Riidenagi Home4You Fergal, 85x48x169cm, must

Täpsustused:
Riidepuu tüüp: Sisseehitatud
Materjal: Metall
Värv: Must
Kauba ID: 9923147
3959
Lisa korvi
Sinu linn

Kuller

18. septembrist

4499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

18. septembrist

4499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Riidenagi Home4You Fergal, 85x48x169cm, must

  • Tugev metallkonstruktsioon: See riidenagi on valmistatud metallist, nii et see on vastupidav ja stabiilne, nii et riided ripuvad korralikult ja ohutult.
  • Avar disain: 85 cm lai, 48 cm sügav ja 169 cm kõrge, nii et seal on piisavalt ruumi erinevate riiete riputamiseks - särkidest pikkade kleitideni.
  • Industriaalne stiil; Must värv ja tööstuslik disain annavad igale ruumile kaasaegse ja stiilse aktsendi, mis muudab selle mitte ainult kasulikuks, vaid ka dekoratiivseks esemeks.
  • Lihtne püstitada: Kuna tegemist on eraldiseisva seadmega, saab seda hõlpsasti paigutada kõikjale majas - magamistoast koridori - ja seda ei ole vaja seinale kinnitada.

Riideriiul Home4You Fergal on suurepärane valik neile, kes hindavad maja korraldamisel funktsionaalsuse ja stiili kombinatsiooni. Tänu tugevale metallraamile ja avarale riputusalale sobib see ideaalselt üksikisikutele või peredele, kes soovivad oma riideid käsitseda ja hõlpsasti kätte saada. Tööstuslik esteetika annab interjööri modernsuse, mis muudab selle riiuli universaalseks lisandiks igale kodule. Ideaalne neile, kes vajavad täiendavat riputusruumi või kes soovivad oma lemmikriideid kergesti eksponeerida.

Home4You on rahvusvaheliselt tuntud bränd, mis on kõige tuttavam Eestis. Sealt see ka tuli. Home4you on üks suurimaid mööblitoodete importijaid ja jaemüüjaid Eestis. Ettevõte pakub unikaalset valikut kontori- ja söögitoole, laudu, diivaneid ja muid väikeseid kodutarvikuid. Sortimendile on iseloomulik kaasaegne viimistlus, palju huvitavaid kujundeid, tekstuure, ebatavalisi ja looduslikke materjale. Tänu valikule, mis vastab ka kõige nõudlikuma kliendi ootustele, on Home4you kaubamärgil paljudes riikides hulgaliselt fänne. Lai valik, kiire tarne, kaasaegne Skandinaavia mööbel, populaarne klassika ja romantika stiil, mis on tundud ka Provence-i nime all – need on Home4You suurimad eelised.

Riidenagi Home4You Fergal, 85x48x169cm, must

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Riidenagi Home4You Fergal, 85x48x169cm, must

Kauba ID: 9923147
Kategooria: Nagid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 2,1 x 1,1 x 0,88 m, 20 kg
Stiil: Tööstuslik
Kaubamärk: Home4You
Laius: 85 cm
Kõrgus: 169 cm
Sügavus: 48 cm
Tootjamaa: Pole täpsustatud
Riidepuu tüüp: Sisseehitatud
Materjal: Metall
Värv: Must
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Home4You tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Riidenagi Home4You Fergal, 85x48x169cm, must
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki