Dux Ducis Skin X Pro Case

Täpsustused:
Ühilduvus: Samsung Galaxy S24 Ultra
Ümbrise tüüp: Avatud
Kauba ID: 9856537
1049
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

19. juulist

199

Omniva pakiautomaat

19. juulist

219

DPD pakiautomaat

19. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

19. juulist

259

Kuller

19. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

19. juulist

199

Omniva pakiautomaat

19. juulist

219

DPD pakiautomaat

19. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

19. juulist

259

Kuller

19. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Dux Ducis Skin X Pro Case

Magnetrõngaga ümberpööratav ümbris Dux Ducis Skin X Pro Samsung S24 Ultra jaoks – must Moeka disainiga Dux Ducis Skin X Pro ümbris sobib ideaalselt iga stiiliga, pakkudes lihtsat juurdepääsu kõikidele portidele, kaitstes samas kahjustuste, mustuse ja liiva eest. Valmistatud meeldivast puutetundlikust ökonahast, kaitseb see tänu sisemisele TPU kattele põrutuste eest, kuid võimaldab ka nutitelefoni juhtmevabalt laadida ilma korpust eemaldamata. Magnetrõngas (ühildub MagSafe ja Qi laadijatega), juhuslikku avanemist takistav magnetsulgur ja praktilised taskud kaartide või rahatähtede jaoks – need on omadused, mis suurendavad igapäevast kasutusmugavust. Dux Ducis Skin X Pro ümbrise olulisemad eelised: see laeb teie nutitelefoni juhtmevabalt, ka korpust eemaldamata. Sellel on magnetrõngas, mis ühildub MagSafe ja Qi laadijate ja toitepankadega. Tänu magnetsulgurile ei jää ekraan kogemata välja. Korpuse kaas sulgub automaatselt tänu magnetite olemasolule. Kaitseb teie nutitelefoni tõhusalt igast küljest. Korpus on valmistatud meeldiva puudutusega ökoloogilisest nahast ja seda toetab sisemine põrutuskindla TPU kiht. Selles saate hoida maksekaarte, dokumente või rahatähti. Klapi siseküljel on praktilised taskud. See on vastupidav sõrmejälgedele ja rasvaplekkidele. Sile, meeldiv puudutada pind jääb ideaalselt puhtaks. Töötab magnetiliste tarvikutega. Korpuse külge saab kinnitada näiteks magnetilise rahakoti. Tehnilised andmed: Kaubamärk: Dux Ducis Mudel: Skin X Pro Ühilduvus: Samsung S24 Ultra Materjal: PU, TPU, PC, PET Värvus Must Kaitse, mis sobib mugavusega Integreeritud nupud ja täpsed väljalõiked Dux Ducis Skin X Pro korpusel tagavad nutitelefoni täieliku kaitse mustuse ja liiva vastu. See ei piira juurdepääsu telefoni funktsioonidele. See on lahendus, mis ühendab turvalisuse ja mugavuse. Traadita laadimine uues mõõtmes Traadita laadimine on funktsioon, mis eristab Dux Ducis Skin X Pro korpust teistest. Tänu ühilduvusele MagSafe ja Qi laadijatega saab kasutaja laadida nutitelefoni ilma korpust eemaldamata. Magnetsulgur Dux Ducis Skin X Pro ümbrise magnetsulgur kaitseb ekraani juhusliku avanemise eest ja annab täiendava turvakihi. Korpuse kaas sulgub automaatselt, nii et teie nutitelefon on alati turvaline. Praktilised lahendused igapäevaeluks Dux Ducis Skin X Pro ümbrise sisetaskud on ideaalne koht kaartide, dokumentide või rahatähtede hoidmiseks. See on funktsionaalsus, mida hindavad kõik, kes hindavad igapäevakasutuses organiseeritust ja praktilisi lahendusi. Moekas disain, mis muudab teie telefoni silmapaistvaks Dux Ducis Skin X Pro ümbris paistab silma mitte ainult funktsionaalsuse, vaid ka stiili poolest. Tänu elegantsele välimusele sobib see igasse olukorda – olgu selleks siis ärikohtumine või mitteametlik reis sõpradega.

Nutitelefonide ümbrised on turul üks populaarsemaid tarvikuid. Telefoniümbrisel on kaitsefunktsioon: see kaitseb väliste põrutuste, kriimustuste, hõõrdumise, niiskuse, tolmu või muude negatiivsete keskkonnamõjude eest. Korpus võib olla erinevat tüüpi ja sisaldada erinevaid materjale, mis määravad teie telefoni funktsionaalsuse ja kaitse. Avatava ümbrise abil saate seadet hõlpsalt endaga kaasas kanda, muretsemata soovimatu kulumise pärast. Avatavad ümbrised on turvalised, kuna neil on sageli silikoonist tagaküljed ja kaas sulgub ülalt, täites seega kaitsefunktsiooni. Kogu telefon, nii korpus kui ekraan, on kaetud välispinna kaitsmiseks. Enamikul väljatõmmatavatel ümbristel on eraldi sahtlid taskumaksete või muude kaartide jaoks. Neil on ka aluseks kokkuvolditav tagaosa, mis teeb selle eriti mugavaks videote või filmide vaatamiseks. Tihti on neil ümbristel lisavõimalusi, nagu juhtmevaba laadimine või läbipaistva kattega ekraani juhtimine. Lai valik stiilseid ümbriseid– ühevärvilised, värvilised, matid, reljeefsed, peeglikujulised ja palju muud – sobivad kindlasti igale maitsele.

Üldine tooteinfo: Dux Ducis Skin X Pro Case

Kauba ID: 9856537
Kategooria: Telefonide kaitsekaaned ja -ümbrised
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,1 m, 0,1 kg
Telefoni tootja: Samsung
Tüüp (materjal): Plastik, TPU
Kaubamärk: Dux Ducis
Värv: Must värv
Ühilduvus: Samsung Galaxy S24 Ultra
Ümbrise tüüp: Avatud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Dux Ducis tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Dux Ducis Skin X Pro Case
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki