Komplekt Lancome: ripsmetušš 6,2 ml + silmakreem 5 ml + meigieemaldaja 30 ml

Täpsustused:
Värv: Must
Veekindlus: Jah
Kauba ID: 6340067

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Komplekt Lancome: ripsmetušš 6,2 ml + silmakreem 5 ml + meigieemaldaja 30 ml

Kasutamine: ripsmetušš - värvige ripsmed ringikujuliselt harjaga.
silmakreem - kandke hommikul ja / või õhtul silmadele ja silmalaugudele.
meigieemaldaja - loksutage pudelit kahefaasilise valemi aktiveerimiseks. Niisutage vatipatja kuni see muutub siniseks, seejärel asetage silmale ja hoidke paar sekundit. Siis puhastage õrnalt.

Koostis:Ripsmetušš - Aqua, Propylene Glycol, Styrene, Polyurethane-35, Cera Alba, Synthetic Fluorphlogopite, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Peg-200 Glyceryl Stearate, Ethylenediamine, Copernicia Cerifera Cera, Stearic Acid, Palmitic Acid, Ethylene, Alcohol Denat, Rosa Damascena Flower Oil, Paraffin, Glycerin, Rose Extract, Sodium Laureth Sulfate, Aminomethyl Propanediol, Disodium Edta, Propanediol, Hydroxymethylcellulose, Caprylyl Glycol, Tetrasodium Edta, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Phenoxyethanol, Parfum, Ci 77491
silmakreem - Water, Cyclohexasiloxane, Bifida ferment lysate, Glycerin, Propanediol, Alcohol denat, Polysilicone-11, Dimethicone, Polymethylsilsesquioxane, Di-c12-13 alkyl malate, Ammonium polyacryloyldimethyl taurate, Ci 77891 / titanium dioxide, Ascorbyl glucoside, Mica, Lactobacillus ferment, Hydrogenated vegetable oil, Sodium hyaluronate, Sodium benzoate, Hydrolyzed wheat protein, Sodium dehydroacetate, Sodium succinate, Phenoxyethanol, Adenosine, Faex extract / yeast extract, Ptfe, Peg-10 dimethicone, Arginine, Triethanolamine Chlorphenesin, Chlorhexidine digluconate, Polygonum fagopyrum seed extract / buckwheat seed extract, Silica, Salicyloyl phytosphingosine, Chlorella vulgaris extract, Dimethiconol, Limonene, Pentylene glycol, Synthetic fluorphlogopite, Linalool, Pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, Biosaccharide gum-1, Caprylic/capric triglyceride, Carbomer, Boron nitride, Acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Geraniol, Bis-peg/ppg-16/16 peg/ppg-16/16 dimethicone, Disodium edta, Ceteareth-20, Potassium cetyl phosphate, Citronellol, Methionine, Potassium sorbate, Glycine, Fragrance.
meigieemaldaja - Aqua/Water, Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Sodium Chloride, Poloxamer 184, Hexylene Glycol, Dipotassium Phosphate, Benzyl Alcohol, Potassium Phosphate, Quaternium-15, Benzalkonium Chloride, Parfum / Fragrance, Citronellol, Geraniol

Komplekti kuulub:

  • Ripsmetušš Lancome Hypnose, 6,2 ml, veekindel, 01 Noir Hypnotic

Ripsmetušš pikendab ripsmeid, annab neile uskumatu mahu ja värvib need rikkaliku musta värviga. 

Unikaalne elastomeer hari koosneb lühikestest ja pikkadest harjastest. Lühikesed harjased katavad ripsmeid juurtest ja pikad harjased otstest. 

Toode eraldab ripsmeid ega moodusta tükke. 

  • Silmakreem Lancome Advanced Genifique, 5 ml

Kortsudevastane silmakreem igat tüüpi nahale: rasusele, kuivale, normaalsele, kombineeritud nahale.

Omadused:

  • vähendab varajasi vanaduse ilminguid,
  • eemaldab silmade ümbert tumedad ringid,
  • silub peeneid kortse,
  • niisutab nahka,
  • rahustab ja pingutab nahka.
  • Meigieemaldaja Lancome Bi Facil, 30 ml

Valem sobib ideaalselt isegi tundlikele silmadele või kontaktläätsede kandjale.

Eemaldab õrnalt meigi jäänused ja isegi veekindla tušši.

"Lancôme" on juba üle 80 aasta edendanud Prantsuse ilu suundumusi. Maailma juhtiv luksus- ja ilubränd algas ühe mehega - Armand Petitjeaniga. Selle populaarsus kasvas kiiresti, kui nende tooted kasvasid.


Alates algusaegadest praeguseni ei jälgi see kaubamärk moodi. Ta ongi see, mis on mood. Kvaliteetne, tervislik ja ilus. Nende tooted on välja töötatud kõrgeima kvaliteediga tehnoloogiate, teadlaste ja nende uuringute abil, et valmistada kõrgeima kvaliteediga lõpptoode. ""Lancôme"" järgib oma tootekujunduses kolme lihtsat, kuid kuldset väärtust: toode peab olema ohutu, see peab olema tõhus ja kvaliteetne. Selline lähenemisviis ilutoodete loomisele on tõenäoliselt toonud kaasa nende ülemaailmse edu.


"Lancôme" arendab ja toodab täna selliseid tooteid nagu: dekoratiivkosmeetika, näohooldustooted, parfüümid. Selliste toodete jaoks on välja töötatud enam kui 4000 teaduslikku valemit, patenteeritud on rohkem kui 600 efektiivset valemit, loodud on 5 teaduslaborit ja võidetud 2 Nobeli auhinda.


"Lancôme" kosmeetika ja parfüümid tagavad tõhususe ja kvaliteedi. Isegi kõige nõudlikum naine armastab seda brändi ja tema loodud imet.

"

Komplekt Lancome: ripsmetušš 6,2 ml + silmakreem 5 ml + meigieemaldaja 30 ml

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Kõik naised soovivad olla igas olukorras atraktiivsed - meik on selles osas asendamatu abimees. Me seisame silmitsi olukordadega, kus igapäevane meik seda lihtsalt ei taga: minek randa, basseini, jõusaali või väljas on lihtsalt niiske ja kuum ilm. Professionaalsed jumestajad soovitavad sellistel juhtudel kasutada veekindlat kosmeetikat.
Mõned olulised näpunäited veekindla kosmeetika kasutamise kohta:
· Kuiva naha puhastamiseks proovige kasutada toitvaid emulsioone, mida pole vaja maha pesta.
· Rasusele nahale sobivad puhastusgeelid, puhastusvahendid, vahud.
· Pärast meigi puhastamist toniseerige kindlasti nahka, taastades seeläbi naha hüdrolipiidse kile ja pH taseme. 

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Komplekt Lancome: ripsmetušš 6,2 ml + silmakreem 5 ml + meigieemaldaja 30 ml

Kauba ID: 6340067
Kategooria: Lauvärvid, ripsmetušid ja silmapliiatsid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,05 x 0,1 x 0,2 m, 0,15 kg
Tüüp: Ripsmetušid
Vaade: Lancôme, ripsmetušid lauvärvid, ripsmetušid ja silmapliiatsid
Komplektatsioon: Komplektid
Maht: 6.2 ml
Ettenähtud: Naistele
Värv: Must
Veekindlus: Jah
Kaubamärk: Lancôme
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Lancôme tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Komplekt Lancome: ripsmetušš 6,2 ml + silmakreem 5 ml + meigieemaldaja 30 ml
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Dovilė M.
25.03.2023

Kõik on suurepärane, kvaliteetne!

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki