks ning vaikne mehhanism sobib suurepäraselt diskreetsete võtete tegemiseks. Kui teile meeldivad kompaktsed seadmed, kuid soovite kõrget tehnilist kvaliteeti, erinevaid integreeritud võtterežiime ja objektiivide vahetamise võimalust, sobib süsteemkaamera teile suurepäraselt.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: FUJIFILM GFX100S Body

Kauba ID: 484227
Kategooria: Fotoaparaadid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,22 x 0,16 x 0,07 m, 0,6 kg
Kaubamärk: Fujifilm
Kaamera tüüp: Süsteemi kaamera
Vaade: Fujifilm, süsteemi kaamera fotoaparaadid
Mõõtmed: 150 x 104 x 87
Kaal: - kg
Tüüp: SD / SDHC / SDXC
Vooluallikas: Li-ion
Veekindlus: Ei
Varustus: Fotoaparaat
Videosalvestuse resolutsioon: 4k
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Fujifilm tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

FUJIFILM GFX100S Body
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki