Nutikas pistikupesa BlitzWolf BW-SHP13 WiFi, 3680W

Täpsustused:
Tüüp: Juhtmeta laadija
Kauba ID: 9742797
2029
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

4. juulist

199

Omniva pakiautomaat

4. juulist

219

DPD pakiautomaat

4. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

4. juulist

259

Kuller

4. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

4. juulist

199

Omniva pakiautomaat

4. juulist

219

DPD pakiautomaat

4. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

4. juulist

259

Kuller

4. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Nutikas pistikupesa BlitzWolf BW-SHP13 WiFi, 3680W

Nutikas pistikupesa Blitzwolf BW-SHP13 võimaldab ühendatud seadmeid kaugjuhtida rakenduse või häälkäsklustega. Looge töögraafikud ja ühendage oma seadmed täiendavate anduritega (ei ole kaasas), et muuta oma elu veelgi lihtsamaks. Toode võimaldab jälgida ka energiatarbimist. Samuti on see uskumatult vastupidav ja kahjustuste suhtes vastupidav. Märkus. Pistikupesa korralikuks tööks on vaja töötavat ZigBee jagajat. (ei sisalda).

Kas teil on ZigBee 3.0 jaotur ja otsite ühilduvat pistikupesa? Te just leidsite selle! BW-SHP13 töötab hästi mitte ainult sellega, vaid ka erinevate anduritega. Mida see praktikas tähendab? Näiteks saate seadistada õhukonditsioneeri automaatselt sisse lülituma, kui tuvastatakse kõrge temperatuur. Toode ühildub ka valgustuse, turvakaamerate ja erinevate mobiilsete seadmetega.

Looge taimereid, ajakavasid ja nutikaid stseene

Kohandage oma nutikas kodu oma elustiiliga. Spetsiaalne programm võimaldab teil luua ajakavasid, stseene ja taimereid. Hoidke õhukonditsioneer töötamas, kui olete tööl, ja lülitage tuled välja, kui lahkute kodust. Kas teie lapsele ei meeldi pimedas magama jääda? Seadke tema toas lamp teatud aja möödudes kustuma! Nüüd saate oma kodu lihtsalt mõne rakenduseklõpsuga kohandada!

Juhtige seadmeid oma häälega

Teete süüa, teie käed on kinni ja kas saaksite kasutada lisavalgustust? Või äkki lebate mugavalt voodis, tahaks kohe magama jääda, aga peate ikkagi valguse välja lülitama? Nüüd pole see enam probleem! Pistikupesa ühildub Google Assistant ja Amazon Alexa-ga, nii et saate ühendatud seadmeid juhtida häälkäsklustega. Andke lihtsalt õige käsk ja vaadake, kuidas teie kodu teie ootustele vastab!

Öelge hüvasti üüratutele elektriarvetele

Blitzwolf nutikas pistikupesa ei võimalda mitte ainult nautida võrratut mugavust, vaid ka säästa elektrit ja seega ka raha! Rakendus võimaldab jälgida energiatarbimist reaalajas.

Kasutamise mugavus ja ohutus

Toodet on uskumatult lihtne kasutada. Saate seda juhtida mugava nupuga ja selle oleku kohta annab teavet spetsiaalne indikaator. Pistikupesa on valmistatud kvaliteetsest ABS- ja PC-plastikust, mis annavad sellele mitte ainult vastupidavuse, vaid ka tule- ja kahjustuskindluse. Lisaks ühildub toode ka tavaliste prantsuse tüüpi pistikutega.

Spetsifikatsioonid:

  • Kaubamärk: Blitzwolf
  • Mudel: BW-SHP13
  • Standard: EL
  • Sisend: AC 110-250V 50/60Hz 16A maks.
  • Juhtmevaba ühenduse tüüp: ZigBee 3.0
  • Ühilduvus: „Google Home“, „Amazon Alexa“.
  • Töötemperatuur: 0-40°C
  • Tööniiskus: RH?80%
  • Materjal: V0 klassi ABS + PC
  • Mõõdud: 46x46x82mm

Üldine tooteinfo: Nutikas pistikupesa BlitzWolf BW-SHP13 WiFi, 3680W

Kauba ID: 9742797
Kategooria: Nutiseadmed ja lisatarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,05 x 0,08 m, 0,2 kg
Kaubamärk: BlitzWolf
Nutiseade: Jah
Tüüp: Juhtmeta laadija
Vaade: BlitzWolf, juhtmeta laadija nutiseadmed ja lisatarvikud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik BlitzWolf tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Nutikas pistikupesa BlitzWolf BW-SHP13 WiFi, 3680W
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki