ND 4/8/16/32 Sunnylife DJI Mini 3 Pro

Täpsustused:
Tüüp: Drooni tarvikud
Kauba ID: 7091669
3079
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. maist

000

Postkontor

21. maist

199

Kuller

21. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

21. maist

199

Kuller

21. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: ND 4/8/16/32 Sunnylife DJI Mini 3 Pro

ND 4/8/16/32 Sunnylife DJI Mini 3 Pro filtrid on kohustuslik lisavarustus droonihuvilistele, kes soovivad DJI Mini 3 Pro abil õhust pildistamist parandada. Need filtrid sobivad ideaalselt pilootidele, kes soovivad jäädvustada suurepäraseid, professionaalselt hinnatud kaadreid ilma loomuliku valguse häireteta. Vähendades peegeldust ja parandades värviküllastust, pakuvad need loomingulist paindlikkust erinevates valgustingimustes.

  • Need filtrid, mison kohustuslik lisavarustus drooniga pildistamiseks, on spetsiaalselt disainitud DJI Mini 3 Pro jaoks, et need sobiksid ideaalselt ja probleemideta.
  • Komplektis on erineva ND intensiivsusega ND-filtrid, nii et saate kohaneda muutuvate valgustingimustega ja tagada optimaalse pildikvaliteedi.
  • Parem pildikvaliteet: Reguleerides objektiivi siseneva valguse kogust, hoiavad need filtrid ära ülevalgustuse ja aitavad luua sujuvat, filmiloolist pildimaterjali.
  • Nutiseadmeta lihtsus: Nendel filtritel ei ole nutiseadmete funktsioone, mis teie tööd raskendaksid, seega on need lihtsad ja mõeldud ainult teie videote täiustamiseks.

Üldine tooteinfo: ND 4/8/16/32 Sunnylife DJI Mini 3 Pro

Kauba ID: 7091669
Kategooria: Nutiseadmed ja lisatarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,4 x 0,4 m, 4 kg
Kaubamärk: DJI
Nutiseade: Ei
Tüüp: Drooni tarvikud
Vaade: DJI, drooni tarvikud nutiseadmed ja lisatarvikud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik DJI tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

ND 4/8/16/32 Sunnylife DJI Mini 3 Pro
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki