Selfie pulk (Selfie stick) Telesin veekindel selfie stick 360° statiiviga

Täpsustused:
Ühenduse viis: Pole täpsustatud
Pikkus: 60 cm
Kauba ID: 2106377

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Telesin veekindel selfie stick 360° statiiviga

Telesin GP-MFW-300 veekindel selfipulk koos statiiviga spordikaamerate jaoks

Kas otsite mitmekülgseid tööriistu oma spordikaameraga originaalsete võtete loomiseks? See praktiline veekindel aksessuaar Telesinilt vastab kindlasti teie ootustele! Seda saab kasutada selfipulga, pöördkäepideme ja statiivina või ujuda vee peal. Selle maksimaalne kõrgus on 60 cm, mis annab teile peaaegu piiramatud võimalused. See ühildub enamiku turul olevate spordikaameratega.

Mitu tarvikut ühes

See ainulaadne tarvik sobib väga erinevateks rakendusteks. Seda saab kasutada pliiatsina ja mugava selfipulgana. Toode on varustatud kokkupandavate jalgadega, nii et seda saab hõlpsasti muuta stabiilseks statiiviks. Aksessuaar on ka veekindel ja tänu nutikale disainile hõljub see ideaalselt. See sobib ka muljetavaldavate piltide tegemiseks merest või ookeanist.

Usaldusväärne selfipulk

Kas soovite teha vapustavat võtet hingematva maastiku vastu? Või plaanite sõpradega lõbusa grupi selfie teha? Telesiniga on see lihtsam kui kunagi varem! Laiendatav selfipulk võimaldab teil teha täpselt soovitud võtte. Veelgi enam, lisaseadet saab pöörata 180 °, mis võimaldab teil salvestusnurka täpselt reguleerida.

Praktiline käepide - stabiilsed löögid

Jäädvustage sujuvaid võtteid peaaegu igas olukorras. Lisaseade võib teie kaamera kardaani stabiliseerida, muutes selle näiteks suurepäraseks haardeks. Toote disain võimaldab selle 3-astmelist voltimist, mis võimaldab reguleerida selle pikkust kuni 60 cm ja salvestusnurka kuni 360 °. Nautige peaaegu piiramatut vabadust ja pange oma järgmine originaalmaterjal valmis!

Stabiilne statiiv - reguleeritav kõrgus

Statiivi jalad on käepideme sees, nii et need ei takista teid, kui neid ei kasutata. Nende eemaldamiseks ja lahti voltimiseks keerake lihtsalt tarviku alus lahti - see võtab vaid mõne minuti! Statiiv on äärmiselt vastupidav ja stabiilne - te ei pea muretsema sellele paigaldatud seadmete ohutuse pärast. Kolmeastmeline kõrguse reguleerimine vahemikus 6,5 / 27,5 / 60 cm võimaldab teil seda täiuslikult oma vajadustele kohandada.

Jäädvustage hämmastavaid veealuseid kaadreid

Hoidiku sees on tühi sahtel väikeste esemete mugavaks hoidmiseks. Samuti võite valada sinna vett, et tarvik paremini vee või järve all püsiks. See on teie uus viis originaalsete veealuste kaadrite loomiseks!

Lai ühilduvus

Mis teeb selle lisaseadme veel ideaalseks mitmesuguste rakenduste jaoks? Selle lai ühilduvus! Toode sobib enamikule tuntud tootjate turul saadaolevatest spordikaameratest. Saate seda edukalt kasutada teiste seas koos GoPro, DJI Osmo Action, Insta360 ONE R või SJCAM -iga.

Mugavus ja turvalisus

Toode on äärmiselt vastupidav ja vastupidav kahjustustele. See tagab ka sellele paigaldatud spordikaamera ohutuse ja stabiilsuse. Selfipulga käepide on valmistatud pehme puudutusega libisemisvastasest PC-plastikust. Tänu sellele sobib aksessuaar ideaalselt kätte - saate seda mugavalt kasutada isegi pikka aega. Samuti ei pea te muretsema, et see kukub käest ja kahjustab teie kaamerat.

Kasti

  • Ujuvkäepidemega ühejalgne.
  • Statiiv
  • Pikk kruvi
  • Randmepael

Tehnilised andmed

Kaubamärk: Telesin

Mudel: GP-MFW-300

Materjal: plastik

Maksimaalne pikkus: 60 cm

Pikkus kokkupanduna: 27,5 cm

Ühilduvus: GoPro Hero 9/8/7/6/5/4/3 +/3/2, SJCAM, Xiaomi Yi seeria, DJI Osmo Action, Insta360 ONE R jne.

Kaal 208 g

Üldine tooteinfo: Telesin veekindel selfie stick 360° statiiviga

Kauba ID: 2106377
Kategooria: Selfie pulgad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,15 x 0,15 m, 0,2 kg
Kaubamärk: Telesin
Lisatarvikud: Statiiv
Ühenduse viis: Pole täpsustatud
Pikkus: 60 cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Telesin tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Telesin veekindel selfie stick 360° statiiviga
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki