Ripsmetušš kollageeniga Mizon Collagen Curling Fix Mascara, 6g

Täpsustused:
Värv: Erinevad värvid
Veekindlus: Ei
Kauba ID: 4209697

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Ripsmetušš kollageeniga Mizon Collagen Curling Fix Mascara, 6g

Kasutamine: Spetsiaalse kujuga hari koolutab efektiivselt rispmeid ning efekt kestab terve päeva. Ripsmetušš on väga hea katvusega, ei pudene ega määrdu, niiskusele vastupidav.

Koostis:Water, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Iron Oxides(CI 77499), Acrylates/Ethylhexyl acrylate Copolymer, Acrylates Copolymer, Palmitic Acid, Stearic Acid, Beeswax, Triethanolamine, PVP, Glycerin, VP/Hexadecene Copolymer, Cetearyl Alcohol, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Lanolin, Sorbitan Sesquioleate, Polyvinyl Alcohol, Dimethicone, Glyceryl Stearate, Magnesium Aluminum Silicate,Phenoxyethanol, 1, 2-Hexanediol, Hydroxyethylcellulose, Alcohol, Caprylyl Glycol, Laureth-21, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Collagen Extract, Disodium EDTA, Hydrolyzed Collagen, Collagen, Collagen Amino Acids, Soluble Collagen, Atelocollagen, Potassium Myristoyl Hydrolyzed Collagen, Rosin Hydrolyzed Collagen, Soluble Collagen Crosspolymer.

Mizon Collagen Curling Fix Mascara Ripsmetušš kollageeniga. Kauakestev koolutav ripsmetušš, mis lisaks tugevdab ripsmeid ja toidab neid kollageeniga. Ainulaadne ripsmetušš, mille koostises on kuulus mere kollageen, mis mõjub tugevdavalt ripsmetele ning soodustab nende kasvu. Tänu kollageenile muutuvad ripsmed pikemaks, tugevamaks, tihedamaks ja lopsakamaks. Spetsiaalse kujuga hari koolutab efektiivselt rispmeid ning efekt kestab terve päeva. Ripsmetušš on väga hea katvusega, ei pudene ega määrdu, niiskusele vastupidav. Dermatoloogiliselt testitud, 0.00% ärritavaid koostisosi.

Üldine tooteinfo: Ripsmetušš kollageeniga Mizon Collagen Curling Fix Mascara, 6g

Kauba ID: 4209697
Kategooria: Lauvärvid, ripsmetušid ja silmapliiatsid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,04 x 0,02 x 0,1 m, 0,05 kg
Tüüp: Ripsmeid tugevdavad, Ripsmetušid
Vaade: Mizon, ripsmeid tugevdavad lauvärvid, ripsmetušid ja silmapliiatsid, Mizon, ripsmetušid lauvärvid, ripsmetušid ja silmapliiatsid
Maht: 6 g
Ettenähtud: Naistele
Värv: Erinevad värvid
Veekindlus: Ei
Kaubamärk: Mizon
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Mizon tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Ripsmetušš kollageeniga Mizon Collagen Curling Fix Mascara, 6g
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki