Cable USB to Lightning Baseus Legend Series, 2.4A, 1m (black)

Täpsustused:
Tüüp: Kaabel
Otsiku tüüp: Lightning
Kauba ID: 897752

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Cable USB to Lightning Baseus Legend Series, 2.4A, 1m (black)

Baseus CALCS-01 USB to Lightning Cable


Like mobile gaming? With Baseus you can be sure that your phone battery will not refuse to serve you in the most crucial moment of the game! CALCS-01 cable supports 2.4A charging, transfers files at a speed of up to 480Mbps and is distinguished by an interesting, gamer-friendly design. The connector has been placed at a 90° angle, which makes gaming much easier. Moreover, the smart chip provides protection against damage.




Built for gamers


Now you can comfortably charge your phone while you play - the protruding cable will no longer get in your way. The 90° curve of the plug makes the product fit the shape of your smartphone better. The accessory is equipped with a flashing blue light, which indicates the charging status. It also gives the cable a unique, gaming character.




Shorter charging time


The cable supports up to 2.4A, allowing you to significantly reduce charging time. The 4-band tinned copper cable is responsible for its reliable performance. Additional protection against damage is provided by a special PE coating. All this makes the Baseus cable charging faster and more stable.




Damage protection


Intelligent chip provides effective protection against overheating and overcharging, among other things. What's more, the cable automatically adapts its operation to new systems and updates. So you can charge your devices without worry - Baseus provides comfort and safety of use.




Fast file transfer


This is not the end of your possibilities! The cable allows you to simultaneously charge your smartphone and transfer files at speeds up to 480Mbps. This is a great time saver! You no longer need to waste precious minutes waiting for your videos, photos or documents to be copied - with Baseus it will only take a few moments.




Resistant to damage


The product has been made from high-quality materials that not only ensure its durability, but also look great. The case is made of wear-, scratch- and oxidation-resistant zinc alloy, which additionally attracts attention with its elegant shine. The nylon braid makes the cable extremely durable and flexible. You don't have to worry about it breaking or bending too much.




Specification





Brand
Baseus

Name
Legend Series Elbow Fast Charging Data Cable

Model
CALCS-01

Current
2.4A

Transmission rate
480Mbps

Input
USB

Output
Lightning

Length
1m

Color
Black




Baseus on elektroonikaseadmete kaubamärk, mis loodi 2011. aastal, et tuua turule uusim tehnoloogia. Baseus toodab ülikõrge profiiliga tooteid kodu-, kontori- ja isiklikuks kasutamiseks. Kõigi nende disainifilosoofia põhineb praktilisusel ja tipptasemel -kunsti esteetika.
Uuenduslik ettevõte Baseus rajab oma edu halastamatule kvaliteediotsingule ja suurepärastele tehnilistele partneritele, kes mitte ainult ei taga kvaliteetsete osade tarnimist, vaid jagavad ka kogemusi. See võimaldas ettevõttel pälvida rahvusvahelist tunnustust ning võita palju auhindu innovatsiooni ja sõbraliku disaini eest. Baseuse USB -laadijad on turul seda tüüpi üks populaarsemaid ja parima hinnangu saanud laadijaid ning juhtmeta Baseuse telefonilaadijad on tänapäeva inimese jaoks olulisteks tarvikuteks tunnistatud. Lähtudes ideest, et tänapäeva elu on lahutamatu pidevast liikumisest, pöörab Baseus erilist tähelepanu juhtmevabade seadmete tootmisele: telefoni- või arvutilaadijad, kõrvaklapid ja muud seadmed, ilma milleta me oma päeva ette ei kujuta.
Baseus pakub ka üsna laias valikus kodus valmistatud seadmeid, sealhulgas niisutajaid ja puhastajaid, tolmuimejaid, erinevaid valgusteid ja kuulsaid Baseuse kõlareid. 

Cable USB to Lightning Baseus Legend Series, 2.4A, 1m (black)

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Baseus

Üle 10 aasta aktiivselt tegutsenud Baseuse kaubamärk, mille omanik on Shenzhen Besing Technology Co. Limited, pakub klientidele igapäevaselt mugavuse ja teaduslike uuenduste kombinatsiooni. Toote lõpptulemuse täielikku vastavuse tagamine ja iga tehnoloogia- ning esteetikasõbra ootuste täitmine on teinud Baseuse juba algusaegadest hinnatud turuliidri.
Alguses keskendus Baseus ainult mobiiltelefonide tarvikute tootmisele, kuid peale äriedu on tootmist laiendanud ka teistele valdkondadele ning tänaseks on valikus arvutitarvikud ja ühenduskaablid, välised akud, autotarvikud, juhtmevabad kõrvaklapid ja muud tooted. .
Innovatsioon, disain ja kõrgeim kvaliteet on omadused, mis on kaasaegse tehnika kasutaja jaoks kahtlemata ühed olulisemad. Baseus integreerib need suurepäraselt oma toodetesse, muutes sellest täna tuntud ettevõtte, kellel on palju kliente üle kogu maailma. Klientide poolehoidu aitab pälvida ka asjaolu, et iga Baseuse toodet testitakse ja kontrollitakse põhjalikult enne müüki tulekut, et klientideni jõuaks vaid kvaliteetsed ja ohutud tooted.
 

Cable USB to Lightning Baseus Legend Series, 2.4A, 1m (black) Baseus

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Cable USB to Lightning Baseus Legend Series, 2.4A, 1m (black)

Kauba ID: 897752
Kategooria: Mobiiltelefonide kaablid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,01 m, 0,1 kg
Kaubamärk: Baseus
Juhtme pikkus: 100 cm
Tüüp: Kaabel
Otsiku tüüp: Lightning
Vaade: Baseus, lightning mobiiltelefonide kaablid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Baseus tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Cable USB to Lightning Baseus Legend Series, 2.4A, 1m (black)
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki