Endon rippvalgusti Ritz

Täpsustused:
Pirnide arv: 6 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E14
Kauba ID: 9584661
81100
Lisa korvi
3065 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

9. juulist

000

Postkontor

10. juulist

199

Kuller

10. juulist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

10. juulist

199

Kuller

10. juulist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Endon rippvalgusti Ritz

Endoni Ritz rippvalgusti õhkab rafineeritust ja kaasaegset elegantsi, mis teeb sellest täiusliku valgustuslahenduse kaasaegsetesse kodudesse ja stiilsetesse äriruumidesse. Nikkelist viimistlus ja hõbedane värvus annavad sellele elegantse välimuse, mis sobib igasse šikilisse interjööri. See rippvalgusti, mis mahutab mitu lambipirni, on ideaalne neile, kes soovivad jätta muljet ja valgustada oma ruumi luksuslikult.

  • Materjal nikkel: Ritz valgusti kvaliteetne nikliviimistlus lisab igasse interjööri kaasaegset elegantsi, peegeldades nii valgust kui ka kaasaegset maitset.
  • Mitu valgusallikat: See rippvalgusti pakub oma kuue lambiga piisavalt valgust, mis sobib suurepäraselt atraktiivse atmosfääri loomiseks suuremates ruumides või ruumides, kus on vaja rohkem valgust.
  • Optimaalsed mõõtmed: 500 millimeetri laiuse ja 600 millimeetri kõrguse juures on Ritz valgusti piisavalt suur, et jätta muljet, säilitades samas teie ruumis harmoonilise tasakaalu.
  • Ühilduv pirn: E14-pesa on universaalne, nii et saate valida paljude ühilduvate pirnide hulgast, mis sobivad teie soovitud valgustusega.
  • Valgustusvõimsus: iga pirn võib anda kuni 40 W, nii et teie ruum on eredalt ja tõhusalt valgustatud ning valgustust saab isikupärastada.
  • Ajatu hõbedane: valgusti hõbedane värvus on klassikaline ja ajatu, mistõttu sobib see ideaalselt paljude värvilahenduste ja sisustusstiilidega.

Üldine tooteinfo: Endon rippvalgusti Ritz

Kauba ID: 9584661
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,5 x 0,6 m, 2,4 kg
Materjal: Nikkel
Kaubamärk: Endon
Laius: 500 mm
Kõrgus: 600 mm
Värv: Hõbedane
Pirnide arv: 6 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E14
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Endon tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Endon rippvalgusti Ritz
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki