Endon rippvalgusti Lava

Täpsustused:
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E27
Kauba ID: 9553466
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas! 0 p. 00:00:00
50700
Lisa korvi
1916 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. juunist

000

Postkontor

14. juunist

199

Kuller

14. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

14. juunist

199

Kuller

14. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Endon rippvalgusti Lava

Endoni rippvalgusti Lava on ainulaadne kunstiline valgustivalik, mis sobib ideaalselt neile, kes hindavad julget, kaasaegset disaini. Metallist ja kroomist materjalide segu loob elegantse, moodsa välimuse, samas kui elujõulised värvid lisavad isikupära. See valgusti sobib keskse ala, näiteks söögilaua või hubase lugemisnurga valgustamiseks ja on loodud selleks, et anda endast märku.

  • Kunstiline atraktiivsus: Endon Lava valgusti on ainulaadne erinevate värvide kombinatsioon, mis muudab selle enamaks kui lihtsalt valgusallikaks - see on kunstiteos, mis täiendab teie sisekujundust.
  • Vastupidavad materjalid: See kroomitud viimistlusega metallist valmistatud rippvalgusti lubab pikaealisust ja ajatut sära, mis suurendab selle keerukat välimust.
  • Optimaalne valgustus: See valgusti, milles on ruumi ühele pirnile, pakub igale ruumile piisavalt valgust, tagades nii funktsionaalsuse kui ka meeleolu.
  • Mugav ühilduvus: Valgusti on varustatud E27-sokliga, mis ühildub laialdaselt erinevate pirnitüüpidega, võimaldades lihtsat pirnivahetust ja mitmekülgseid valgustusvõimalusi.
  • Mõõtmed: 600 millimeetri kõrguse ja 320 millimeetri laiusega rippvalgusti Lava on ideaalse suurusega, et avaldada mõju ilma ruumi ülekoormamata.

Üldine tooteinfo: Endon rippvalgusti Lava

Kauba ID: 9553466
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 0,32 x 0,6 m, 3,2 kg
Materjal: Kroom, Metall
Kaubamärk: Endon
Laius: 320 mm
Kõrgus: 600 mm
Värv: Erinevad värvid
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Endon tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Endon rippvalgusti Lava
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki