Puhastustarvik Devia Portable UV Disinfection Storage - Wireless Charger, Type C, 2A

Täpsustused:
Tüüp: Puhastustarvik
Kauba ID: 167057
2129
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. maist

000

Postkontor

14. maist

199

Omniva pakiautomaat

14. maist

219

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

14. maist

199

Omniva pakiautomaat

14. maist

219

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Devia Portable UV Disinfection Storage - Wireless Charger, Type C, 2A

Lihtne kasutada <div>he nupuga t, tisautomaatne. Kate on varustatud magnetilise llitiga, mis kaitseb teid kahjustuste eest. Kui puhastusllitit korraks vajutada, kostab helisignaal ks kord, indikaatori roheline tuli sttib, 18-minutiline kiire desinfitseerimise reiim llitatakse sisse; kui puhastusllitit kaks korda lhidalt vajutada, kostub kaks korda piiks, mrgutuli sttib ja tavaline 30-minutiline desinfitseerimisreiim kivitub. Kui desinfitseerimine on lpule judnud, klab kolm korda helisignaal ja mrgutuli kustub.</div> <div> Ohutus ja keskkonnakaitse</div> <div>Devia UV-puhastusvahend ei vaja thusa 99,99% -lise kaitse saavutamiseks kemikaalide lisamist ning see ei tekita jkaineid, mis vivad ohustada inimeste ohutust. magnetilise katiku mehhanism llitab silmade kahjustuste vltimiseks automaatselt vlja UV-valguse, kui kaas on avatud. Kui kast on suletud, llitab see automaatselt sisse ultraviolettkiirguse.</div> <div> Traadita kiire laadimine</div> <div>Traadita laadimisreiimid toetavad 10 W kiirlaadimist iPhone SE / 11/11 Pro / 11 Pro Max / XS / XS Max / XR / X / 8/8 Plus, 10 W Samsung Galaxy Z Flip, S20 / S20 + / S20 Ultra 5G, S10 / S10 / S9 / S9 Plus / Mrkus 10/9/8</div> <div> Suur ruum ja universaalne seade</div> <div>Meldud kigile kuni 6,5 tolli suurustele mobiiltelefonidele ja muudele vikestele esemetele nagu prillid, ehted, kekellad, kosmeetikaharjad, krediitkaardid, vtmed, vikesed mnguasjad ja palju muud.</div> <div> Aroomiteraapia hajuti</div> <div>Lisage mni tilk parfmi vi essentsli nurgas oleva tilguti abil, see vimaldab teie asjadel paremini lhnata.</div> <div></div> <div>Seadme suurus: 191 x 203 x 13 mm</div> <div>Kaal: 300g</div>

Üldine tooteinfo: Devia Portable UV Disinfection Storage - Wireless Charger, Type C, 2A

Kauba ID: 167057
Kategooria: Lisatarvikud mobiiltelefonidele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,15 x 0,05 m, 0,1 kg
Kaubamärk: Devia
Tüüp: Puhastustarvik
Vaade: Devia, puhastustarvik lisatarvikud mobiiltelefonidele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Devia tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Devia Portable UV Disinfection Storage - Wireless Charger, Type C, 2A
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki