Laelamp Yeelight Arwen 450C

Täpsustused:
Vajalike pirnide arv: -
Pirni võimsus: -
Sokkel: Täpsustamata
Kauba ID: 2201867
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas!
12500
Lisa korvi
785 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

16. maist

000

Kuller

17. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

17. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Laelamp Yeelight Arwen 450C

Yeelighti kaubamärk on osa Xiaomi ökosüsteemist.
Yeelight Arwen C-seeria funktsionaalne laelamp

Yeelight Arwen C-seeria laelamp võib olla täiuslik lisand teie kodu valitud ruumi. Reguleeritava valgusvärviga saate luua ainulaadse meeleolu igaks sündmuseks. Varustatud täiendava lakke suunatud LED -valgustusega, kiirgab värvilist sära, andes teie interjöörile iseloomu, ning paljud kaugjuhtimisvõimalused muudavad selle lihtsaks ja mugavaks. Seadme teine ​​eelis on selle kindel, putukatekindel konstruktsioon. Arwen C on saadaval kahes suuruses - läbimõõduga 495 mm või 598 mm. Need sobivad ideaalselt vastavalt 10-20 m2 ja 20-30 m2 ruumidesse.

Loo sobiv meeleolu

Arwen C -seeria lambiga saate luua ainulaadse atmosfääri igas olukorras. Valige 16 miljoni heleda värvi hulgast ja reguleerige värvitemperatuuri vahemikus 2700K-6500K. Samuti saate reguleerida heledust. Perepidu, pühadeõhtusöök, romantiline õhtusöök, õhtune lõõgastus oma lemmikraamatuga või pidu sõpradega - Yeelightiga saate luua fantastilise õhkkonna kõikideks ja paljudeks muudeks puhkudeks!

Piiramatud juhtimisvõimalused

Lampi saate juhtida nii, nagu soovite. Rakenduses Yeelight saate valgust kaugjuhtimisega sisse ja välja lülitada, määrata selle parameetrid ning luua stseene ja ajakavasid. Kas soovite kasutada Arwen C -d häälkäsklustega? See on ka võimalik - toode ühildub Google'i assistendi, Amazon Alexa ja Samsungi SmartThingsiga. See ei lõpe seal! Samuti saate lampi mugavalt juhtida spetsiaalse Yeelighti kaugjuhtimispuldi ja juhtmevaba Smart Dimmer lüliti abil.


Jääge kuuvalgel magama

Seade sobib ideaalselt magamistuppa või lastetuppa. See toetab spetsiaalset kuuvalgusrežiimi, mis rahuldab igaühe vajadusi, kellele ei meeldi täielikus pimeduses magama jääda. Selles režiimis töötades kiirgab lamp õrna ja ülimadala heledusega valgust. See on hea lõõgastumiseks, ei tee haiget ega väsita silmi. Mõnus kuuvalgus aitab rahuneda ja rahulikult magada.

Avastage värvide ilu uuesti

Sellega ei lõpe Yeelight Arwen C -seeria eelised. Lamp tekitab silmasõbralikku valgust. Sellel on ka kõrge värviedastuse indeks Ra 90. Mida see tähendab? Selle valguses näevad värvid välja peaaegu samad, mis loodusliku päikesevalguse käes. Arwen C abil saate taas nautida erinevate objektide ilusaid ja erksaid värve.

Mõeldud teie mugavuseks

Lampi iseloomustab ka lihtne, elegantne, kuid samas praktiline disain. Ümar kuju ja valge värv sobivad ideaalselt igasse paigutusse. Tänu hoolikalt läbimõeldud disainile ei pääse väikesed putukad ja tolm seadme sisse - seega on selle puhtana hoidmine muinasjutuliselt lihtne. Samuti osutub tõrgeteta lambi paigaldamine-kiirvahetusega hoidikud võimaldavad selle kiiresti ja stabiilselt valitud kohale kinnitada.

Kastis

Kasutusjuhend
Pult
Paigalduskomplekt

Spetsifikatsioon

Kaubamärk Yeelight
Nimi Yeelight Arwen Laevalgusti 450C
Mudel YLXD013-B
Suurus Ø495x92 mm
Kaal 2169 g
Heledus 4000 lm, reguleeritav
Värvitemperatuur 2700K - 6500K, reguleeritav
Pinge 220–240 V ~ 50/60 Hz
Nimivõimsus 50W
Töötemperatuur -10 ° C - +40 ° C
Tööniiskus 0-85% RH
CRI Ra 90
IP -kood IP50
Välispinna temperatuur Lambi korpus ≤ 45 ° C (plastik)/55 ° C (metall) temperatuuril 25 ° C
Võimsustegur 0,9
Traadita ühendus WLAN IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz,
Bluetooth 4.2 BLE
Energiatõhusus A kuni A ++
Eluaeg 25000h
Vahetatav valgusallikas nr
Väljundi lühisekaitse Jah
Ooterežiimi võimsus ≤0,8W
Ühilduvus Android 4.4 (või uuem) ja iOS 9.0 (või uuem)

Üldine tooteinfo: Laelamp Yeelight Arwen 450C

Kauba ID: 2201867
Kategooria: Laelambid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,03 x 0,8 x 0,15 m, 4 kg
Laius: - mm
Kõrgus: - mm
Värv: Valge
Kaubamärk: Pole täpsustatud
Materjal: Plastik
Vajalike pirnide arv: -
Pirni võimsus: -
Sokkel: Täpsustamata
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Pole täpsustatud tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Laelamp Yeelight Arwen 450C
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki