Kirjutuslaud Szynaka Meble Brego 76, pruun

Täpsustused:
Tüüp: Kirjutuslaud, Nurgalauad
Pikkus: 185 cm
Sügavus: 77 cm
Materjal: Metall
Kauba ID: 10252127
90500
Lisa korvi
3420 / kuus
Sinu linn

Kuller

29. oktoobrist

5499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

29. oktoobrist

5499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kirjutuslaud Szynaka Meble Brego 76, pruun

  • Tööstuslik stiilne disain: Meble Brego 76 kirjutuslaud pakub silmatorkavat tööstuslikku välimust, mis on valmistatud metallraamiga, mis lisab igale tööruumile tugevust ja moodsat särmi.
  • Avar tööruum: See laud pakub 185 cm pikkuse, 77 cm sügavuse ja 130 cm kõrgusega piisavalt ruumi arvutite, dokumentide ja muude oluliste esemete jaoks, suurendades tootlikkust.
  • Mitmekülgne funktsionaalsus: See on kavandatud avatud laua kujul ja sobib ideaalselt nurgapealseks, pakkudes paindlikkust kontori paigutuses ja maksimeerides olemasolevat ruumi.
  • Rikkalik pruun viimistlus: Kirjutuslaua pruun värvus täiendab selle tööstuslikku stiili, tuues koju või kontorisse soojust ja kutsuvat tunnet.
  • Vastupidav Poola käsitöö: Poolas valmistatud laud on kvaliteedi- ja vastupidavustunnistus, mis tagab pikaajalise kasutuse.

Kirjutuslaud Szynaka Meble Brego 76 sobib ideaalselt neile, kes otsivad segu stiilist ja funktsionaalsusest. Selle tööstuslik disain koos suurepäraste mõõtmetega muudab selle ideaalseks professionaalidele, kes vajavad tugevat tööruumi. Tänu mitmekülgsetele paigutusvõimalustele kohandub see hästi erinevate ruumide konfiguratsioonidega, mistõttu sobib see nii kodukontoritesse kui ka ärikeskkondadesse. See töölaud on suurepärane valik kõigile, kes soovivad oma tööruumi modernse elegantsi lisamiseks.

Mööblitootja Szynaka on mitme põlvkonna pereettevõte, millel on tänapäeva äriarendustehnoloogia abiga kümneid kaubanduspartnereid kogu maailmas. Szynaka eripäraks on unikaalsed disainilahendused ja täpselt viimistletud mööbel. Igal aastal uuendab ettevõte oma tootevalikut, et kaasas käia viimaste globaalsete disainisuundumustega ja saada tarbijate tunnustus rahvusvaheliselt. Szynaka perefirma kirg on luua eksklusiivset mööblit. Seda on põlvest põlve edasi antud. Ettevõtte missioon on paljude aastate jooksul olnud julgustada looma üha ilusamat ümbritsevat maailma. Mitmeaastane kogemus ning soov luua funktsionaalset ja stiilset mööblit eristab Szynaka brändi teistest mööblitootjatest. Nad hindavad kõige kõrgemat kvaliteeti, mistõttu kasutatakse tootmisel ainult parimaid, hoolikalt valitud ja testitud materjale. Täna töötab ettevõttes ligi 3500 inimest. Kõik nad rakendavad igapäevaselt ettevõtte visiooni - ""alati lähemal inimestele"". Püüame muuta nii meie töötajad kui ka kliendid õnnelikuks - luua klientide poolt tunnustatud edukas bränd. 

Kirjutuslaud Szynaka Meble Brego 76, pruun

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Nurgalauad

Kas otsite uut, funktsionaalset ja mugavat töölauda, ​​mis sobiks ideaalselt iga toa nurka? Olete jõudnud õigesse kohta, sest meie sortimendist saate valida paljude nurgalaudade ja arvutilaudade hulgast oma töö- või lastetuppa. Pakume laia valikut valikuvõimalusi: uste, sahtlitega jne. Seega saate vastavalt oma vajadustele valida laua, mis mitte ainult ei täida oma põhifunktsiooni, vaid võimaldab teil ka erinevaid pisiasju, dokumente jne kenasti hoida. Meie kirjutuslauad on saadaval mitmesugustes värvides ja stiilides. Kas otsite kaasaegset, modernset, skandinaavia disainiga mööblit või tööstuslikku, vintage-stiilis mööblit, meilt leiate kindlasti sobiva lahenduse. Meie nurgalauad on valmistatud kvaliteetsetest kauakestvatest materjalidest nagu puitlaastplaat (MDP) või puitlaastplaat (MDF), täispuit, metall jne.

Kirjutuslaud

Otsid uut, mugavat lauda oma lastetuppa või kontorisse? Olete jõudnud õigesse kohta, sest meie sortimendist leiate lausa 2000 erinevat lauavalikut. Ükskõik, kas otsite lihtsat ja praktilist kirjutuslauda kodus kasutamiseks või moodsat ja funktsionaalset mööblit, meil leidub igaühele midagi. Pakutavate stiilide hulgast leiad ka eriti trendikaid, skandinaavialikus, minimalistlikus stiilis kirjutuslaudu ja eksklusiivse disainiga tööstuslaudu ning mõned kõige populaarsemad mängulauad. Puidust või puitlaastplaadist, metallist, täispuidust või klaasist valmistatud kirjutuslauad kestavad aastaid ja on suurepäraseks detailiks Sinu kodu interjööri. Valida saab ka avatud ja ustega laudade, sahtlite ja erinevate riiulitega laudade vahel, mis on suurepärased vajalike asjade hoiustamiseks. Sõltuvalt mudelist on nende laudade kõrgust võimalik reguleerida, nii et saate neid hõlpsasti oma vajadustele kohandada.Need on vaid mõned näited mööbli mitmekesisusest, mis ootab Teid meie poe valikus!

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Kirjutuslaud Szynaka Meble Brego 76, pruun

Kauba ID: 10252127
Kategooria: Arvutilauad, kirjutuslauad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,85 x 1,77 x 1,29 m, 1,29 kg
Kapi tüüp: Avatud lauad
Värv: Pruun
Stiil: Tööstuslik
Kaubamärk: Szynaka Meble
Kõrgus: 130 cm
Tootjamaa: Poola
Tüüp: Kirjutuslaud, Nurgalauad
Vaade: Szynaka Meble, kirjutuslaud, Szynaka Meble, nurgalauad
Pikkus: 185 cm
Sügavus: 77 cm
Materjal: Metall
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Szynaka Meble tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kirjutuslaud Szynaka Meble Brego 76, pruun
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki