Madrats Asir, 140x200 cm, valge/lilla

Täpsustused:
Kõvadus: Pehme
Kõrgus: 25 cm
Kauba ID: 10087482
49900
Lisa korvi
1886 / kuus
Sinu linn

Kuller

27. novembrist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

27. novembrist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Madrats Asir, 140x200 cm, valge/lilla

Kate: silmkoekangas polsterdatud / Hypersoft vaht täisortopeediline / mitme vedruga süsteem Laius: 140 cm Sügavus: 200 cm Kõrgus: 25 cm Silicon Fiber Comfort Layer Foam mäluvaht Ülimalt tugev vildist serva tugivaht Dekoratiivne tepitud linane kangas kokkupandud

Kogege hotelli ülimatut mugavust ja luksust meie suurepärase madratsi abil. See madrats, mis on loodud teie täielikku lõõgastumist silmas pidades, muudab teie magamistoa rahulikuks oaasiks. Lõbutsege võrratu mugavuses Uppuge meie pehmeks pehmendatud ja hüpopehme vahtmaterjali pehmusesse, mis tagab täiusliku tasakaalu toetuse ja pehmuse vahel. Täielik ortopeediline ja mitme vedruga süsteem tagab, et teie keha on õigesti joondatud, leevendades survepunkte ja soodustades puhkepõhist und rahulikku undamist. Võrratu kvaliteet ja vastupidavus See patja on valmistatud täpselt, et see kestaks. Kootud kangast kate lisab elegantsust, kaitstes samal ajal madratsit kulumise eest. Silikoonkiud, mugavuskihi vaht, mäluvaht ja ülimalt tugev vilt loovad koos taevaliku magamispinna, mis kohandub teie keha kontuuridega. Värskendatult ja noorendatult ärgake üles Servatugivaht tagab, et saate nautida kogu madratsi pinda, ilma et peaksite muretsema vajumise või vajumise pärast. Dekoratiivne tepitud linasest kangast lisab luksusliku puudutuse, muutes teie voodi stiili ja mugavuse keskpunktiks. Tehnilised üksikasjad: Kate: Kootud kangas Polsterdatud / hüperpehme vaht Täielik ortopeediline / Multi Spring System Laius: 140 cm Sügavus: 200 cm Kõrgus: 25 cm Silikoonkiud Comfort Layer Foam Mäluvaht Ülimalt kindel vilt Serva tugivaht Dekoratiivne tepitud linasest kangast Koge luksust ja mugavust meie hotellist inspireeritud madratsiga. Uuendage oma uneelamust juba täna!

Üldine tooteinfo: Madrats Asir, 140x200 cm, valge/lilla

Kauba ID: 10087482
Kategooria: Madratsid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,4 x 2 x 0,25 m, 29,4 kg
Mõõdud: 140x200 cm
Laius: 140 cm
Pikkus: 200 cm
Madratsi tüüp: Vedrumadratsid
Vaade: Asir, vedrumadratsid madratsid
Omadused: Käepidemed
Eemaldatav pealiskate: Mitte eemaldatav
Tootjamaa: Türgi
Kõvadus: Pehme
Kõrgus: 25 cm
Kaubamärk: Asir
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Asir tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Madrats Asir, 140x200 cm, valge/lilla
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki