Nowodvorski seinavalgusti Motive

Täpsustused:
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 16 W
Sokkel: LED
Kauba ID: 9550976
15600
Lisa korvi
763 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

21. juunist

000

Postkontor

25. juunist

199

Kuller

25. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

25. juunist

199

Kuller

25. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Nowodvorski seinavalgusti Motive

Nowodvorski Motive seinalamp on väljapaistev ese igasse kaasaegsesse eluruumi või kontorisse. Valmistatud elegantsest alumiiniumist korpusest, toob see sisekujundusse kaasaegse särmi. See lamp sobib eriti hästi neile, kes hindavad minimalistlikku esteetikat ja vajavad keskendunud valgustust koos elegantsi puudutusega. Motive lamp on ideaalne kutsuva atmosfääri loomiseks oma pehme valguse ja stiilse kohalolekuga.

  • Elegantne ja kaasaegne materjal: Alumiiniumi kasutamine annab lambile kerge, kuid vastupidava kvaliteedi, mis tagab pikaealisuse, täiendades samas moodsat sisekujundust.
  • Suurepärane laius: Lamp ulatub märkimisväärse laiuseni, pakkudes piisavat valgustust suuremale alale, mis sobib ideaalselt avarate ruumide või tööruumide jaoks.
  • Tagasihoidlik kõrgus: Minimaalse seinast väljaulatuva osa tõttu on valgusti sügavus tagasihoidlik ja ruumi säästev, mistõttu sobib see piiratud ruumiga ruumidesse.
  • Tõhus LED-tehnoloogia: Valgusti kasutab integreeritud LED-i, mis on tuntud oma energiatõhususe ja pikaajalise jõudluse poolest.
  • Võimas valgustus: Hoolimata oma ühe lambiga konstruktsioonist pakub lamp märkimisväärset valgusviljakust, mis muudab selle nii praktiliseks kui ka meeleolukaks.
  • Julged värvid: Klassikalises mustas värvitoonis viimistletud valgusti on silmatorkav kontrast heledate seinte vastu või sulandub sujuvalt tumedamatesse toonidesse.

Üldine tooteinfo: Nowodvorski seinavalgusti Motive

Kauba ID: 9550976
Kategooria: Seinavalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,2 x 0,2 x 0,2 m, 2 kg
Materjal: Alumiinium
Laius: 1200 mm
Kõrgus: 180 mm
Sügavus (kaugus seinast): 50 mm
Pinge: 230 V
Värv: Must värv
Kaubamärk: Nowodvorski
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 16 W
Sokkel: LED
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Nowodvorski tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Nowodvorski seinavalgusti Motive
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki