Digikaamera Sony ZV-1 II Vlog

Täpsustused:
Videosalvestuse resolutsioon: Full HD
Kauba ID: 9257786
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
1 06400
Lisa korvi
4021 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. maist

000

Omniva pakiautomaat

14. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

14. maist

199

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

14. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

14. maist

199

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Sony ZV-1 II Vlog

„Sony ZV-1 II Vlog“ kaamera on kaamera, mis on mõeldud sisuloojatele ja videoloojatele. Jäädvustage oma maailm nii, nagu soovite. Vlog kaamera ZV-1 II lihtsustab pildistamist reisimise ajal, nii et saate jäädvustada videot ja heli hämmastava kvaliteediga ilma keerulise seadistuseta. Sony ZV-1 II Vlog on ideaalne mitmekülgne videokaamera. Kompaktsust ja kaasaskantavust iseloomustav lainurk-suumobjektiiv mitmekülgseks kadreerimiseks, 1.0-tüüpi pildisensor suurepärase pildikvaliteedi tagamiseks ja nutikas mikrofon selge helisalvestuse jaoks.

 

g

MÕELDUD VLOGGERITELE

Sony ZV-1 II Vlog vlogikaameraga saad pildistada kõike alates grupiselfidest kuni laiaulatuslike linnapiltideni. Lainurk 18 mm objektiiv suudab jäädvustada laiema vaatevälja kui inimsilm, nii et mahutad lihtsalt kõik või kõik kaadrisse. Olenemata sellest, kas viibite toas või õues, muudab lainurkobjektiiv igapäevased stseenid dünaamilisteks kaadriteks. 
 

UNIVERSAALNE KADREERIMINE

Tänu lainurkobjektiivile 18-50mm suumobjektiivile võimaldab Sony ZV-1 II Vlog kaadreid kadreerida täpselt nii, nagu soovite. 18mm sobib suurepäraselt selfide tegemiseks ja 50mm sobib ideaalselt portreede ja hetktõmmiste jaoks. Lisaks loob F1.8 maksimaalne ava lainurgaga ja F4 koos teleobjektiiviga sujuva tausta „bokeh“ efekti ja tagab kogu vajaliku atmosfääri.

g
 

LOOMINGULISED VÄRVID

Kõigi õigete piltidega suurejoonelise video loomiseks algusest peale pole kogemusi vaja. „My Image Style“ abil saate lihtsalt reguleerida heledust ja värve, jälgides samal ajal, mida kavatsete pildistada - seda kõike ilma menüüs navigeerimata. Loomingulisemate värvide ja meeleoluga võtete jaoks pakub „Creative Look“ kümmet eelseadistust, nii et valige lihtsalt üks, mis sobib teie nägemusega.


g

LISAGE DRAAMA

Puudutage lihtsalt ekraani, et muuta igapäevased hetked kinematograafilisteks piltideks, ilma pärast tootmist redigeerimata. Cinematic Vlog Setting sättega pildistab kaamera automaatselt Cinemascope kuvasuhtega 24 kaadrit sekundis, mis on filmitööstuse standard. Samuti saate muuta kaadri värvi, valides lihtsalt viie LOOK-i ja nelja TUJU vahel, et saada reaalajas professionaalseid tulemusi.

SISSEEHITATUD MIKROFON SELGE HÄÄLE SALVESTAMISEKS

Režiimis [Auto] lülitab uus sisseehitatud nutikas 3-kapsliline mikrofon sisseehitatud mikrofoni suuna [All Directions] -lt [Front] -le, kui kaamera tunneb kaadris ära inimese näo. Teise võimalusena saate selfide tegemiseks käsitsi lülituda valikult [Auto] versioonile [Front] või jutustusega pildistamisel käsule [Rear]. Kinnitage kaasasolev esiklaas, et vähendada tuulemüra ja jäädvustada õues selgem heli.

g

LIHTNE KAASAS KANDA JA LIHTNE KASUTADA

„Sony ZV-1 II Vlog“ väike ja kerge kaamera on disainitud nii, et seda saab kõikjalt kätte saada – täpselt nagu nutitelefoni. Kaalub ainult 292 g, nii et saate igapäevaelu kergesti salvestada. Isegi esimest korda saavad video loojad kohe „Sony ZV-1 II Vlog“ kaameraga pildistamist alustada, seega pole vaja keerulisi seadeid uurida. Ekraanil kuvatakse puutefunktsioone, nagu salvestamine ja taimer hõlpsaks juhtimiseks. See sobib suurepäraselt ka selfide tegemiseks või muudes olukordades, kus te ei pääse oma kaamera füüsilistele nuppudele juurde. „Sony ZV-1 II Vlog“ tagab automaatselt, et püsite puutetundliku jälgimisega alati fookuses. Kaamera tunneb ära inimeste näod ja silmad, nii et jälgib põhiobjekti eksimata. Funktsiooni aktiveerimiseks puudutage lihtsalt ekraanil olevat teemat. Eye AF saab seadistada isegi loomade nägude ja silmade jälgimiseks.
 

g

VÕIMAS PILDISTABILISAATOR

Värisevad kaadrid võivad teie parimad videod rikkuda, kuid „Sony ZV-1 II Vlog“ kaamera on loodud jäädvustama suurepärast kaadrit isegi siis, kui kõnnite ja pildistate käest. Aktiivne režiim aitab vähendada kaamera udusust, nii et kaadrid on stabiilsemad ja võttejärgset redigeerimist pole vaja. 
„Sony ZV-1 II Vlog“ on loodud sisu hõlpsamaks loomiseks. Aktiveerige toote tutvustusseade ja kaamera keskendub automaatselt teie käes olevale tootele, ilma et oleks vaja täiendavaid žeste. Kasutage õrnalt uduse tausta saamiseks kas Bokeh-lülitit - valige lihtsalt [Defocus], et objekt silma paistaks, või [Clear], et hoida kogu pilt fookuses.


g

OPTIMEERITUD SELFID

Laske „Sony ZV-1 II Vlog“ kaameral enda heaks töötada ja jäädvustage grupi suurepärased hetked. Kahe või kolme inimesega iAUTO režiimis selfisid tehes reguleerib kaamera seadeid automaatselt nii, et kõigi näod oleksid heledad ja selged. Vaadake endast parimat igal ajal, kui pildistate. Ilma spetsiaalsete seadeteta jäädvustab „Sony ZV-1 II Vlog“ täpselt teie nahatooni, tagades tervisliku ja loomuliku välimuse. „Face Priority EA“ helendab teie nägu automaatselt, nii et te ei pea muretsema ka valgustuse pärast. Samuti on olemas pehme nahaefekt, mida saab naha sileduse reguleerimiseks valida OFF / Low / Medium / High. Kui vajutate nuppu MOVIE või puudutate LCD-ekraanil salvestusikooni, süttib salvestustuli punaselt ja ekraanile ilmub punane raam, mis võimaldab teil kohe aru saada, et jäädvustate seda, mis on oluline. Pöörlev ekraan tähendab, et saate salvestust jälgida ka mis tahes nurga alt pildistades. Video kirjutamine on lihtsam ja mugavam valikulise GP-VPN2BT juhtmevaba pildistamiskäepidemega, mis võimaldab teil jäädvustada stabiilsemaid kaadreid ja toimib statiivina. Suumihoob ja salvestusnupp asuvad käepideme küljel, nii et peamistele juhtnuppudele juurdepääsemiseks ei pea te iga kord kaamerat ringi lohistama.


g

 

ÜHISKASUTUS JA SISSELOGIMINE

Kaamera ja nutitelefoni ühendamine loojate rakenduse mobiilirakendusega pole kunagi olnud lihtsam. Andmeedastus jätkub taustal, isegi kui nutitelefoni ekraan magab või töötab mõni muu rakendus. Samuti saate oma nutitelefoni või arvuti kaugjuhtimispuldiks muuta, et kaamerat eemalt juhtida. Muutke oma „Sony ZV-1 II Vlog“ kvaliteetseks veebikaameraks, ühendades lihtsalt ühilduva seadme USB kaudu. Suur tüüp 1.0 pildisensor ja „Creative Look“ valmissätted annavad elava pildi. „Creators' Cloud“ on platvorm, mis toetab loomingulist tööd filmimisest tootmiseni, ühendades „Sony“ täiustatud kaameratehnoloogia pilvepõhise tehisintellektiga. See on ka koht avastusteks ja koostööks teiste arendajatega üle maailma. Avastage veebi-, mobiili- ja arvutirakendusi, mis pakuvad võimsaid lahendusi, mis integreerivad kaamerad fotograafia- ja tootmisrakenduste ning -teenustega, sealhulgas Ci Media Cloudiga ühistootmiseks.


g

 

KVALITEETSED PILDID

„Sony ZV-1 II Vlog“ kompaktsel korpusel on võimsad spetsifikatsioonid ja muljetavaldav pildikvaliteet. Suur tüüp 1.0 pildisensor tähendab, et see suudab jäädvustada professionaalsel tasemel kaadreid, pildistades XAVC S-vormingus kuni 30p ja 4K ning kuni 120p14 Full HD kuni 5x aeglustamiseks. Samuti toetab see samaaegset puhverserveri salvestamist, et muuta töövoog pärast tootmist tõhusaks. „Sony ZV-1 II Vlog“ abil on lihtne teha järgmisi samme oma videosalvestusoskuste parandamiseks. Nagu Cinema Line või α seeria professionaalsed kaamerad, toetab ka Sony ZV-1 II Vlog S-Log3 ja S-Gamut3.Cine fotoprofiile, võimaldades teil hiljem veelgi paindlikumaks muuta. ZEISS® Vario-Sonnar T* 18-50mm F1.8-4 suumobjektiivil on sisseehitatud neutraalse tihedusega (ND) filter, mis reguleerib valguse säritust kolmes osas, muutes pildid eredas valguses väljendusrikkamaks. Objektiiv säilitab heleduse kogu suumivahemikus, nii et saate jäädvustada kõik kaadrid, mida vajate video ellu äratamiseks. Suurendage veelgi videote helikvaliteeti, ühendades välised mikrofonid (müüakse eraldi). Näiteks jäädvustab ECM-G1 selgelt kaamera ees oleva heli ja seda saab kinnitada ilma juhtmeta. Või valige Sony lai valik, mis sobib erinevatele rakendustele.
 

g

Spetsifikatsioonid

  • Värvitemperatuuri vahemik: 2500K - 9900K
  • Sisseehitatud ND-filter: ND (1/8 ND)
  • Salvestuse formaat (fotod): JPEG (DCF Ver. 2.0, Exif Ver. 2.32, MPF Baseline ühilduv), RAW (Sony ARW 4.0 formaat)
  • Tootja: Sony
  • Anduri tüüp: 1.0 tüüp (13.2 mm x 8.8 mm) Exmor RS CMOS andur
  • Efektiivsete pikslite arv: pildid: ligikaudu 20,1 megapikslit, filmid: ligikaudu maks 16,8 megapikslit
  • Pikslite arv (kokku): ligikaudu 21,0 megapikslit
  • Fotopildi suurus (pikslites) [3:2]: Tüüp 1,0 L: 5472 x 3648 (20 M), M: 3888 x 2592 (10 M), S: 2736 x 1824 (5,0 M)
  • Foto pildikvaliteedi režiimid: RAW, RAW+JPEG, JPEG
  • Video tihendamine: XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264
  • Helisalvestuse formaat: LPCM 2ch (48 kHz 16 bit)
  • Proxy salvestamine: jah
  • TC/UB: jah
  • Mälukaart: mitu pesa Memory Stick Duo/SD mälukaardile
  • Fookuspunktid: mitteliikuvad pildid: maks. 315 punkti (faasituvastus AF), video: maks. 273 punkti (faasituvastus AF)
  • Identifitseerimise sihtmärk (statsionaarsed pildid): inimene, loom
  • Identifitseerimise sihtmärk (video): inimene, loom
  • Fookuse tüüp: kiire hübriid AF (faasituvastusega AF/kontrastituvastusega AF)

Sukelduge Sony insenerivõimesse, millel on enam kui 60-aastane kogemus maailmas juhtivate, professionaalsete toodete ja lahendustega.
Sony on üks maailma suurimaid kõrvaklappide, helisüsteemide, telerite, kaamerate ja mänguarvutite tootjaid. Kõigis neis valdkondades on tootja tooted hinnatud oma klassi parimateks.
Sony üritab nutitelefonide tootmisel rakendada oma parimaid juba teistes valdkondades välja töötatud tehnoloogiaid ning mis seal salata, neis on ka läbikukkumisi. Vahepeal oli Sony nutitelefonide klassist väljas, kuid peagi tuli tootja tagasi tõeliselt vapustava nutiseadmega - tippklassi Sony Xperia, mis üllatas paljusid.

Kiitust väärivad mitte ainult ebatavaline, hämmastava kvaliteediga telefoni ekraan, vaid ka tagumised kaamerad, helisüsteem ja paljud muud professionaalselt salvestatavad seaded. Tänaseni on Sony Xperia, vastav ka kõige nõudlikuma kasutaja ootustele.

Samuti on Sonyl äärmiselt lai valik kaameraid ja objektiive erakordse detailsuse ning kiire ja vaikse autofookusega, andes fotodele suurepärase detaili ja teravuse. Tõstke esile mustade toonide sügavus ja taastage realistlikud värvid ning jäädvustage see, mis varem oli võimatu.

Sony ZV-1 II Vlog

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Maailma esimese foto tegemisest 1826. aastal on möödunud 196 aastat. Tänapäeval kasutatakse fotograafiat teaduses, kunstis ja meelelahutuses ning traditsioonilised analoogmeetodid asenduvad kiiresti kaasaegsete digikaameratega. See on teatud tüüpi kaamera, milles pilt tehakse elektroonilise maatriksi (anduri) abil, mis muudab valguse elektrilisteks signaalideks. Võrreldes traditsiooniliste kaameratega on digikaameratel palju olulisi eeliseid. Nendega on lihtsam ja kiirem töötada – tulemust näeme kohe ja kui see ei ole rahuldav, on meil võimalus uuesti pildistada. Need seadmed on väikesed ja kerged, nii et neid saab kõikjal kaasas kanda. Kulud on madalad, sest te ei pea fotofilmi ostma ja ilmutama – lihtsalt ühendage seade arvutiga ja näete ekraanil kogu kaardil olevat materjali. Erinevate suumifunktsioonidega digikaamera sobib väikeste, suurte ja liikuvate objektide, loomade või maastike jäädvustamiseks – nii päeval kui öösel. Paljusid selle kaamera funktsioone (teravustamine, välklamp jne) saab täita automaatselt. Teine oluline funktsioon on ekraan, millelt näete jäädvustatud pilti. Tänapäeva digikaameraid hindavad nii amatöörid kui ka professionaalid nende võimaluste tõttu. Seda seadet on lihtne kasutada ning tulemused on ainulaadsed.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Sony ZV-1 II Vlog

Kauba ID: 9257786
Kategooria: Fotoaparaadid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,24 x 0,21 x 0,2 m, 2 kg
Kaubamärk: Sony
Kaamera tüüp: Digitaalkaamerad
Vaade: Sony, digitaalkaamerad fotoaparaadid
Tüüp: Memory Stick Duo, Micro SD
Vooluallikas: Pole täpsustatud
Veekindlus: Ei
Varustus: Fotoaparaat
Videosalvestuse resolutsioon: Full HD
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sony tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Sony ZV-1 II Vlog
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki