Selfie pulk (Selfie stick) Ugreen LP680

Täpsustused:
Ühenduse viis: Bluetooth
Pikkus: 170 cm
Kauba ID: 8345936

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Ugreen LP680

Selfie-pulk statiiv Bluetooth-puldiga UGREEN LP680 1,7 m UGREEN LP680 on praktiline statiiviga selfie-pulk, millega saab teha palju suurepäraseid fotosid ja videoid. Saate seda kuni 1,8 m kõrgusele välja lükata ning saate telefoni hoidiku kallet reguleerida ja seda 360° pöörata. Nii saad hõlpsasti reguleerida filmimisnurka vastavalt oma vajadustele! Komplektiga on kaasas ka väike Bluetooth-pult, nii et saate oma nutitelefoni kaamerat kaugjuhtida.

Selfie-pulk ja statiiv ühes võtke täiuslikke selfie-fotosid ja grupifotosid, salvestage õppetunde, tehke reisivlogisid ja palju muud. LP680 statiiviga saad palju kindlaid kaadreid ning saad statiivi ülemist osa lihtsalt ümber keerata, et kasutada seda vajaduse korral selfie-pulgana. Võimalused on tõeliselt laiad - pole vaja end piirata!

Stabiilne konstruktsioon Statiivi jalad on valmistatud kvaliteetsest materjalist ja on umbes 26 cm pikkused. Lisaks on kinnitus disainitud nii, et see tagab maksimaalse stabiilsuse. Ärge muretsege selle ümbermineku pärast! Jalgade allosas on ka libisemiskindlad pehmendused, mis takistavad statiivi libisemist põrandal või lauaplaadil.

Reguleerige seda nii, nagu soovite Reguleerige kinnitus vastavalt oma vajadustele ja saate täiusliku kaadri. Statiivi kõrgust saab reguleerida vahemikus 1 kuni 1,8 m. Samuti saate reguleerida telefonihoidiku nurka kuni 190°. Samuti saate nutitelefoni selfie-pulga peal 360° keerata, mistõttu on seda lihtne paigutada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. Nüüd saate hõlpsasti unikaalse perspektiivi!

Komplektis sisalduv Bluetooth-pult Komplektis on ka väike pult, mis võimaldab statiivile paigaldatud kaamerat nutitelefoniga kaugjuhtida. See võimaldab teil vaevata saada täpselt soovitud kaadrit! Olgu tegemist siis välitingimustes tehtud pildistamise või grupipildistamisega, LP680 teeb selle palju lihtsamaks. Lisaks toetab kaugjuhtimispult Bluetooth 5.0 tehnoloogiat, mis tagab kiire ja stabiilse traadita ühenduse.

Karbis Selfie stick statiiv Bluetooth-puldi kaugjuhtimispult

Üldine tooteinfo: Ugreen LP680

Kauba ID: 8345936
Kategooria: Selfie pulgad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,04 x 0,12 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Ugreen
Ühenduse viis: Bluetooth
Pikkus: 170 cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ugreen tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Ugreen LP680
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki