Samsung Smart View Wallet Case ZS721CME, Samsung Galaxy S24 FE

Täpsustused:
Ühilduvus: Samsung Galaxy S24 FE
Ümbrise tüüp: Avatud
Kauba ID: 10197847

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Samsung Smart View Wallet Case ZS721CME

ZS721CME Smart View Wallet Case on mõeldud Samsung Galaxy S24 FE jaoks, pakkudes nii stiili kui ka kaitset mündirohelises värvitoonis. See on ideaalne neile, kes otsivad tasakaalu funktsionaalsuse ja esteetilise välimuse vahel, sest see pakub lihtsat juurdepääsu telefoni olulistele funktsioonidele, lisades samas isikupära. See ümbris sobib ideaalselt Samsungi entusiastidele, kes soovivad kaitsta oma seadet, tegemata järeleandmisi stiili osas.

  • Kohandatud disain: Spetsiaalselt Samsung Galaxy S24 FE jaoks disainitud, tagades mugava ja turvalise istuvuse.
  • Smart View funktsioon: Võimaldab suhelda telefoni teavituste ja oluliste funktsioonidega ilma kaane avamata, pakkudes mugavust ja kasutusmugavust.
  • Stiilne piparmündivärv: Elav piparmündi toon lisab teie seadmele värske ja ainulaadse välimuse, mis muudab selle silmapaistvaks.
  • Rahakoti funktsionaalsus: Omaduses on klapiga avatav disain, mis pakub täiendavat ruumi kaartide või sularaha jaoks, ühendades stiili ja praktilisuse.
  • Vastupidav kaitse: Kaitseb teie telefoni igapäevaste põrutuste ja kriimustuste eest, tagades, et see jääb parimasse seisukorda.

Nutitelefonide ümbrised on turul üks populaarsemaid tarvikuid. Telefoniümbrisel on kaitsefunktsioon: see kaitseb väliste põrutuste, kriimustuste, hõõrdumise, niiskuse, tolmu või muude negatiivsete keskkonnamõjude eest. Korpus võib olla erinevat tüüpi ja sisaldada erinevaid materjale, mis määravad teie telefoni funktsionaalsuse ja kaitse. Avatava ümbrise abil saate seadet hõlpsalt endaga kaasas kanda, muretsemata soovimatu kulumise pärast. Avatavad ümbrised on turvalised, kuna neil on sageli silikoonist tagaküljed ja kaas sulgub ülalt, täites seega kaitsefunktsiooni. Kogu telefon, nii korpus kui ekraan, on kaetud välispinna kaitsmiseks. Enamikul väljatõmmatavatel ümbristel on eraldi sahtlid taskumaksete või muude kaartide jaoks. Neil on ka aluseks kokkuvolditav tagaosa, mis teeb selle eriti mugavaks videote või filmide vaatamiseks. Tihti on neil ümbristel lisavõimalusi, nagu juhtmevaba laadimine või läbipaistva kattega ekraani juhtimine. Lai valik stiilseid ümbriseid– ühevärvilised, värvilised, matid, reljeefsed, peeglikujulised ja palju muud – sobivad kindlasti igale maitsele.

Üldine tooteinfo: Samsung Smart View Wallet Case ZS721CME

Kauba ID: 10197847
Kategooria: Telefonide kaitsekaaned ja -ümbrised
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,22 x 0,12 x 0,03 m, 0,1 kg
Telefoni tootja: Samsung
Kaubamärk: Samsung
Värv: Roheline
Ühilduvus: Samsung Galaxy S24 FE
Ümbrise tüüp: Avatud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Samsung tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Samsung Smart View Wallet Case ZS721CME
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki