Tugitool Bellezza Elite, roosa

Täpsustused:
Tüüp: Tugitoolid
Laius: 83 cm
Magamiskoha mõõtmed: Ei cm
Kauba ID: 450657
17700

SJH hind

29700
-40%
Lisa korvi
743 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. aprillist

000

Kuller

9. aprillist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

9. aprillist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Tugitool Bellezza Elite, roosa

  • kaasaegse disainiga ja mugav tugitool;
  • raam on valmistatud puidust ja puitlaastplaadist (MDP) ja kaetud veluuriga (pehme, õrn ja meeldiva puudutusega kangas);
  • lainelised vedrud ja vahtpolüuretaan istumisosas;
  • mööbli välismõõdud: laius - 83 cm, sügavus - 84 cm, kõrgus - 100 cm;
  • tugitooli värv: roosa;
  • naturaalsest puidust jalad;
  • stabiilne konstruktsioon ja kvaliteetne viimistlus;
  • võimalus paigutada mööbel ruumi keskele (tagumine osa kaetud);
  • kaup tarnitakse kokkupanemata kujul.

Elegantne tugitool sobib ideaalselt igasse kodu interjööri! Koos muu Elite kollektsiooni mööbliga saate luua elegantse ja moodsa interjööri.

Veluur on väga mitmekülgne ja populaarne materjal, mille nimi pärineb prantsuse sõnast ""velours"", mis tõlkes tähendab ""samet"". Seda materjali kasutati teatrites mitte ainult kardinate, vaid ka mütside, kingade, kleitide ja peenete kinnaste valmistamisel. See on kangas, mida iseloomustab lühike, tihe ja pehme kate kanga tagaküljel. Ei ole vale öelda, et veluur meenutab sametist ja villast koosnevat segu.

Veluuri kasutatakse mitte ainult rõiva - või tekstiilitööstuses - seda kasutatakse sageli autosisustuses ning samuti on see mööblitööstuses äärmiselt populaarne oma vastupidavuse poolest. Veluur on enamasti valmistatud puuvillast, kuid polüestri lisandid annavad kangale erksuse ning lisavad kestvust.

Ei ole saladus, et tänavused moesuunad kalduvad mõnevõrra eklektilisusele. Veluuri ja tööstusliku stiili duo dikteerib koduseid stiilisuundumusi: massiivsed metallid ja töötlemata nurklikud kujud sobivad pehme ja õrna veluuriga. See võimaldab kaasaegses kodus luua eriti stiilseid sisustuselemente!

Tugitool Bellezza Elite, roosa

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Nagu nimigi ütleb, ei ole puhkefunktsiooniga tugitoolid mõeldud tööks ega produktiivseks tegevuseks, vaid lõõgastumiseks. Tänu tugitoolide pakutavatele eelistele ja kiirele elutempole on nõudlus selle mööbli järele oluliselt kasvanud mitte ainult kodus, vaid ka kontorites. Need loovad suurepärase mugavuse, funktsionaalsuse ja kaasaegse stiili. Mööbel on vastupidav, kvaliteetne, eriti hoolikalt disainitud, et see kestaks kogu elu. Mugavad ja stiilsed istmed on iga elutoa aluseks ja ilmekaks interjööriks. Disainerid on loonud erineva stiili ja disainiga tugitoole, mis sobivad inimeste erineva elustiili ja maitsega. See on suurepärane valik väikestesse eluruumidesse – tugitool ei võta palju ruumi, näeb välja graatsiline ja luksuslik. Igal disainil on kindel eesmärk, seega sobivad tugitoolid ideaalselt kodu, kontori, basseini või kliiniku interjööri. Parima mugavuse ja puhkuse tagamiseks on tugitoolid varustatud patjade, seljatugede, pea- ja jalatugedega. Tänu nutikale disainile saab mööblit kohandada vastavalt oma soovidele ja vajadustele, tugitoolide valik on ülimalt lai. Sellel toolil puhkamine võib tõsta tootlikkust, vähendada stressi ja pakkuda parimat mugavust.

Tugitoolid

Kas otsite mööblit oma uude unistuste koju? Või äkki soovite uuendada oma vana? Meie sortimendist leiate tohutul hulgal elutoa mööblit, mille hulgast paistab silma kõige olulisem - tugitoolid. Need on spetsiaalselt loodud selleks, et anda teie toale hubasuse ja mugavuse tunnet, samuti on need kujunduse lahutamatu osa. Meie valikus on üle 6000 erineva elutoa tugitooli. Üks populaarsemaid tugitoolide tüüpe on tugitoolid. Juba see nimi iseenesest tekitab kujutlusi mugavusest ja lõõgastumisest pärast rasket ja väsitavat päeva. Lisaks oma tavapärasele otstarbele võivad need mööbliesemed olla ka magamisfunktsiooniga, mis tähendab, et tugitooli saab vajadusel lahti klappida, võimaldades jalgu sirutada või isegi sellel magada. Gobeläänist, veluurist, ehtsast või kunstnahast, sametist ja muudest kvaliteetsetest materjalidest valmistatud mööbel kestab kaua ja näeb igas kodus väga stiilne välja. Valige moodsa, klassikalise, skandinaavia, industriaalse või muu stiili toolide vahel ja nautige suurepärast valikut!

Maksimaalne stiil minimaalse teostusviisiga – niiviisi on võimalik kõige paremini iseloomustada skandinaavia stiili, mis tekkis juba 20. sajandi alguses. Selle mööbli silmatorkav funktsionaalsus ja elegantne peensus tekitab veendumuse, et lihtsuses peitub ilu.

Vähem on rohkem – just selline veendumus, kirjeldab skandinaavia stiilis mööblit kõige paremini. Mööbli loomisel keskendutakse funktsionaalsusele, kuid tähelepanuta ei jää ka esteetilised omadused , seetõttu on kogu mööbel lihtne, kuid hubane. Skandinaavia stiilis mööblit püütakse teha sel kujul, et see meeldiks ja sobiks kõigile, – selle mööbli rakendamisvõimalused ei valmista kindlasti pettumust.

Mööbli valmistamisel pööratakse palju tähelepanu looduslikele motiividele, mistõttu ei valita skandinaavia disainis ealeski vananevat puitu või selle imitatsiooni. Kõige populaarsemate materjalide hulgast leidub ka klaasi ja terast. Viimistlusel kasutatakse tekstiili, mis annab mööblile ja kogu stiilile hubasuse ja soojuse .

Selleks, et säilitada lihtsat ja vaba stiili, rakendatakse mööblile heledaid ja neutraalseid toone. Välditakse keerulisi kujundeid või raskesti sobituvaid elemente. Mõnikord valitakse märksa heledamad toonid, kuid selles interjööris ei kasutata neid sisekujunduse olulise osana. Skandinaavia stiilis ei väldita ka kaasaegseid lahendusi, ühtlasi domineerivad puhtad ja sirged jooned, mis lasevad säilitada stiili terviklikkuse ja esteetilisuse.

Mida lihtsam ja funktsionaalsem on mööbel, seda paremini sobitub see skandinaavia stiiliga. Kui unistate puhtast, avarast ja hubasest atmosfäärist, siis on just Tugitool Bellezza Elite, roosa üks parimatest valikutest.

Tugitool Bellezza Elite, roosa

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Tugitool Bellezza Elite, roosa

Kauba ID: 450657
Kategooria: Tugitoolid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,79 x 0,79 x 0,92 m, 63 kg
Värv: Roosa
Magamisfunktsioon: Ei
Materjal: Veluur
Kergesti puhastatav gobelään: Ei
Stiil: Skandinaavia
Kaubamärk: Bellezza
Kõrgus: 100 cm
Sügavus: 85 cm
Tootjamaa: EU
Mööbli kollektsioon: Elite
Kulumiskindel: 100000
Garantii: 24 kuud
Tüüp: Tugitoolid
Vaade: Bellezza, tugitoolid
Laius: 83 cm
Magamiskoha mõõtmed: Ei cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bellezza tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Tugitool Bellezza Elite, roosa
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki