Digikaamera Sony ZV-1 Videoblogimise kaamera (Vlog camera)

Täpsustused:
Videosalvestuse resolutsioon: 4k
Täisresolutsioon: 1920 x 1080, 3840 x 2160
Stabiilne süsteem: Jah
Kauba ID: 484092
67557
Lisa korvi
2553 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

17. aprillist

000

Postkontor

18. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

18. aprillist

219

DPD pakiautomaat

18. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

18. aprillist

259

Kuller

18. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

18. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

18. aprillist

219

DPD pakiautomaat

18. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

18. aprillist

259

Kuller

18. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Sony ZV-1 Videoblogimise kaamera (Vlog camera)

Sony ZV-1 Videoblogimise kaamera (Vlog camera)

Loodud suunamudijatele

Hämmastavate videote loomiseks ei vaja te kogemusi. „ZV-1“ on loodud hämmastavate videote jäädvustamiseks teist ja teie maailmast ilma ebamugavate seadeteta.

Ilusad ja naturaalsed nahatoonid kõigile

„ZV-1“ näevad kõik nahatoonid elusad, naturaalsed ja terved. Nahka pehmendava efekti režiim on valitud ka selleks, et nahk näeks siledam välja.

„Bokeh“ taust professionaalse disaini jaoks

Suur 1.0 tüüpi CMOS-sensor ja laia avaga objektiiv taasesitavad professionaalse taustal kasutatava bokeh-efektiga pilte ning selgeid detaile ka rasketes hämarates oludes.

Laske kaameral püüda teie silmi

DI2 tehnoloogiaga saate toetuda automaatsele teravustamisele, et hoida oma nägu ja silmi fookuses, mitte eksida teistele objektidele. Kui soovite fokusseerida mõnele teisele objektile, koputage lihtsalt ekraanil ja laske kaameral teravustada.

Kiired ja täpsed fookuse üleminekud

„ZV-1“ kiire hübriidne AF-süsteem võimaldab teil hõlpsalt ja kiiresti vahetada fookust näolt taustale, andes videotele rohkem stiili ja atraktiivsust.

Professionaalse kvaliteediga „bokeh“ juhtimine ühe klõpsuga

Lihtsalt vajutades „Bokeh“ lüliti“, saate lülitada „bokeh“ tausta efekti sisse ja välja, ilma et oleks vaja teha keerukaid käsitsi reguleerimise meetmeid. Nüüd on lihtne valida lihtsalt professionaalse ilmega fokuseeritud taust või keskenduda kogu stseenile vaid ühe nupuvajutusega.

Toote demo seadistamine, ideaalne tooteülevaadete jaoks

Toote demo seadistamine võimaldab ühe nupuvajutusega lülitada sätted tooteülevaadetele. Need laiendavad vaatenurka ja lülitavad fookuse koheselt objektile, nii et te ei pea ootama, kuni fookus muutub või lisama oma käsi toote taha, et see fookusesse seada3.

Looge suurepäraseid videoid kõikjal

„ZV-1“ on loodud suurepäraste piltide tegemiseks liikvel olles. Suurepärane pildi stabiliseerimine võimaldab sujuvalt pildistada ka jalgsi liikudes ning kui valgustus muutub varjust päikseliseks või õuest siseruumidesse minna, aut. säritus (AE) jälgib nägusid ja tagab nendele alati hea valgustuse.

Loodud veelgi parema heli jaoks

Isegi rahvamassis filmides saate salvestada selgeid hääli. Kaamera ainulaadne suunatav 3-kapsliga mikrofon eraldab selget heli, mis väljub kaamera esiosast, ideaalne filmide filmimiseks. 

Tuuleekraan õues filmimiseks

Komplekti kuuluv tuuleekraan vähendab tuulemüra, nii et ärge muretsege õues pildistamise pärast. Nii saate mitte ainult veatu helikvaliteedi, vaid kulutate vähem aega ka filmimisele ja redigeerimisele, kus tuulemüra on kuuldav.

Kasutage oma lemmikmikrofoni soovitud heli jaoks

Mikrofoni ühendus ja mitme liidese ühendus võimaldavad teil valida, millist mikrofoni täpselt soovitud heli saamiseks kasutada.

Taastage oma piltide maailm „ZV-1“ loodud lihtsuse ja jõu ühendamiseks ning loominguliste võimaluste avamiseks, mis on teie kujutlusvõimega koos nii suured.

Dünaamiline aegluubis video 4

Muutke iga liigutus kinemaatiliseks, kasutades aegluubis videoefekti, ja jäädvustage lühimad hetked, reprodutseerides kuni 40-kordset aegluubis pilti.

Selle kinemaatilise efekti jaoks on pikk intervall

Interv. võtterežiim 5 pildistab automaatselt pildijadasid iga 1–60 sekundi järel, millest saab arvutis luua pikamaa kinematograafilised salvestused, mis kujutavad pilvi hõljuvat nagu vesi ja näitab päevade voogu mõne sekundiga.

Hämmastavad fotod, nagu ka teie videod

„ZV-1“-l on kõik, mida vajate ajajoone ja video pisipiltide suurepäraseks jäädvustamiseks. Hele „ZEISS®“ 24-70mm 6 objektiiv fokusseerib valguse suuresse „Exmor RS ™ CMOS“ 1.0 tüübi pildiandurisse, mis kõik sobivad võimsasse „BIONZ X™“ pildiprotsessorisse.

Väljendage end loominguliste efektidega

Visuaalefektid ja loomingulised stiilid pakuvad peaaegu piiramatuid visuaalseid võimalusi, alates lihtsatest ühevärvilistest ja osalistest värviefektidest kuni keerukate miniatuursete efektideni.

Filmige ja jagage lihtsalt

Te ei pea enam oma piltide kvaliteedis järeleandmisi tegema, et saaksite nutitelefoni kaameraga kiiresti sisu jagada. „ZV-1“ abil saate suurepäraseid pilte ja ühendus on sujuv, hõlbustades sisu avaldamist.

Laadige filmid kohe oma nutitelefoni

„iOS“-i ja „Android“-i 7 jaoks mõeldud tasuta „Imaging EdgeTM Mobile“ rakendus võimaldab teil ZV-1-ga pildistatud pilte koheselt üle kanda, muuta ja üles laadida suhtlusvõrgustike platvormidele, ükskõik kus te ka poleks.8.

Sobib ideaalselt kõikidele platvormidele

Kasutage „Movie Edit“7, lisandmoodulit, kui soovite rakendada eriti raputatavate kaadrite 9korral täiustatud stabiliseerimist või muuta raami ja kärpida videot nii, et selle kuvasuhe oleks suhtlusvõrgustikus normaalne.

Lihtsalt filmige vertikaalselt10 mobiilselt

Võite oma nutitelefoni ekraanidele 10kohandatud sisu üles laadida, sildistades vertikaalsed videod 11automaatselt.

Loodud videoblogide loomiseks

„ZV-1“ disain muudab selfiede ja videoblogi sisu loomise lihtsaks. Kuni väikseima detailini, „ZV-1“-l on kõik, mida vajate inspireeriva sisu loomiseks. 

Vaadake ennast parimal viisil

Muutuva nurga all olev LCD puutetundlik ekraan kallutab horisontaalselt, muutes selle suurepäraseks selfide ja videoblogide jaoks. Sellel pole porte, mikrofone ja kinnitusliideseid, nii et kaadrid on täpsed ja töö sujuv, isegi kaamera ees.

Näete kohe, kas salvestate

Lihtne on vaadata, kas filmite, sest kaamera esiküljel olev helendav tuli on hele. Kui soovite, on seda lihtne välja lülitada. Ärge unustage kunagi kogemata uuesti salvestusnuppu vajutada.

Optimeeritud käepide selfie'dele

Sügavam, kohandatud kujuga käepide on tavalise filmimise jaoks mugavam ning lisaks pakub see stabiilsust ja vähendab väsimust videoblogide loomisel või selfiede tegemisel.

Töötab juhtmeta juhtnuppudega

„ZV-1“ ühildub „Sony Bluetooth®“ juhtmevaba filmimise käepidemega „GP-VPT2BT“, mis võimaldab juhtmevabalt suumida, salvestada ja palju muud. Samuti saab selle stabiilselt käed-vabalt pildistamiseks kokku panna mini-statiiviks.

Pildistage nagu profid

Kandke taskus professionaalse kvaliteediga videot suurepäraste 4K HDR-i detailidega ja muljetavaldava sisu jaoks võimsaid säritustööriistu.

Professionaalsed 4K12 HDR13 filmi funktsioonid

„ZV-1“ salvestab uskumatult detailseid 4K HDR-videoid, kasutades 1,7-pikslit, nii et saate jäädvustada reaalsust, ilma seda kahjustamata.

„S-Log“ gamma professionaalseks tööks

Kaamera „S-Log2“ ja „S-Log3“ gammakontrollereid saab kombineerida ning paindlikumalt ühendada värvide ja erinevate videoprofiilide sätetega, et luua veatu esteetika.

Integreeritud ND filter

Neutraalse tiheduse (ND) filter avab video särituse juhtimisega loomingulised võimalused, suurendab teravussügavust ja võimaldab maagilise aeglase katiku vee, valguse ja liikumispildi kuvamist.

Sukelduge Sony insenerivõimesse, millel on enam kui 60-aastane kogemus maailmas juhtivate, professionaalsete toodete ja lahendustega.
Sony on üks maailma suurimaid kõrvaklappide, helisüsteemide, telerite, kaamerate ja mänguarvutite tootjaid. Kõigis neis valdkondades on tootja tooted hinnatud oma klassi parimateks.
Sony üritab nutitelefonide tootmisel rakendada oma parimaid juba teistes valdkondades välja töötatud tehnoloogiaid ning mis seal salata, neis on ka läbikukkumisi. Vahepeal oli Sony nutitelefonide klassist väljas, kuid peagi tuli tootja tagasi tõeliselt vapustava nutiseadmega - tippklassi Sony Xperia, mis üllatas paljusid.

Kiitust väärivad mitte ainult ebatavaline, hämmastava kvaliteediga telefoni ekraan, vaid ka tagumised kaamerad, helisüsteem ja paljud muud professionaalselt salvestatavad seaded. Tänaseni on Sony Xperia, vastav ka kõige nõudlikuma kasutaja ootustele.

Samuti on Sonyl äärmiselt lai valik kaameraid ja objektiive erakordse detailsuse ning kiire ja vaikse autofookusega, andes fotodele suurepärase detaili ja teravuse. Tõstke esile mustade toonide sügavus ja taastage realistlikud värvid ning jäädvustage see, mis varem oli võimatu.

Sony ZV-1 Videoblogimise kaamera (Vlog camera)

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Sony ZV-1 Videoblogimise kaamera (Vlog camera)

Kauba ID: 484092
Kategooria: Fotoaparaadid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,155 x 0,12 x 0,075 m, 0,91 kg
Kaubamärk: Sony
"Multiplayer" võimalus: ZV-1
Kaamera tüüp: Kompaktkaamerad
Vaade: Sony, kompaktkaamerad fotoaparaadid
Pildiotsija: Ei
ISO tundlikkus: 25600
Valge värvi tasakaal: Auto
Mõõtmed: 105 x 60 x 44 mm
Kaal: 0.294 kg
Failitüübid: Portrait
Fookuskaugus: 9.4 - 25.7 mm
Režiimid: Auto
USB: Jah
Tüüp: SD, SDHC, SDXC
Vooluallikas: Li-ion
Veekindlus: Ei
Varustus: Fotoaparaat
Värv: Must värv
Videosalvestuse resolutsioon: 4k
Täisresolutsioon: 1920 x 1080, 3840 x 2160
Stabiilne süsteem: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sony tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
69946
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (1)

Sony ZV-1 Videoblogimise kaamera (Vlog camera)
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

0%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Aleksei G.
24.12.2021

Suurepärane kaamera, väga hea pildikvaliteet.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki