Rippvalgusti Furtim

Täpsustused:
Pirnide arv: 4 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kauba ID: 8392786
13900
Lisa korvi
873 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

23. maist

000

Kuller

24. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

24. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Rippvalgusti Furtim

Furtim rippvalgusti paistab silma oma minimalistliku stiili ja soliidse meisterlikkuse poolest. Selle mõõtmed on 122 cm lai, 120 cm pikk ja 23 cm sügav, mis teeb sellest muljetavaldava dekoratiivse elemendi. Lambi kate on valmistatud vastupidavast terasest, mis annab tugevuse ja kaasaegse välimuse. Samuti tagab lambi alus, mis on valmistatud terasest, stabiilsuse ja tagab lambi optimaalse asendi püsimise.
Furtimi lambil on neli valguspunkti, mis võimaldavad kogu ruumi ühtlaselt ja tõhusalt valgustada. Kõigil neil punktidel on E27 keere, mis võimaldab hõlpsalt paigaldada erinevaid valgusallikaid. Selle lambi maksimaalne valgusvõimsus on 15 W, seega on võimalik kasutada energiasäästlikke Led valgusallikaid, mis mitte ainult ei anna eredat valgustust, vaid on ka keskkonnasõbralikud ja säästlikud. Furtimi lambil on IP20 kaitseaste, mis tähendab kaitset tavalise mustuse ja tolmu eest. Seetõttu sobib see suurepäraselt kasutamiseks sellistes ruumides nagu elutuba, söögituba või magamistuba. Lambi must värv annab ruumile modernse ilme ning ristkülikukujuline kuju annab sellele eksklusiivse võlu.
Furtim rippvalgusti on ideaalne lahendus neile, kes otsivad elegantset ja moodsat valgustust Kindel viimistlus, arvukad valguspunktid ja eksklusiivne kuju võimaldavad sellel imeliselt sulanduda erinevate sisekujundustega, andes neile unikaalsust.

Üldine tooteinfo: Rippvalgusti Furtim

Kauba ID: 8392786
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,25 x 1 x 0,23 m, 4 kg
Materjal: Teras
Kaubamärk: Pole täpsustatud
Laius: 1220 mm
Kõrgus: 1200 mm
Värv: MUST
Pirnide arv: 4 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Pole täpsustatud tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Rippvalgusti Furtim
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki