Telefon Telefon Ulefone Power Armor 14 Black

Täpsustused:
Tagakaamera: 20 Mpx
Esikaamera: 16 Mpx
Kauba ID: 3992622

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Telefon Ulefone Power Armor 14 Black

10000 mAh aku

Sees olev hiiglaslik 10 000 mAh aku rahuldab täielikult teie vajaduse suurema võimsuse järele ning saate sellele loota, et vabaneda mitmest laadimisest ja kõrvaldada akuga seotud mured. Lisaks on toetatud 18 W juhtmega kiirlaadimine ja 15 W juhtmeta laadimine valmis akutoite pakkumiseks.

Tugev ja veekindel konstruktsioon

Nägime palju vaeva, et telefon oleks täiesti veekindel. Laadimisport ja kõrvaklappide pesa on kaetud veekindla pistikuga ning kõlar ja vastuvõtja on veekindlad. Power Armor 14 suudab rääkida valjult, nii et telefoni ei satuks vee-, liiva- ega tolmupiisku ning ükski tilk ega põrutus seda ei kahjusta.

Individuaalne kaitseümbris

Spetsiaalselt disainitud multifunktsionaalne kaitseümbris koos 180° pöörleva tagumise klambri ja karabiinikinnitusega ei talu mitte ainult igapäevaseid kahjustusi, vaid pakub ka õues reisimisel suuremat teisaldatavust. Täpsete lõigete tõttu ei kata telefoni küljes olevat ava isegi kaitseümbrisega.

Valju heli ilma kõrvaklappideta

FM-raadio ilma kõrvaklappideta

Kõrvaklappideta FM-raadiokogemuse maksimeerimiseks on Power Armor 14 optimeerinud kõlarite helitugevuse uuele tasemele, mis võib pakkuda heliriba efekti. Pole vaja ühendada kõrvaklappe, saate oma kolleegidega kuulata valju muusikat, mis on nagu peol mängitav muusika.

Kohandatud nupp

Loodud kohandatud klahvi abil, mida saab programmeerida kasutama 6 erinevat funktsiooni otseteed või mis tahes muu eelseadistatud rakenduse kiireks käivitamiseks. See on konfigureeritud vaikimisi aktiveerima rakendust Push-to-Talk (Zello) pika vajutusega. Selle nupuga saate nautida tõhusat ja kulutõhusat suhtlust ilma probleemideta.

6,52-tolline veetilga ekraan

Vaadake horisondi taha, uurige hämarust suurel 6,52-tollisel veeekraanil. Iga foto, iga videote, filmide ja mängude kaader, mis ekraanil aeglaselt pühib, võib pakkuda uskumatut visuaalset keelekümblust. Kõrge ekraani ja korpuse suhe tagab uskumatu visuaalse kogemuse iga kord, kui telefoni avate.

20 MP tagumine põhikaamera

Vapustavate 20 MP pikslitega tagumine põhikaamera jäädvustab iga fookuse erksate detailidega, et hoida teie fotod selgena isegi intensiivsel sisse suumimisel. Vaadake ja kogege elu uute silmadega, salvestage oma väärtuslikud mälestused igaveseks.

2MP makroobjektiiv

2 MP makroobjektiiv võimaldab jäädvustada pisikesi objekte uskumatute detailidega kõigest 4 cm kaugusel, muutes selle suurepäraseks viisiks väikese maailma ilu avastamiseks koos kõigi visuaalsete imedega, mis kuvatakse otse makroobjektiivi all.

16 MP esikaamera

Hämmastav Sony IMX481 CMOS-pildisensoriga esikaamera näitab alati sinu parimat külge, erinevate fotofiltritega saad jäädvustada oma kõige atraktiivsemad hetked erinevates stiilides, tehtud fotod ületavad palju sinu ootusi.

Üldine tooteinfo: Telefon Ulefone Power Armor 14 Black

Kauba ID: 3992622
Kategooria: Telefonid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,16 x 0,13 x 0,11 m, 0,25 kg
Telefoni tüüp: Nutitelefon
Tootja kood: UF-PA14/BK
Kaubamärk: Ulefone
Värv: Must
WiFi: Jah
Bluetooth: Jah
Ekraani tüüp: IPS+
Resolutsioon: 720 x 1600
Protsessori tüüp: Mediatek Helio G35
Operatiivmälu (RAM): 4000 MB
Sisemälu: 64 GB
Aku mahutavus: 10000 mAh
Operatsioonisüsteem: Android
Versioon: Android 11
Lisafunktsioonid: 3G, 4G, Dual SIM, NFC, Niiskuskindel
Veekindluse tase: IP68 & IP69K
Mudel: Armor 14
Vaade: Ulefone, armor 14 telefonid
Toote seisukord: Uus
Kõrgus: 175.6 mm
Sügavus: 17.2 mm
Pakendis sisaldub* (*pakendi sisu võib muutuda): Laadija, telefon
Tagakaamera: 20 Mpx
Esikaamera: 16 Mpx
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ulefone tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Telefon Ulefone Power Armor 14 Black
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki